Turneul AVP – Campionatul National 2009 - Etapa II, Darvari

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Turneul AVP – Campionatul National 2009 - Etapa II, Darvari

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:nu stiu ce se intampla dar ar fi bine sa va intalniti sa recalculati ....

a aparut o noua regula si anume-in etapa a II-a prioritate de inscriere au echipele care se claseaza pe primele 51 de locuri la Hobaia....din cate or fi (peste 60)

REGULAMENTUL SUNA ASA
Cele 51 de echipe inscrise in etapa 1 au prioritate de inscriere in etapa a 2-a.
In mansa 3 au prioritate de inscriere echipele cu cele mai bune 2 rezultate din 2 etape, apoi cele cu 1 rezultat dintr-o etapa..
In mansa a 4-a au prioritate la inscriere echipele cu cele mai bune 3 rezultate dupa 3 etape, apoi cu cele mai bune 2 rezultate din 3 ETC ETC.

Problema e urmatoarea -(doar un exemplu)-VINE nea Cornel Serbu la calificari si extrage cel mai prost loc de pe balta si oricum ar face tot printre ultimii iese...si din cauza asta nu intra in primii 51 . ATUNCI pt. dansul calificarile s-au terminat ca nu o sa mai poata participa la nici o etapa . E CORECT? ...CE OPEN este ?.....3 din 5 ....cred ca glumiti pt multi o sa fie 1 din 5

PS. va rog explicati-mi si mie cum mai poate participa mai departe unul care nu se califica in primii 51 la hobaia?....nu merge varianta ca poate nu mai vin la Darvari aia 51 ca nu prea cred.
nu-ti pot spune decat ca cine iese pe un loc mai prost decat 51 pe hobaia nu are ce cauta mai departe si asta nu este doar parerea mea

despre exemplul pe care l-ai dat...ce sa zic, am doua variante, ori sa zic ca asta e, plec casa si gata, ori si asta-i mai aproape de adevar sa spun ca mi-as frange lnsetele daca n-as fi in stare nici de atat. :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: ...aseara erai pentru redeschiderea listei, iar acum faci pe carcotasul...
Nu fac deloc pe carcotasul. Aseara eram pentru redeschiderea listei, si ca si acum, pentru limitarea echipelor per club. Punct care a fost, din pacate pentru munca voastra, neglijat la toate sedintele. Cand am incercat (la sedinta din Decembrie) sa spun "hai totusi sa vedem cam cate echipe ar participa", mi s-a taiat "macaroana". Era interesant de stiut cam cate echipe vroiau sa participe, dar daca nu-mi place sa ma impun cu forta...

Cam asta e Cornele, nu sunt carcotas, nu caut cearta, dar nici nu tac daca nu mi se pare corect, atata timp cat ni se permite sa ne spunem parerea. Si daca in final nu o sa mi se para corect, am optiunea sa nu particip. Si nu o sa se supere nimeni.

Democratia asta de forum nu e buna, mai faceti un efort, o intalnire intre organizatori si stabiliti o data pentru totdeauna ce se vrea de la prima si a doua etapa.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Da Vali, e usor sa spui: mai faceti un efort dar de ce sa ma straduiesc eu, de exemplu, sa mai fac inca un tur (ultimul a durat aproape 7 ore), pentru unii care se sucesc dupa cum le bate vantul?
Fara ofensa dar pentru ca ma adresez tie, am sa dau exemplul tau. In decembrie ai sustinut si ai votat sa se faca selectii individuale, pentru ca nu ai de unde sa strangi un lot. Uite ca ai gasit ceva echipe si acum vrei sa se limiteze numarul de echipe participante din partea unui alt club. Mi-e foarte simplu. Reduc numarul la patru echipe dar nu o sa pot nici eu nici altcineva sa-i impiedice pe ceilalti sa participe ca echipe individuale. Sau acum o sa aud placa aia ca au intaietate cluburile, adica practic nici nu mai e loc pentru alte echipe decat cele ale cluburilor. La cele 3 sedinte care s-au facut nu s-au inghesuit atat de multe cluburi cate apar acum cu pretentii sa le facem loc. Unii se omoara, isi sparg capul, isi fac dusmani, se reimprietenesc, se cearta iar, etc. pana pun la cale un sistem, isi iau obligatia de a organiza etapele, de a gasi sponsori, de a asigura participarea si altii chibiteaza carcotasi de pe margine si nu se gandesc decat la cum ar vrea astia cu echipe mai multe sa manareasca turneul. Tie ti-ar place sa fi in situatia asta in fata oamenilor din clubul tau?
Sa-ti spun ce se intampla. Am 7 echipe care au podiumuri, care au demonstrat ceva si multi dintre ei imi spun ca nu au timp si de manse de calificari suplimentare pentru ca sunt inscrisi la foarte multe concursuri. Au dreptate. Si eu cum sa procedez ca sa limitez la 4 numarul lor? Am spus la fiecare sedinta ca am minim 5 echipe care vor sa vina garantat in orice conditii de organizare a calificarilor dar nu putem sa evaluam dinainte numarul real al participantilor pana cand nu vor sti care este sistemul dupa care se desfasoara CN. Oamenii nu pot decide decat in cunostinta de cauza. Parerea mea este ca acum nu se mai poate face altceva decat sa gasim solutia care sa le permita tuturor sa participe. Asta va fi o lectie buna pentru anul viitor cand ori se va face intercluburi dar s-ar putea si asa sa fie prea multi, pentru ca un lot nu poate fi mai mic de 4, ori se vor face preselectii regionale si apoi cateva manse la nivel national.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Florentin Iuga scrie: ...In decembrie ai sustinut si ai votat sa se faca selectii individuale, pentru ca nu ai de unde sa strangi un lot. Uite ca ai gasit ceva echipe...
Cu regret vad ca am ajuns la discutii personale. Te asigur ca nu am nimic personal impotriva ta sau a clubului tau. Si nici impotriva altora, atata timp cat "Ovidius" nu are nici un fel de interes comercial.

In Decembrie, in urma discutiilor cu membrii clubului, toti au optat pentru "individual". Si asta am votat. Am gresit?
La momentul respectiv aveam 5 echipe: Oslobeanu, Bonto, Staicu, Jurebie, si noi. Intre timp, din cauza noului sistem, unele echipe au declinat participarea si au aparut altele noi, unii schimband chiar partenerul.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Florentin Iuga scrie: ...Reduc numarul la patru echipe dar nu o sa pot nici eu nici altcineva sa-i impiedice pe ceilalti sa participe ca echipe individuale...
Corect !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Toata lumea are dreptate.
Ca ar fi fost mai bine pe loturi, ca nu ar fi fost, nu putem sti.
Sedintele in care ne-am intilnit au hotarit CN individual.
Acest turneu a respectat dorinta majoritatii.
S-au facut o gramada de simulari, insa nimeni nu a prevazut situatia in care ne aflam.
De ce, cum s-a ajuns aici, care sunt vinovatii daca sunt, nu mai are importanta.
Important este faptul ca avem un turneu cu reguli, care trebuiesc respectate.
Solutia gasita este cea mai buna la acest moment. Anul viitor sigur vom rezolva si acest aspect.
Se pune problema celor care se claseaza sub locul 51.
Scuzati-ma dar daca nu esti in stare sa te clasezi in primii 51 nu ai ce cauta la un CN cu atit mai mult sa reprezinti RO.
In al doilea rind ca orice concurs sunt invinsi si invingatori.
Cunosc sentimentul prin care trec organizatorii de etape. Toata lumea le sare in cap si li se dau sfaturi.
Va rog lasati-i in pace, ei cel putin au avut curajul sa-si asume niste responsabilitati.
Fiecare dintre acesti oameni incearca sa rezolve problemele.
Insist, lasati-i sa-si vada de treba iar anul viitor aveti posibilitatea sa faceti mai bine decit au facut-o ei.
Trebuie sa invatam cu totii ca trebuie sa jucam dupa reguli. Bune s-au rele exista si pot fi imbunatatite pe viitor.

Vladut stie cel mai bine ce inseamna organizarea unui cincurs si cita bataie de cap au acesti oameni.
El are experienta multor ani ca organizator si tot i se dau sfaturi .
Intotdeuna vor fi nemultumiti, care cred ca ar putea face mai mult si mai bine.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Florentin Iuga scrie: ...La cele 3 sedinte care s-au facut nu s-au inghesuit atat de multe cluburi cate apar acum cu pretentii sa le facem loc. Unii se omoara, isi sparg capul, isi fac dusmani, se reimprietenesc, se cearta iar, etc. pana pun la cale un sistem, isi iau obligatia de a organiza etapele, de a gasi sponsori, de a asigura participarea si altii chibiteaza carcotasi de pe margine...
Daca eu sunt unul dintre "carcotasii chibiti"... La sedinta din Decembrie am participat. La a doua n-am putut sa vin - virus, febra, ceai, casa... :( La a treia nu avea sens sa particip atata timp cat s-a postat clar ca sunt invitate cluburile organizatoare de etapa. Ori eu nu aveam ce sa ofer inafara de Tancabesti (spate) - Vlad, Victor Oana, Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu pot sa confirme intentia mea si aveam deja si sponsori - care, din pacate nu a fost agreeata in sedinta precedenta. OK, a fost agreeata la ultima sedinta, nu mai are importanta.

Atunci de ce sunt carcotas chibit?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Eu cred ca nu e cazul sa marim numarul de locuri peste 51.
Chiar si asa cred ca vom avea blancuri pe ambele balti.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vali Vesa

Vali, inainte sa scri ca mai bine ne intoarcem la 51 de echipe, te-ai gandit vre-un moment cum ar da ca eu sa anunt azi 51, peste cateva ore lista deschisa din cauze obiective si maine iar 51...zau, ar trebui sa fi mai intelegator si sa-ti dai seama ca orice ar fi, capra tot mananca varza...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dan cotelici scrie:Eu cred ca nu e cazul sa marim numarul de locuri peste 51.
Chiar si asa cred ca vom avea blancuri pe ambele balti.
altul... :twisted: :twisted: :twisted:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”