nu-ti pot spune decat ca cine iese pe un loc mai prost decat 51 pe hobaia nu are ce cauta mai departe si asta nu este doar parerea meapetre iulian scrie:nu stiu ce se intampla dar ar fi bine sa va intalniti sa recalculati ....
a aparut o noua regula si anume-in etapa a II-a prioritate de inscriere au echipele care se claseaza pe primele 51 de locuri la Hobaia....din cate or fi (peste 60)
REGULAMENTUL SUNA ASA
Cele 51 de echipe inscrise in etapa 1 au prioritate de inscriere in etapa a 2-a.
In mansa 3 au prioritate de inscriere echipele cu cele mai bune 2 rezultate din 2 etape, apoi cele cu 1 rezultat dintr-o etapa..
In mansa a 4-a au prioritate la inscriere echipele cu cele mai bune 3 rezultate dupa 3 etape, apoi cu cele mai bune 2 rezultate din 3 ETC ETC.
Problema e urmatoarea -(doar un exemplu)-VINE nea Cornel Serbu la calificari si extrage cel mai prost loc de pe balta si oricum ar face tot printre ultimii iese...si din cauza asta nu intra in primii 51 . ATUNCI pt. dansul calificarile s-au terminat ca nu o sa mai poata participa la nici o etapa . E CORECT? ...CE OPEN este ?.....3 din 5 ....cred ca glumiti pt multi o sa fie 1 din 5
PS. va rog explicati-mi si mie cum mai poate participa mai departe unul care nu se califica in primii 51 la hobaia?....nu merge varianta ca poate nu mai vin la Darvari aia 51 ca nu prea cred.
despre exemplul pe care l-ai dat...ce sa zic, am doua variante, ori sa zic ca asta e, plec casa si gata, ori si asta-i mai aproape de adevar sa spun ca mi-as frange lnsetele daca n-as fi in stare nici de atat.