Albert scrie:..daca rezultate au fost prezentate ca fiind facute cu alte bile(doar se practica), te inteleg

Moderatori: Dan Mateianu, cornelserbu
Albert scrie:..daca rezultate au fost prezentate ca fiind facute cu alte bile(doar se practica), te inteleg
pai bine, si atunci doctori sunt numai aia "honoris causa" ?gor965 scrie:Consultantii sunt aceia imbracati in halate albe, cu un stetoscop la gat, care consulta pacientii !
Prima data da! A 2-a oara in foarte mica masura spre deloc (daca nu ti-a placut). Se suprestimeaza dealtfel ponderea marketingului in realegerea unui produs. Sau, ma rog, cel putin pentru o categorie de clienti. Asta e ceea ce, pentru directorul economic, ar trebui sa fie un secret!e meritul directorului de marketing care te-a facut s-o cumperi prima data ?
M-i s-a intamplat ... si l-am ales pe ala care am crezut eu ca e mai bun (bobul mai mare si mai alb). Putea sa fie la raft Pamela Anderson cu orez negru si ieftin in brate, eu tot pe-ala alb il luam ! ... probabil ...ady10 scrie:…te duci la magazin si te uiti ca vitelul la poarta noua: o gramada de marci de orez
........
gor965 scrie:M-i s-a intamplat ... si l-am ales pe ala care am crezut eu ca e mai bun (bobul mai mare si mai alb). Putea sa fie la raft Pamela Anderson cu orez negru si ieftin in brate, eu tot pe-ala alt il luam ! ... probabil ...ady10 scrie:…te duci la magazin si te uiti ca vitelul la poarta noua: o gramada de marci de orez
........
asta-i vrajeala...il luai p'ala cu pamela sa te uiti la sanii eigor965 scrie:M-i s-a intamplat ... si l-am ales pe ala care am crezut eu ca e mai bun (bobul mai mare si mai alb). Putea sa fie la raft Pamela Anderson cu orez negru si ieftin in brate, eu tot pe-ala alt il luam ! ... probabil ...ady10 scrie:…te duci la magazin si te uiti ca vitelul la poarta noua: o gramada de marci de orez
........
Pai si cand bei prima data o bere, asa din intamplare, ce rol are marketing-ul ? Sa-ti spun cum am ajuns o data sa beau un pishat de bere intr-o bodega de la tara ... intru sa beau o bere, ca era cald, ma uit in bar si vad vre-o 40 de sticle de bere, marci cunoscute, Stela, Haineken, Effes, Amstel, Dab, etc., etc., cer o Silva neagra si-mi spune ala ca nu are ...cer o Stela, nu are...ii zic ca vad in bar o bere Stela...imi spune ca acolo nu e "lista" cu beri aflate la vanzare ci aia e colectia de sticle de bere (goale) a lu' sefu ! Am intrebat daca are totusi bere in bar si m-am tezit cu cea mai ordinara bere pe care am baut-o vreodata - Fulger ... e mult spus am baut-o, da stiu ca mi-am bagat ceva in marketing !ionut72 scrie:......Prima data (marketingul si-a facut din plin datoria): .......
Nu-l luam domne' ... ca eu daca poftesc, nu pot sa ma abtin !cornelserbu scrie: asta-i vrajeala...il luai p'ala cu pamela sa te uiti la sanii ei![]()
![]()
Da-mi voie sa cred ca daca Mos Craciun asta avea tzate si popou, ar fi crezut in el si pensionarii de 80 de ani !ady10 scrie: Daca tu in continuare crezi ca un brand ca si Coca Cola face un profit de 30 mld brut/2013 doar ptr ca apa lor cu caramel este buna atunci clar inca mai crezi in Mos Craciun..![]()
…si apropo, imaginea lui Mos Craciun a fost inventata de Coca-Cola!![]()
Desigur, "apa lor cu caramel" e perceputa ca fiind foarte buna. In sensul de gustoasa. Asta e mai mult ca sigur. E vorba despre chimie alimentara si procese fizico-chimice ale anumitor substante ce, in creier, stimuleaza producerea unui anumit nivel de serotonina, endorfine si dopamina. D'asta au vanzarile astea uriase.doar ptr ca apa lor cu caramel este buna