ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Pina intra Andrei ...iti spun eu.... . Strict material vorbind gandeste-te la Vladutz , mai repede decit la oricine altcineva .... pentru ca el din traficul asta face arginti .... Andrei e angajat la PV TV si atit ! Scuze , dar v-au luat banii mintzile ! Iar teoria conspiratiei e maxima ...luam , facem , ne umplem de bani , samd ..si Popescu nu a avut bani sa traduca ceva intr-o limba engleza medie ....acceptabila .... dar asa e romanul ...de fapt nu e cazul tau ca tu esti ........ cum am si eu 2 cumnate care traiesc in Elvetia si Germania .... Nici sa ragaie nu mai pot ... fac beh ... Venetici !

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:
RSC scrie:
Val scrie:... dar asta de la Alba INCA mai poate fi educata !
Asta de la Alba, datorita "organizarii si regulamentului", v-ar asigura niste "pozitii" din care nu o sa mai puteti fii indepartati oricat de mult i-ati f_te legal (sau nu) pe pescarii de competitie. In plus, operatiunea "Bute reloaded" v-ar aranja lozu' pe o perioada lunga de timp...restu' e vrajeala :wink:

Lozul , banii , beneficii , de la FRPS .... Ok ?!! De unde ?

Pai cum facem ca sunt acuzat ca sunt maxim sponsor la orice .. mi se spune finantzatorul ? Pai e de luat sau de dat ? Unii spun ca ala ma baga in seama ca ii dau ... , tu imi spui ca postez pentru ca imi iau bani .. Cum dracu facem ? Va cristalizati si voi in acuzatii ?
Daca nu era ceva "de luat" nu era av-ul acolo :wink: . Daca dintr-un amarat de apcr a iesit ceva "de luat", cum sa nu iasa din frps? :D Poate nu-i nimic "de luat" acum, dar asta nu inseamna ca nu o sa fie... :wink:...mai ales daca cm...daca..., etc....si v-ar asigura niste "pozitii" din care nu o sa mai puteti fii indepartati oricat de mult i-ati f_te legal (sau nu) pe pescarii de competitie.
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vorbesti....., scuze ! Pai lumea se plinge ca suntem aproape si e aproape sigur sa nu mai avem CM in Romania , ca suntem pasibili pina ne sincronizam cu legislatia sa nu mai avem nimic pe aici ... , sunt capete tari peste tot .
Pot sa iti urez ca atitita bani cat am luat eu si Andrei , de la APCR , AGVPS si FRPS sa ai tu toata viata ta si la pensie ? O sa vezi ca mori de foame cu 0 lei sau eur ... Se pare ca stilul manelist iti convine si ti-am scris ca lui Gutza !

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:Pina intra Andrei ...iti spun eu ....... . ...de fapt nu e cazul tau ca tu esti ..........cum am si eu 2 cumnate care traiesc in Elvetia si Germania .... Nici sa ragaie nu mai pot ... fac beh ... Venetici !
Val scrie:... ... Eu asta nu pricep .... ne certam si jignim persoane ...dar nu vedem padurea de barna din ochi .
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pai tu te plingi de jigniri ? lasa-ma ca e Saptamina mare si nu imi aduc minte de toate ...

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:..lasa-ma ca e Saptamina mare [/size]si nu imi aduc minte de toate ...
Val scrie:...iti spun eu....... . ...de fapt nu e cazul tau ca tu esti ...... cum am si eu 2 cumnate care traiesc in Elvetia si Germania .... Nici sa ragaie nu mai pot ... fac beh ... Venetici !
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie: Strict material vorbind gandeste-te la Vladutz , mai repede decit la oricine altcineva .... pentru ca el din traficul asta face arginti .... Andrei e angajat la PV TV si atit !
Serios ? Cat fac eu face si Andrei din acelasi trafic, te rog nu te baga unde nu sti....

In alta ordine de idei, macar acum , in ceasul al XII-lea, realizeaza cat de singuri ati ramas.... si a terminat popete cu postarile de promovare pe aici si acum vad ca i-ai luat tu locul, facandu-i acelasi rau federatiei de carton si atragand si mai multu dusmani...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:Pai tu te plingi de jigniri ? lasa-ma ca e Saptamina mare si nu imi aduc minte de toate ...
:lol: :lol:
Ti-ajunge, e saptamana mare...sau te dau pe mana lu' Mijalia...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Tupeul acestui ....este fara margini ,nemaipunand la socoteala faptul ca a intrat aici pentru a abate atentia de la gravele probleme cu care ne confruntam si datorita lui ,pentru ca el a fost cel ce a redactat petitiile la cips ,omul care se baga singur in seama doar pentru a fi in prim planul discutiilor ,omul care da sfaturi si sugestii fara nici un argument ,omul care doreste functii si merite chiar daca le plateste cu banii ,omul care nu are nici un fel de coloana vertebrala ........ei bine ........
cititi cate jicniri a putut debita numai intr-o singura pagina

1 terminati bai cu........
2 iti spun eu ca esti un ..........
3 tu esti plin de .....
4 vorbesti ca un ..........
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alooooo ,domnilor moderatori ..........va rog sa faceti curat pe aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACEST DOMN SA OFERIT SINGUR SINGUREL SA FIE MODERATOR INTR-O EVENTUALA DISCUTIE INTRE AGVPS SI frps TRIMITAND LUI BENTU UN MAIL ACUM APROXIMATIV O ORA ...........VEZI DOAMNE PENTRU AMORTIZAREA CAZULUI !!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei1982

Mesaj de andrei1982 »

De ceva vreme citesc forumul si din cauza orgoliilor unor membrii nu am vrut sa mai scriu ceva , dar totusi nu ma pot abtine sa nu remarc cateva lucruri , cu riscul ca iarasi sa va luati de mine ( inclusiv dl av )

Ar trebui sa va fie rusine , pentru ca sunteti antiromani si aici ma refer la Val Pangica si Andrei Vladeanu, tara asta jalnica pierde din cauza voastra pentru ca sunteti niste '' nevertebrate '' cum spunea cineva pe aici , si pentru maruntis v-ati vinde si mama care va facut. RUSINEEEEEEEEEEEEE

asta e parerea mea si astept resemnat sa va manifestati

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”