Moderator: gor965
Daca nu era ceva "de luat" nu era av-ul acoloVal scrie:RSC scrie:Asta de la Alba, datorita "organizarii si regulamentului", v-ar asigura niste "pozitii" din care nu o sa mai puteti fii indepartati oricat de mult i-ati f_te legal (sau nu) pe pescarii de competitie. In plus, operatiunea "Bute reloaded" v-ar aranja lozu' pe o perioada lunga de timp...restu' e vrajealaVal scrie:... dar asta de la Alba INCA mai poate fi educata !
Lozul , banii , beneficii , de la FRPS .... Ok ?!! De unde ?
Pai cum facem ca sunt acuzat ca sunt maxim sponsor la orice .. mi se spune finantzatorul ? Pai e de luat sau de dat ? Unii spun ca ala ma baga in seama ca ii dau ... , tu imi spui ca postez pentru ca imi iau bani .. Cum dracu facem ? Va cristalizati si voi in acuzatii ?
Val scrie:Pina intra Andrei ...iti spun eu ....... . ...de fapt nu e cazul tau ca tu esti ..........cum am si eu 2 cumnate care traiesc in Elvetia si Germania .... Nici sa ragaie nu mai pot ... fac beh ... Venetici !
Val scrie:... ... Eu asta nu pricep .... ne certam si jignim persoane ...dar nu vedem padurea de barna din ochi .
Val scrie:..lasa-ma ca e Saptamina mare [/size]si nu imi aduc minte de toate ...
Val scrie:...iti spun eu....... . ...de fapt nu e cazul tau ca tu esti ...... cum am si eu 2 cumnate care traiesc in Elvetia si Germania .... Nici sa ragaie nu mai pot ... fac beh ... Venetici !
Serios ? Cat fac eu face si Andrei din acelasi trafic, te rog nu te baga unde nu sti....Val scrie: Strict material vorbind gandeste-te la Vladutz , mai repede decit la oricine altcineva .... pentru ca el din traficul asta face arginti .... Andrei e angajat la PV TV si atit !
Val scrie:Pai tu te plingi de jigniri ? lasa-ma ca e Saptamina mare si nu imi aduc minte de toate ...