Cred ca era bine ca toti cei care acum doresc sistemul de calificari pe cluburi sau chiar isi declina participarea pe motiv ca nu se face in sistemul asta, sa fi luat parte la sedinta in care s-a hotarat modul de participare si sa fi sustinut acest punct de vedere. Atunci s-a votat cu 6 la 4 pentru sistemul individual. Daca aveam sustinere, nici Carp Zone nu ar fi fost acuzat ca vine cu "carne de tun" si am fi avut si timp sa ne organizam calificari in interiorul clubului.
In momentul asta ma astept sa nu se mai schimbe totusi absolut nimic, pentru ca nu e logic si nici normal ca pentru o anumita idee sa se poata face derogare de la regulamentul stabilit dar pentru alta categoric nu pe motiv ca s-a votat si gata, nu se mai schimba nimic. Daca nu se poate pe doua balti simultan, atunci sa nu se poata modifica nimic altceva.
Asta am spus si eu, anul acesta nu se mai poate schimba nimic.
Banuiesc ca toate propunerile sunt pt. anul viitor.
Si eu sunt surprins Florentine ca pe 15 decembrie s-a sustinut participarea pe echipe de 2, pe motiv ca nu se pot forma loturi. Acum insa fiecare club inscrie de la 4 echipe in sus.
Observ ca acum sunt cluburi care puteau alinia chiar 2 loturi
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
Trebuie mentionat faptul ca un lot pentru calificari, nu inseamna doar 3-4 echipe individuale ale aceluiasi club ! Trebuie mai mult ca sa ai o sansa in fata unui lot cu experienta si cred ca daca s-ar fi votat pe loturi, participarea ar fi fost scazuta, chiar daca pretul pe mansa ar fi ramas acelasi !
Am mai spus dar se pare ca iarna e intradevar prea lunga...
Eu am votat pentru club, in urma discutiilor cu membrii clubului. Toti au vrut "individual". Ce terebuia sa votez? Echipe...???
@Vali
Nu m-am referit la cineva anume, vorbeam in general, au fost multi care nu au fost pe 15dec, iar acum inscriu echipe.
Asta e, mergem inainte iar anul viitor imbunatatim sistemul.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro