20 noi echipe pentru CN 2009 - rog detalii de plata !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

20 noi echipe pentru CN 2009 - rog detalii de plata !

Mesaj de EX-UL »

Doresc si eu sa inscriu c/v a 10.000 lei - urmatoarele echipe :

1.Gabi Veliscu - Marian Popa
2.Riv Express Team ( Val Pangica & Ninu )
3.Agencom Pantrans Team ( CVT & TLS )
4.Soferul Pescar Team 1 ( Fane & Mihai )
5.Soferul Pescar Team 2 ( Mihai B & Bogdan )
6.Soferul Pescar Team 3 ( Dan & Ionutz )
7.DentaEstet 1 ( Fani & Nutu )
8.DentaEstet 2 ( Stelu & Ahraim )
9.DentaEstet 3 ( Cirstocea & Bumbi )
10.Mecanicii ( Cornel & Cristi )
+ alte 10 echipe din AVPS-urile din teritoriu - a caror componenta va fi stabilita in urma tragerii la sorti ( drept legal de inscriere a unei echipe membre a unei asocietii membre a AGVPS )

Va rog sa-mi specificati contul in care pot vira banii , in maxim 24 ore ! In masura in care se va stabili ca acest prim concurs este OPEN - numai cu membrii ai AGVPS - va ROG FERM sa-mi specificati contul in care pot inscrie aceste 20 echipe .

PS - echipele vor fi dotate cu echipament corespunzator regulamentului si in plus vor fi dotate cu racitoare de bere , TV prin satelit pentru telenovele , carpete in cort pentru "feng shui" , etc

PS - suntem penibili si nu stiu de ce , cel care raspunde de simulacrul asta de CN - nu ia masuri ferme si corecte !! Cind te faci frate cu multi , o sa ai cine sa te conteste in cel mai scurt timp . Zau asa , chiar nu inteleg de ce nu se pot respecta niste reguli - saracu Vali Vesa scrie si nu il baga nimeni in seama , mai mult il iau unii la misto , fara sa tina cont de niste chestii pe care lumea moderna le intelege - PRINCIPIILE !!!!!

PPS - daca se mentine acest simulacru de prima etapa , CHIAR va rog sa-mi furnizati contul in care pot plati pentru aceste echipe ! Refuzul de inscriere , il voi considera ca o obstructie la un concurs anuntat OPEN , drept constitutional si voi alege masurile legale de contestare in justitie a rezultatelor . Astept regulile de inscriere - domnilor ! Va rog sa nu luati postarea mea in deridere - va conjur sa anuntati care sunt criteriile ferme de inscriere in acest concurs - astfel incit Mitza , Bubulina si CVT sa nu aiba acces si sa avem parte de o competitie serioasa . Altfel , ne vedem in instanta , daca nu imi permiteti si mie accesul cu 20 echipe !

Pot furniza si un depozit bancar de valoarea mentionata in sensul in care sa intelegeti ca intentiile mele sunt serioase si cit pot , nu voi permite ca o idee excelenta sa se transforme intr-o Daciada in care sa avem abordari inedite a fenomenului de pescuit la crap .

EX-UL
pescar de competitie

Re: 20 noi echipe pentru CN 2009 - rog detalii de plata !

Mesaj de EX-UL »

Intre timp m-au sunat 3 prieteni pescari care vor si ei sa participe cu 2 echipe / caciula . Nu cunosc detalii depsre valoarea de pescari de crap a colegilor , dar sincer inclin sa cred ca vor sa ajunga si ei pe Hobiaia , la 1/2 pret ! Va rog sa cuantificati si acest aspect , pentru ca cererea este ferma - vor la CN !

Problema e grava Maestre - si daca o sa crezi ca o dai la pace cu cineva - iti spun eu ca nu merge !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Valule, ti-a casunat pe mine? :D
Poti inscrie cite echipe vrei, numai ca avem arbitrii beton care respecta regulamentul. :D
Cu gratarul risti eliminarea si devi contribuabil la lot. :D

Acum serios, ti-am explicat in celalalt topic cum stau lucrurile.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu mi-ai explicat nimic Cornele - mi-ai lasat sa inteleg ce compromisuri faci tu cu cluburile , in masura in care unii vor pe dracu cu carti , altii vor pe dracu barbierit si tu te muti ca frizerul dintr-o parte in alta , doar ca sa faci pe plac tuturor , uitind de principala ta responsabilitate - performanta echipei nationale ! Mai mult decitatit nici macar nu ai incercat sa reduci numarul de chipe de la Hobaia , printr-o simpla mentiune , care implica ceva costuri , echipele inscrise la calificari TREBUIE sa fie membre ale unei APS judetene , afiliata la AGVPS .
Eu imi fac un titlu de onoare sa vin si sa am competenta ca la prima mansa la Hobaia , sa am abilitatea sa cer , pentru control , astfel de permise .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In mare parte Val are dreptate. La 500 lei(sau 250 de om) multi or sa vina doar la un gratar si la un sprit. Daca participarea in Liga 1 s-ar face contra taxei de 1000 euro, de ce nu s-ar inscrie si Avicola Crevedia sa joace cu Dinamo si cu Steaua ? Doar va fi o aventura ...aproape gratis ! :evil: :evil: :evil:

Se pare ca lucrurile au scapat de sub control, Cornel vrea sa inchida lista cand de abia a aparut publicatia AVP pe piata, care promoveaza acest concurs, organizatorii turneului se fac ca ploua si il lasa pe bietul Serbu sa-si rupa capul, altii isi freaca mainile ca a iesit un cacat, altii se bucura ca au achitat imensa suma de inscriere si acum considera ca pot sta linistiti, ......dar mai sunt si oameni care vor sa puna mana sa ajute si sa remedieze situatia !

Poate ar trebui instiintat si AGVPS-ul de situatia creata ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Puteti inchide acest subiect , care se vrea un scenariu utopic , dar care demonstreaza proasta organizare si cit de usor poate sa se ajunga la haos .

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Va contrazic pe amindoi.
Nu a scapat nimic de sub control.
Cornel face parte dintre organizatorii turneului, daia trebuie sa se zbata.
AGVPS a aprobat acest turneu si atit.
Din 21 februarie, dupa semnarea modului de desfasurare a turneului si a regulamentelor cei 6 organizatori sunt investiti cu puteri depline in desfasurarea acestui CN.
De supraveghere ma ocup eu, prin functia ocupata in cadrul AGVPS sectiunea crap, si-mi asum responsabilitatea si cei 3 observatori ALP. Noi suntem doar OBSERVATORI.
Turneul se va desfasura dupa regulamentele stabilite si aprobate. (sunt depuse de mine la AGVPS)
La incheierea turneului se va face un raport cu activitatea fiecarei persoane implicate.
Cine si-a facut treaba merge mai departe, cine nu, va fi schimbat.
Nu sunt implicat in nici o CIRDASIE si nu vreau sa ma pun bine cu nimeni.

Anul viitor sunteti invitati sa organizati cite o etapa in cadrul turneului si sa va spuneti punctul de vedere.

Si cu aceste precizari vreu sa inchei ORICE comentariu cu privire la AR FI MAI BINE DACA... :evil:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

astazi avp v-a da un comunicat referitor la acest subiect
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie:astazi avp v-a da un comunicat referitor la acest subiect
???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”