Doresc si eu sa inscriu c/v a 10.000 lei - urmatoarele echipe :
1.Gabi Veliscu - Marian Popa
2.Riv Express Team ( Val Pangica & Ninu )
3.Agencom Pantrans Team ( CVT & TLS )
4.Soferul Pescar Team 1 ( Fane & Mihai )
5.Soferul Pescar Team 2 ( Mihai B & Bogdan )
6.Soferul Pescar Team 3 ( Dan & Ionutz )
7.DentaEstet 1 ( Fani & Nutu )
8.DentaEstet 2 ( Stelu & Ahraim )
9.DentaEstet 3 ( Cirstocea & Bumbi )
10.Mecanicii ( Cornel & Cristi )
+ alte 10 echipe din AVPS-urile din teritoriu - a caror componenta va fi stabilita in urma tragerii la sorti ( drept legal de inscriere a unei echipe membre a unei asocietii membre a AGVPS )
Va rog sa-mi specificati contul in care pot vira banii , in maxim 24 ore ! In masura in care se va stabili ca acest prim concurs este OPEN - numai cu membrii ai AGVPS - va ROG FERM sa-mi specificati contul in care pot inscrie aceste 20 echipe .
PS - echipele vor fi dotate cu echipament corespunzator regulamentului si in plus vor fi dotate cu racitoare de bere , TV prin satelit pentru telenovele , carpete in cort pentru "feng shui" , etc
PS - suntem penibili si nu stiu de ce , cel care raspunde de simulacrul asta de CN - nu ia masuri ferme si corecte !! Cind te faci frate cu multi , o sa ai cine sa te conteste in cel mai scurt timp . Zau asa , chiar nu inteleg de ce nu se pot respecta niste reguli - saracu Vali Vesa scrie si nu il baga nimeni in seama , mai mult il iau unii la misto , fara sa tina cont de niste chestii pe care lumea moderna le intelege - PRINCIPIILE !!!!!
PPS - daca se mentine acest simulacru de prima etapa , CHIAR va rog sa-mi furnizati contul in care pot plati pentru aceste echipe ! Refuzul de inscriere , il voi considera ca o obstructie la un concurs anuntat OPEN , drept constitutional si voi alege masurile legale de contestare in justitie a rezultatelor . Astept regulile de inscriere - domnilor ! Va rog sa nu luati postarea mea in deridere - va conjur sa anuntati care sunt criteriile ferme de inscriere in acest concurs - astfel incit Mitza , Bubulina si CVT sa nu aiba acces si sa avem parte de o competitie serioasa . Altfel , ne vedem in instanta , daca nu imi permiteti si mie accesul cu 20 echipe !
Pot furniza si un depozit bancar de valoarea mentionata in sensul in care sa intelegeti ca intentiile mele sunt serioase si cit pot , nu voi permite ca o idee excelenta sa se transforme intr-o Daciada in care sa avem abordari inedite a fenomenului de pescuit la crap .