Nu e carcotelala in nici un caz...un singur punct din cele 7 scrise de dvs insa, nu e foarte exact..si anume faptul ca nimic nu se schimba... faptul ca vor participa 7x de echipe in loc de 51 e si asta o schimbare fata de reglamentul initial.
Inca ceva ... si tot in sprijinul bunei desfasurari a turneului fac observatia... in regulamentul de organizare al turneului la Cap V art6 scrie "pe fisa de arbitraj vor fi inscrisi numai pestii punctabili, cu o greutate mai mare sau egala cu 1500 grame" iar in cel de desfasurare tot la artV pct 6 "pe fisa de arbitraj vor fi inscrisi numai pestii punctabili, crapul si amurul cu o greutate mai mare sau egala cu 1500 grame"
In prima etapa nu se puncteaza tenul ...ceea ce mi se pare corect, totusi trebuie facuta undeva o precizare in regulamentul turneului ca punctarea tenului este optionala si este lasata la latitudinea fiecarui organizator de mansa(excat cum scrie despre masina langa stand), fiindca altfel se poate pune problema care regulament primeaza ...ala in care scrie negru pe alb ca tenul puncteaza sau cel al mansei care spune ca nu. Inca odata nu e carcoteala si sunt deacord ca la hobaia sa nu se puncteze tenul dar daca vrem ca lucrurile sa fie ca la carte...e de bun simt aceasta precizare. Acum nu am cumparat AVP-ul poate deja scrie acolo si am facut o remarca inutila...