COMUNICAT AVP - INSCRIERI CAMPIONAT NATIONAL 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cimpoieru razvan

Re: COMUNICAT AVP - INSCRIERI CAMPIONAT NATIONAL 2009

Mesaj de cimpoieru razvan »

cornelserbu scrie: nimeni nu e obligat sa participe la cn, asa cum a spus si Rosioru, cui ii convine, vine, cui nu sta acasa, punct.
rusine. astai dictatura si (sau) tiranie, luati-o cum vreti ! e campionat national nea serbule, nu concursul tau privat :!:

iar faptul ca te inerveaza parerile altora ....ma abtin. daca nu iti convine, nu mai intra pe forum :!:

dinu

Mesaj de dinu »

directorul victor oana, nimic nu are de zis in aceasta comedie,acum un an facea pe forum tot felul de aprecieri la calificarile care s-au tinut corect, acuma tace ca un mielusel, hai directore ca serbu nu mai poate raspunde a obosit :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol:

au aparut si cei doi catelusi din vestul bucurestiului ?!?.... :lol: :lol: :lol:

latrati copii ca nu se opreste nimeni !!!... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Mai baieti!!!!Lasati ca va raspund eu:datele sunt cele comunicate si in ALP.Sa modificat prima etapa in ceea ce priveste nr.de echipe si asta pt. ca asa cum spunea si Vladeanu se doreste un concurs deschis tuturor.Cine va merge mai departe inseamna ca are valoare si.....deloc de neglijat ........"bulan" asa ca nu mai are rost sa se comenteze.Cine vrea ,se inscrie si asa cum am mai spus in functie de nr de echipe se va lua o decizie ,de comun acord cu reprezentantii celorlalte cluburi,ALP-ul,Victor Oana,Cornel Rosioru si toti factorii de decizie .Ce nu sa inteles?????Timpul este intradevar o problema, dar cu aceasta problema se confrunta toate echipele nu numai voi.Vreti performanta?????numai cu sacrificii se poate face.Intrebati Senzorii cate sacrificii au facut dealungul timpului pentru a se califica si a se prezenta la un campionat mondial cu fruntea sus(ca sa nu mai vorbim de rezultate)Asa ca nu vad justificate problemele pe care le puneti acum.Mai bine motivati-va sa aveti o prestatie cat mai buna in prima etapa pt. ca asa cum stau lucrurile, prima etapa va fii destul de dificila in conditiile in care vor fi 80-90 de echipe si nu vor merge mai departe decat 51.Razvan Dobrescu

crapu1

Mesaj de crapu1 »

@DINU!!
Ce ai vazut tu corect anul trecut cand nu au fost decat trei echipe care au participat la calificari?????? Chestia cu "Lasati COMEDIA asta" nu cred ca isi avea rostul.Noi nu ne pierdem timpul pt.un om care are asemenea aprecieri la adresa unor organizatori ai Campionatului National.Daca nu-ti convine stai acasa .Nimeni dar......NIMENI nu este obligat sa participe .Cei care o fac ...o fac din pasiune ,convingere,incredere in sansele lor,pt.performanta si -cred eu-pt mandria de a reprezenta cu brio ROMANIA la CM.Au o mostenire deloc de neglijat de care vor trebuie sa tina cont si care in acelasi timp ai obliga la multe.....(Vladene!!! grea mostenire ai lasat).Ganditi-va ca cei care ,in final, vor forma lotul national vor avea datoria morala sa faca TOTUL ...absolut Totul sa aduca AURUL acasa.Eu personal sper ca -cu ajutorul LUI DUMNEZEU- si cu sprijinul nostru -al tuturor -baieti care se vor califica sa vina cu aurul acasa.ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU.Razvan Dobrescu

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

C.Serbu
Nu sunt obligat sa particip dar VREAU SA PARTICIP.Faptul ca sunteti unul dintre organizatori nu va da dreptul sa va bateti joc de oameni.Stabiliti programul si nu il mai schimbati.Nu vi se cere decat seriozitate.

PS.Luati ce am scris mai sus ca rugaminte si nu ca morala si nu va mai aprindeti asa repede ca de aceea totul degenereaza in certuri.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:C.Serbu
Nu sunt obligat sa particip dar VREAU SA PARTICIP.Faptul ca sunteti unul dintre organizatori nu va da dreptul sa va bateti joc de oameni.Stabiliti programul si nu il mai schimbati.Nu vi se cere decat seriozitate.

PS.Luati ce am scris mai sus ca rugaminte si nu ca morala si nu va mai aprindeti asa repede ca de aceea totul degenereaza in certuri.
Daca faci afirmatia ca eu imi bat joc de oameni, atunci imi pare rau dar te anunt ca ai ceva probleme, sau n-ai citit tot topicul...programul este cat se poate de stabilit si nu stiu ce te-npiedica sa-ti dai seama...probabil tot problemele de care-ti spuneam, iar despre seriozitatea mea, nu cred ca esti cel mai in masura sa vorbesti, fiindca nu am avut inca "neplacerea " de a ne cunoaste

vrei sa iau ca rugaminte o fraza care incepe asa : Iar ati inceput cu prostiile astea ???...cred ca glumesti, eu te-as ruga sa-ti vezi de treaba ta si sa ma lasi pe mine-n pace, fac chestia asta benevol si-ti repet ca nu tie trebuie sa-ti dau socoteala...sper ca putem incheia fara alte interventii inutile.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

In mod normal cand se incaseaza bani de la 51 de echipe ar trebui sa se inchida lista ... nu cred ca ii corect ca o asociatie sau un grup de pescari sa inscrie 4-5 echipe la o competitie care se vrea nationala ... sa aleaga cei mai buni 2 crapisti care sa reprezinte echipa si sa lase si pe altii sa aibe sansa sa participe.
Sau in Romania orice e posibil?
Roland K.
KRap-Baits RO

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Sunt cluburi care au mai mult de 2-3 echipe cu experienta si valoare.
Nu e vorba doar de sansa de a participa.
Prioritate ar trebui sa aiba nu cei care platesc primii ci echipele care apartin cluburilor si au un palmares(participari, clasari).
Restul sa participe in primul rand la o preselectie.Astfel se pot organiza primele 2 manse cu cate 51 de participanti asa cum s-a stabilit prin regulament.
In acest mod nu modificam spiritul in care s-a conceput initial regulamentul.
The second best is the first loser!

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Nu am nici cea mai mica problema sa particip la o preselectie avand in vedere ca nu am experienta si clasari dar daca am platit din timp acea taxa sa mi se ofere sansa de a participa. Sa se faca o preselectie cum spui tu cu 51 de echipe "neexperimentate" si primi 10 sa aibe sansa sa concureze la hobaia alaturi de "experimentati". Altfel ajungem ca si la fotbal ca platesti un bilet si numai ai loc pe stadion si stai la poarta ... nu mi se pare normal. Dar faza cu 4-5 echipe de la o singura asociatie nu o sa ma convingi ca ii normal ... ii si concurenta neloiala :) fata de cei care merg cu o echipa. De ce nu fac asociatile o preselectie si sa trimita pe cei mai in forma sau cei mai bine clasati si experimentati la un concurs national?! no offence
Roland K.
KRap-Baits RO

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”