ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:BINENTELES CA ESTE VORBA DE VLADEANU SI CIRACUL SAU PANGICA .ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU PE TOTI 3 .AMIN !!!!!!!!!
Amin spun si eu Victore ... asa sa ne ajute D-zeu pe toti ! Dupa fapte si gandire .
E pacat ca ai ajuns atit de disperat incat nu mai ai decit argumente ezoterice .... dar blestemele tale te vor ajunge cindva ... mai devreme sai mai tarziu .
Pentru ca asa cum a spus Isus , sa ridice piatra cel fara de vina ..... si s-a asternut tacerea !
Amin .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Vali Vesa scrie:Am un prieten care-mi spunea ieri ca dl Popescu asteapta telefon de la cei implicati in organizarea CM si ca e gata sa faca orice ca sa nu pierdem organizarea.

Se pare ca a fost gresit informat. :cry:

Aa e dl Popescu? Asta le spuneti membrilor afiliati care va tin in viata?
Din pacate a fost gresit informat la fel ca multi altii .........
Am zis sa incerc si eu marea cu degetul si dupa 4 ani am pus mana pe telefon si am sunat la domnul popescu .
domnul nu intelege ca agvps a reusit aducerea campionatului in romania ,dansul o tine una si buna ca romania a obtinut organizarea ....prin cine ...nu-l intereseaza .
Dansul doreste numai si numai aplicarea unor nu stiu ce legi si a unei hartii eliberate de mts prin hotarare judecatoreasca ,hotarare ce a obligat mts sa elibereze acea hartie ....hartie ce i-l desemneaza singurul jucator de pe piata .....dandu-i drepturi nici prin gand visate .
domnul popescu doreste organizarea in romania a campionatului mondial pe baza acelei hartii sau autorizatie .........nedorind nici un fel de colaborare cu agvps ........iar cu rig service doar lacul pe care doreste dansul sa-l omologheze ........dupa nu stiu ce algoritm uitand ca acest lac a fost omologat in 2012 de catre insusi cips .
ADIO CAMPIONAT MONDIAL IN ROMANIA .......ADIO ORICE VIS AL PESCARILOR ROMANI DE A CUCERI UN NOU TITLU ACASA ........ADIO DOMNULE POPESCU ..........ADIO FEDERATIE ..........
SFARSIT TRIST PENTRU TOATA LUMEA IN SPECIAL PENTRU POPESCU SI FEDERATIE ......
EU CRED CA ACEST DOMN URMARESTE CU TOTUL ALTCEVA IN RAZBOIUL CU AGVPS .......IAR TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE .
Si cind dl. Bentu m-a sunat in Vinerea mare sa ma roage sa mediez acest conflict ai facut spume !!! M-ai facut in toate felurile si m-ai acuzat de toate ... , ca m-am pus eu nu stiu ce ....dar pe tine cine te-a mandat sa stai de vorba cu Popescu ? Te-ai gandit tu asa la Darvari ca tot te plictiseai .... Macar de ai putea sa faci ceva ..... dar de unde nu e nici D-zeu nu cere .... Absurd ! Kafka ! Stabor ! Lipsa de minima rusine si respect fata de oricine si orice ! Fuste in cap !
Tot niste oameni inteligenti o sa scoata si Romania din ce este acum , cu sau fara FRPS , cu sau fara AGVPS , cu sau fara Rog Service ( in paranteza se afirma la un moment dat ca si cu FRPS si cu AGVPS , RIG service face orice in Romania .... ) .... nu te ingrijora , ca nu vorbesc de tine . Se vor gasi altii mai tineri si mai destepti care sa spele pe jos dupa noi . Vin din spate , dar tu nu ii vezi ... Ei exista si rad de noi acum !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
bogdanpesc scrie:Amin!...pacat de pista de la Corbu...mare pacat...un lucru am facut si noi bine si nu e pus in valoare
Așa zic și eu. Dar cel care o administrează se pare că nu este de aceeași părere. I-am trimis vreo 4 adrese pentru a documenta cererea de autorizare și s-a făcut că plouă. Am așteptat și în acest ultim ceas un semn de viață, dar a preferat să discute doar cu reprezentantul federației din Constanța. Las la o parte faptul că fondul discuției a fost doar afacerea în sine, nu legalitatea desfășurării competiției.
În schimb sunt contactat de purtători de cuvânt gen Bentu și Victor Oană. Să le intre bine în cap la unii; eu nu discut cu țucălari și nici pe genunchi. Aici se discută instituțional. Eu am vrut (și vreau în continuare) ca acest CM să se țină în România. Dar se pare că cei care se opun sunt cei care zic că l-au adus în România, atâta timp cât legea este pentru ei doar o vorbă goală. Probabil că mai sunt și alte motive, dar nu intră în sfera de interes a federației.

PS Parcă vă bucurați că federația nu a fost admisă la CIPS. Păi dacă este așa, de ce mai are AGVPSR nevoie de acordul federației? Parcă erau invincibili și bătuți în cuie definitiv. Văd că nu vor să țină seama de faptul că federația a obținut Avizul favorabil de organizare, conform Înțelegerii semnate inițial.
Si tu Stefane .....ai un dialog de parca ai cucerit Everestul .... si tu de fapt nu ai urcat pe Furnica .... ti-am zis si iti zic ... la FIPS esti de acum marcat cu rosu . Restul vezi tu ce faci ... dar exista o varianta pe care ai refuzat-o de capul tau si ai vrut ...........habar nu am ce ! Legal si imposibil . Blocaj total !
Asta e chestia cu cioara de pe gard si vrabia din mina , dar pesemne ca nu se preda si negociere si management acoo unde ai facut tu scoala ...
Hai gata , ca deja ma bag prea mult si am promis ca nu mai scriu te tema CM . Scuze Vlade !
Dar nu puteam sa nu scot in evidenta faptul ca in ultima vreme s-au cerut mult elui Stefan Popescu si el a vrut calea lui .... aia de care eu m-am dezis ... Aveti vina la fel de mult ca el ...pentru ca nu ati vrut dialog , ati vrut razboi . Din razboi ..asta se intimpla .. demni sau nu ...cineva iese ranit rau . Si nu cred ca Popescu este ala , pentru ca nu avea nimic de pierdut . Meditati . Exista in istorie multe exemple cind armistitiul a facut mai bine ambelor tabere decit orgoliului nebun ....... Dar repet , Stefan a gresit ca nu isi doreste armistitiu , el isi doreste predare ! Ori asa ceva necesita singe si lupte ...intre ei ... de pescari ii doare in p..a si pe unii si pe altii ...nu stiu daca v-ati prins !

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta. Ei sunt doar sportivi și atât. Depinde de ei dacă vor să se implice în organizarea pescuitului sportiv, dar asta nu are nimic de a face cu o competiție sportivă. Și acest lucru nu s-a priceput, iar pescarii au căscat urechile la niște demagogi care și-au permis să vorbească în numele lor și care acum își dovedesc impotența.
Nu-i nimic. Pescuitul sportiv va merge înainte. Iar cei care își fac iluzii că vor mai merge să reprezinte România la Competiții internaționale CIPS, ar face bine să fie atenți la ce va urma și să nu se iluzioneze că vor mai avea o asemenea ocazie. Participările echipelor reprezentative la competiții internaționale se lămuresc în România, nu la FIPS. Și ține de instanțele de judecată, nu de altceva. Dacă rațiunea este bătută de pasiune, este nevoie de un duș rece pentru a se înțelege că un stat de drept este cel în care se respectă legile, nu cel în care fiecare îți face legea lui.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta. Ei sunt doar sportivi și atât. Depinde de ei dacă vor să se implice în organizarea pescuitului sportiv, dar asta nu are nimic de a face cu o competiție sportivă. Și acest lucru nu s-a priceput, iar pescarii au căscat urechile la niște demagogi care și-au permis să vorbească în numele lor și care acum își dovedesc impotența.
Nu-i nimic. Pescuitul sportiv va merge înainte. Iar cei care își fac iluzii că vor mai merge să reprezinte România la Competiții internaționale CIPS, ar face bine să fie atenți la ce va urma și să nu se iluzioneze că vor mai avea o asemenea ocazie. Participările echipelor reprezentative la competiții internaționale se lămuresc în România, nu la FIPS. Și ține de instanțele de judecată, nu de altceva. Dacă rațiunea este bătută de pasiune, este nevoie de un duș rece pentru a se înțelege că un stat de drept este cel în care se respectă legile, nu cel în care fiecare îți face legea lui.
Da Stefane ...asa este .
dar puteai sa ai in 2014 o premiera si o buna premiza de lucru cu FIPS in viitor .... Acceptai dialog , acceptai parteneri de dialog pe cei prezenti si le explicai ce si cum , faceai ceva sa tii CM in Romania , erai egida si te stia lumea ca pozitiv si nu negativ , samd ..samd .... Nu ai vrut , mai mult de cele scrise aici pe Forum , pentru ca in Vinerea mare ....te-am convins ... dar gura bate curul mereu ... Vina este a celor care scriu aici de mandrie si mai bine mor de gat cu tine decit sa aduca CM in Romania . Este falsa ipoteza ca nu ai vrut prin FRPS . NU AU VRUT EI CM in Romania cu TINE ! Poate te pune pe ganduri , oricum mai putin decit pe ei ... S-au ingropat de capul lor , negind evidenta legala ..... dar atitudinea lor ti se datoreaza 100 % .... tu i-ai invrajbit asa e rau ! incat nu au vazut barna din ochi si au pierdut padurea .... Uite cum un CM de duce dracu pe joc de putere ... si eu ti-am zis si iti mai zic .... nu era momentul si nu aveai argumemte sa nu fi implicat intr-o astfel de manifestare , care iti aducea numai bine ... cu niste compromisuri punctuale ... oricum mai bine decit esi acum ...ROSU pe vecie la FIPS ....vei fi cel care a impiedicat CM in Romania la Corbu ..prilej de bucurie )))))))) si satisfactie pentru toata lumea ... daca ma intelegi !
Toata minima influenta generata de raposatul LV , Andrei , Bentu , Cartocea , samd ...ai sters-o cu burelete , asa prin minune .... O sa muncesti sa te ia dracu sa o refaci !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Scuze iarasi de interventie ...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Participările echipelor reprezentative la competiții internaționale se lămuresc în România, nu la FIPS.

Idiotie la superlativ!

Participarile echipelor reprezentative la competitiile internationale organizate de catre FIPS-CIPS se hotarasc de catre reprezentantul (organizatia afiliata la) FIPS-CIPS! Ceea ce srl-ul tau n-o sa fie niciodata!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:
Stefan Popescu scrie:Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta. Ei sunt doar sportivi și atât. Depinde de ei dacă vor să se implice în organizarea pescuitului sportiv, dar asta nu are nimic de a face cu o competiție sportivă. Și acest lucru nu s-a priceput, iar pescarii au căscat urechile la niște demagogi care și-au permis să vorbească în numele lor și care acum își dovedesc impotența.
Da Stefane ...asa este .
dar puteai sa ai in 2014 o premiera si o buna premiza de lucru cu FIPS in viitor .... Acceptai dialog , acceptai parteneri de dialog pe cei prezenti si le explicai ce si cum , faceai ceva sa tii CM in Romania , erai egida si te stia lumea ca pozitiv si nu negativ , samd ..samd .... Nu ai vrut , mai mult de cele scrise aici pe Forum , pentru ca in Vinerea mare ....te-am convins ... dar gura bate curul mereu ... Vina este a celor care scriu aici de mandrie si mai bine mor de gat cu tine decit sa aduca CM in Romania . Este falsa ipoteza ca nu ai vrut prin FRPS . NU AU VRUT EI CM in Romania cu TINE ! Poate te pune pe ganduri , oricum mai putin decit pe ei ... S-au ingropat de capul lor , negind evidenta legala ..... dar atitudinea lor ti se datoreaza 100 % .... tu i-ai invrajbit asa e rau ! incat nu au vazut barna din ochi si au pierdut padurea .... Uite cum un CM de duce dracu pe joc de putere ... si eu ti-am zis si iti mai zic .... nu era momentul si nu aveai argumemte sa nu fi implicat intr-o astfel de manifestare , care iti aducea numai bine ... cu niste compromisuri punctuale ... oricum mai bine decit esi acum ...ROSU pe vecie la FIPS ....vei fi cel care a impiedicat CM in Romania la Corbu ..prilej de bucurie )))))))) si satisfactie pentru toata lumea ... daca ma intelegi !
Toata minima influenta generata de raposatul LV , Andrei , Bentu , Cartocea , samd ...ai sters-o cu burelete , asa prin minune .... O sa muncesti sa te ia dracu sa o refaci !
Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă. Dar nu puteam asocia federația la comiterea unei infracțiuni. Oricum, situația se va lămuri cât de curând. Și legal și juridic.

PS Boii nici acum, nu se trezesc? Este unul care rage fără să-l bage nimeni în seamă și perseverează. Îi place probabil să se bage singur în seamă.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mi-e teama ca ai ramas singur .... deoarece dialog cu tine este egal cu zero si nu asculti de nimeni si de nimic ! Chiar nu conteaza ce ai putea face ...versus dorinta ta de a desfinta tot . Eu acum ti-am mai zis si iti mai spun ca NU VEI DESFINTA AGVPS NICIODATA .....
Nici eu nu sunt fan al celorlati ....dar s-a sarit calul ...si ai fortzat la maxim ...s-a rupt lantzul universal al tolereantei .. Ti-a luat mintile Sun Tze care spunea ca intr-un razboi cind esti slab da-te puternic si invers ... la tine nu era cazul de puternic sau slab , era cazul sa fi recunoscut ...de cineva ... si dupa aia vezi tu ce ai de facut . Ai pierdut din orgoliu si sansa asta si a iesit un cacat final .
Doamne iarta supusii tai care au dat cu piciorul la galeata cu lapte , in spetza CM in Romania 2014 . :oops: :oops: :oops:
Si dragii mei , nu va simtiti cumva lasati deoparte din acest dialog ... pentru ca acest CM s-a pierdut din vina TUTUROR !

Stefan Popescu
pescar de competitie

Găleata cu lapte era în altă parte și nu avea nici o treabă cu competiție în sine.
PS Nu-ți face griji că am rămas singur. Am spus-o de multe ori că actuala generație de pescari sportivi este epuizată și se cere a fi înlocuită cu o altă generație, cu alte mentalități. Chiar tu spuneai că tânăra generație este pregătită să o înlocuiască pe actuala. Eu nu am făcut altceva decât să-i pregătesc terenul. Asta trebuie priceput. Evident, de priceput nu o poate face decât cine are creier. Exclus din start dobitocul care se tot inserează printre postări pentru a-și arunca zoaiele din gură.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”