Stefan Popescu scrie:Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta. Ei sunt doar sportivi și atât. Depinde de ei dacă vor să se implice în organizarea pescuitului sportiv, dar asta nu are nimic de a face cu o competiție sportivă. Și acest lucru nu s-a priceput, iar pescarii au căscat urechile la niște demagogi care și-au permis să vorbească în numele lor și care acum își dovedesc impotența.
Nu-i nimic. Pescuitul sportiv va merge înainte. Iar cei care își fac iluzii că vor mai merge să reprezinte România la Competiții internaționale CIPS, ar face bine să fie atenți la ce va urma și să nu se iluzioneze că vor mai avea o asemenea ocazie. Participările echipelor reprezentative la competiții internaționale se lămuresc în România, nu la FIPS. Și ține de instanțele de judecată, nu de altceva. Dacă rațiunea este bătută de pasiune, este nevoie de un duș rece pentru a se înțelege că un stat de drept este cel în care se respectă legile, nu cel în care fiecare îți face legea lui.
Da Stefane ...asa este .
dar puteai sa ai in 2014 o premiera si o buna premiza de lucru cu FIPS in viitor .... Acceptai dialog , acceptai parteneri de dialog pe cei prezenti si le explicai ce si cum , faceai ceva sa tii CM in Romania , erai egida si te stia lumea ca pozitiv si nu negativ , samd ..samd .... Nu ai vrut , mai mult de cele scrise aici pe Forum , pentru ca in Vinerea mare ....te-am convins ... dar gura bate curul mereu ... Vina este a celor care scriu aici de mandrie si mai bine mor de gat cu tine decit sa aduca CM in Romania . Este falsa ipoteza ca nu ai vrut prin FRPS . NU AU VRUT EI CM in Romania cu TINE ! Poate te pune pe ganduri , oricum mai putin decit pe ei ... S-au ingropat de capul lor , negind evidenta legala ..... dar atitudinea lor ti se datoreaza 100 % .... tu i-ai invrajbit asa e rau ! incat nu au vazut barna din ochi si au pierdut padurea .... Uite cum un CM de duce dracu pe joc de putere ... si eu ti-am zis si iti mai zic .... nu era momentul si nu aveai argumemte sa nu fi implicat intr-o astfel de manifestare , care iti aducea numai bine ... cu niste compromisuri punctuale ... oricum mai bine decit esi acum ...ROSU pe vecie la FIPS ....vei fi cel care a impiedicat CM in Romania la Corbu ..prilej de bucurie )))))))) si satisfactie pentru toata lumea ... daca ma intelegi !
Toata minima influenta generata de raposatul LV , Andrei , Bentu , Cartocea , samd ...ai sters-o cu burelete , asa prin minune .... O sa muncesti sa te ia dracu sa o refaci !