ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Găleata cu lapte era în altă parte și nu avea nici o treabă cu competiție în sine.
PS Nu-ți face griji că am rămas singur. Am spus-o de multe ori că actuala generație de pescari sportivi este epuizată și se cere a fi înlocuită cu o altă generație, cu alte mentalități. Chiar tu spuneai că tânăra generație este pregătită să o înlocuiască pe actuala. Eu nu am făcut altceva decât să-i pregătesc terenul. Asta trebuie priceput. Evident, de priceput nu o poate face decât cine are creier. Exclus din start dobitocul care se tot inserează printre postări pentru a-și arunca zoaiele din gură.
O parte sunt de acord .... asta cu noua generatie este OK ... dar trebuie si tu sa le oferi un capat de drum de unde sa inceapa ei . Tu le inchizi ... de fapt nu le inchizi ci doresti sa faci totul pe sentinta judecatoreasca ... Sunt sceptic ... adica accept puterea judecatoreasca , dar sunt sceptic ca se va ajunge acolo ... Sti bine .. legat de FIPS ..
Mai vechi fiind ti-am recomandat si ti-am acordat nu o data , expertiza si consulting gratuit si cu riscul cert de a fi luat prin p..a de stimatii nostru colegi de Forum , sa fi si tu mai maleabil . Sa iti vezi punctele tari si alea slabe ... sa te impui legal prin ceea ce FACI si nu prin ce contesti ! Sa ai o atitudine pozitiva si nu negativa ... Ti-am mai zis ca CM -ul in Romania era benefic , ti-am mai zis ca e loc de discutat si nu de confuntare , ti-am mai zis ca iti bati joc de Andrei si il expui atacurilor , ti-am zis multe .....
Mi-as dori o lume fara tine si fara AGVPS ..... o lume a pescarilor care sa isi poata juca cartea .... si nu te ingrijora ca vor sti sa o faca . Din pacate nu se poate .... si de asta iti mai spun odata , iesi din proiectul din care esti incremenit si sa vedem ce se poate face in concordie si pozitiv ... Asta daca iti place si subiectul actiunilor tale , si cu respect mentionez PESCUITUL , pentru ca mie imi pare ca ai ajuns la o FORMA FARA FOND !
Negatia ta este deja suparatoare ! Conduci o FEDERATIE de PESCUIT ! Ocupa-te de pescari si nu de grefieri si judecatori !

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cu alte mentalități.
Pigulici, tu ai mentalitate de fomist, de biet labagiu care atarna pe unde poate. Esti, ai fost si vei ramane o gramada de c...t, nimic mai mult!

Crapmania, cata vreme ii mai dati voie potaii asteia sa posteze p'aci, eu n-am s-o mai fac!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Boii nici acum, nu se trezesc? Este unul care rage fără să-l bage nimeni în seamă și perseverează
Stefan Popescu scrie: Exclus din start dobitocul care se tot inserează printre postări pentru a-și arunca zoaiele din gură.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , iata exprimarea celui care se vrea dirigiuitorul acestui fenomen :lol: :lol: :lol: :lol:

si totodata , cel care de vineri va incepe sezonul competitional federal :roll: :roll: :roll:

prima etapa CN rapitori , pe pista omologata Manjesti !!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ val
valerica, daca tot susti ca sunt atat de buni cei tineri si sunt de acord cu asta, spune-mi pentru ce le trebuie netezit terenul de un biet nebun si batran pe deasupra ?
intrebarea este retorica, nu are nevoie de raspunsuri care se vor elevate, dar lipsite de miez...
mai bine, daca tot nu te poti abtine si te da "consulting-ul" afara din casa, trage-l pe sonat de mustata pana intelege ca la baza pescuitului stau pescarii si fara ei nu va fi decat un gandac care trebuie strivit sub talpa, asa cum de altfel fips-ul a si facut-o...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:
Stefan Popescu scrie:Găleata cu lapte era în altă parte și nu avea nici o treabă cu competiție în sine.
PS Nu-ți face griji că am rămas singur. Am spus-o de multe ori că actuala generație de pescari sportivi este epuizată și se cere a fi înlocuită cu o altă generație, cu alte mentalități. Chiar tu spuneai că tânăra generație este pregătită să o înlocuiască pe actuala. Eu nu am făcut altceva decât să-i pregătesc terenul. Asta trebuie priceput. Evident, de priceput nu o poate face decât cine are creier. Exclus din start dobitocul care se tot inserează printre postări pentru a-și arunca zoaiele din gură.
O parte sunt de acord .... asta cu noua generatie este OK ... dar trebuie si tu sa le oferi un capat de drum de unde sa inceapa ei . Tu le inchizi ... de fapt nu le inchizi ci doresti sa faci totul pe sentinta judecatoreasca ... Sunt sceptic ... adica accept puterea judecatoreasca , dar sunt sceptic ca se va ajunge acolo ... Sti bine .. legat de FIPS ..
Mai vechi fiind ti-am recomandat si ti-am acordat nu o data , expertiza si consulting gratuit si cu riscul cert de a fi luat prin p..a de stimatii nostru colegi de Forum , sa fi si tu mai maleabil . Sa iti vezi punctele tari si alea slabe ... sa te impui legal prin ceea ce FACI si nu prin ce contesti ! Sa ai o atitudine pozitiva si nu negativa ... Ti-am mai zis ca CM -ul in Romania era benefic , ti-am mai zis ca e loc de discutat si nu de confuntare , ti-am mai zis ca iti bati joc de Andrei si il expui atacurilor , ti-am zis multe .....
Mi-as dori o lume fara tine si fara AGVPS ..... o lume a pescarilor care sa isi poata juca cartea .... si nu te ingrijora ca vor sti sa o faca . Din pacate nu se poate .... si de asta iti mai spun odata , iesi din proiectul din care esti incremenit si sa vedem ce se poate face in concordie si pozitiv ... Asta daca iti place si subiectul actiunilor tale , si cu respect mentionez PESCUITUL , pentru ca mie imi pare ca ai ajuns la o FORMA FARA FOND !
Negatia ta este deja suparatoare ! Conduci o FEDERATIE de PESCUIT ! Ocupa-te de pescari si nu de grefieri si judecatori !
Este imposibil să te ocupi de pescuit si de pescari până când grajdul în care se află acum nu este curățat. Performanța sportivă trebuie dublată de inteligență și cu asemenea grăjdari nu se poate construi. Asta încerc eu să fac acum. Curățenie, pentru a avea un sport curat. Nenea ăsta Serbu, care cică are un club și a făcut ALRC, vină să dea lecții după ce a pierdut la cămătari sediul asociației pe care a constituit-o?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:@ val
valerica, daca tot susti ca sunt atat de buni cei tineri si sunt de acord cu asta, spune-mi pentru ce le trebuie netezit terenul de un biet nebun si batran pe deasupra ?
intrebarea este retorica, nu are nevoie de raspunsuri care se vor elevate, dar lipsite de miez...
mai bine, daca tot nu te poti abtine si te da "consulting-ul" afara din casa, trage-l pe sonat de mustata pana intelege ca la baza pescuitului stau pescarii si fara ei nu va fi decat un gandac care trebuie strivit sub talpa, asa cum de altfel fips-ul a si facut-o...
Cornele , daca tot nu ma pot abtine iti spun si tie ca nu faci altceva decit sa pui sare pe rana in virtuti trecute . Eu unul m-am educat sa accept orice insulta si orice am de spus , sa spun .. pentru viitor . Si astia noi sa sti ca exista .... numai trebuie un pic mobilizati . Ca m-am saturat sa ma cert )))) cu tine ! E capat de linie ..si pesemne ca nu vrei sa intelegi ...ce era odata nu va mai fi .. ce va fi pe viitor si cum ...depinde de noi in mica masura , dar de cei noi in mare masura ... Ei au oportunitatea sa isi faca viitorul ...

Si vad si mesajul de mai sus ...si ii spun ca iarasi nu are dreptate ... Eu unul nu am vazut constructie facuta de unul singur , decit in vise ... Aici gresesti Stefane .... ai jignit , ai fost jignit , insisti in jigniri ca o cale fireasca , tocmai cind este momentul de reconciliere viitoare .... pentru ca CM a plecat oricum . Iar asta cu grajdul ...ma duce cu gandul la muncile lui Hercule ....si zau ca nu este cazul la tine ...decit poate in mintea ta . :P :P Stay cool ! ca nu e cazul ...
Ultima oară modificat Mar Apr 29, 2014 22:03 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta.
TU nu faci parte din filmul asta bai fecalom deshidratat , de fapt nu faci parte din nimic...

nici federatia si nici alcineva nu este de vina decat TU , tu esti cel pe care nimeni nu-l vrea , TU ai cultivat ura tuturor asa ca nu institutia pe care ai fondat-o este problema ci TU !!!!

uite-te pe toate forumurile de pescuit ca esti injurat peste tot , ABSOLUT PESTE TOT !!!!

toata lumea te uraste , te injura si te blesteama ...DOAR PE TINE !!!

persoana popescu stefan este buba neagra si kkatul care a imputit acest fenomen , a invrajbit si impotmolit pescuitul pentru intetrese materiale

incet incet te vei acoperi cu fecale pana deasupra capului , mai este un pic vagabong batran :D

I'M WATCHING YOU :wink: :wink: :wink: :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Măcar eu am declarat de la început că pescarii nu fac parte din filmul ăsta.
TU nu faci parte din filmul asta bai fecalom deshidratat , de fapt nu faci parte din nimic...

nici federatia si nici alcineva nu este de vina decat TU , tu esti cel pe care nimeni nu-l vrea , TU ai cultivat ura tuturor asa ca nu institutia pe care ai fondat-o este problema ci TU !!!!

uite-te pe toate forumurile de pescuit ca esti injurat peste tot , ABSOLUT PESTE TOT !!!!

toata lumea te uraste , te injura si te blesteama ...DOAR PE TINE !!!

persoana popescu stefan este buba neagra si kkatul care a imputit acest fenomen , a invrajbit si impotmolit pescuitul pentru intetrese materiale

incet incet te vei acoperi cu fecale pana deasupra capului , mai este un pic vagabong batran :D

I'M WATCHING YOU :wink: :wink: :wink: :wink:
Lasa mai Cristi , ca mi-am luat si eu si Andrei multe ... asa Institutional !!! Chiar si de la tine , sau mai ales de la tine ! Nu mai citez din clasici ca nu e cazul ... Cel putin in cazul meu , tu trebuia sa te intrebi serios DE CE , PENTRU CE , CE L-A DETERMINAT si sigur gaseai raspunsuri coerente la tzigania asta petrecuta ... Tocmai ca ma cunosti .... de bune si rele .. mai ales ca am si vorbit si mereu ti-am spus ce si cum ...ce se poate si ce nu .... real .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:DE CE , PENTRU CE , CE L-A DETERMINAT si sigur gaseai raspunsuri coerente la tzigania asta petrecuta ...

comportamentul lui de pana acum a dovedit din plin DE CE , PENTRU CE SI CE L-A DETERMINAT !!!

debutul animalului in fenomen a fost facut cu o tentativa semi-reusita de frauda , cupa Baracuda - Doripesco

apoi intrarea brutala in lumea noastra , sropind cu kkt pe toti ce i-au iesit in cale si au avut alta opinie decat el

bataia de joc si minciunile ordinare cu care a scuipat tot sezonul competitional de anul trecut si amenintarile fata de Vali Vesa care s-a chinuit de unul sinur sa ajunga cu echipa la CM , sa nu mai spun de toate competitiile anuntate si anulate pe motive la fel de cretine ca el

hai sa vedem anul asta , cat de corect si de capabil este gunoiul asta , mai avem doua zile pana sa o dovedeasca

in ceea ce priveste rafuiala mea personala cu el , cat crezi ca mai dureaza pana imi apare in fata ??? :roll:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Total de acord ca nu are nimic concret ....dar are el ceva la Lege ...ceea ce incurca de fapt pe noi toti . Uite finalitatea si degeaba apelati ....e calea lui .
Te intreb sincer , faptul ca eu si Andrei ne-am alaturat ideii ... si eu unul spun sincer ca prefer Federatie decit AGVPS ...orice ar fi si cind va fi si cu cine va fi ... merita dialogul asta ?
De ce am ajuns eu si Andrei , doi prieteni de-ai tai vechi , paria ? Doar ca spune unul si altul ? Stie cineva ce am incercat sa mediem si sa facem ? Stie cineva sau isi aroga cineva acest statut de cacat ?
Uite ca eu m-am retras , pesemne ca si Andrei la fel , si tot nu se poate face NIMIC !
De unde atita ura intre noi ?Ccind nu facem parte din ecuatie ci doar incercam si unii si altii sa influentam anumite comportamente ale unor oameni care se pis..ha pe noi , de atita si atita vreme ?
Tu ai crezut ca rezolvi ceva , si eu la fel , Andrei , Vladutz , Oana , Serbu , etc ....ne-a iesit un cacat ..... la TOTI ! De fapt ne-am bagat peste interse , unele care ne dapasec iar altele generate de ambitii ... iar prostia , emotia si interesul ne-a depasit pe toti ! Jigniti sau nu ....avem un Service Failure ...cu totii !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”