O parte sunt de acord .... asta cu noua generatie este OK ... dar trebuie si tu sa le oferi un capat de drum de unde sa inceapa ei . Tu le inchizi ... de fapt nu le inchizi ci doresti sa faci totul pe sentinta judecatoreasca ... Sunt sceptic ... adica accept puterea judecatoreasca , dar sunt sceptic ca se va ajunge acolo ... Sti bine .. legat de FIPS ..Stefan Popescu scrie:Găleata cu lapte era în altă parte și nu avea nici o treabă cu competiție în sine.
PS Nu-ți face griji că am rămas singur. Am spus-o de multe ori că actuala generație de pescari sportivi este epuizată și se cere a fi înlocuită cu o altă generație, cu alte mentalități. Chiar tu spuneai că tânăra generație este pregătită să o înlocuiască pe actuala. Eu nu am făcut altceva decât să-i pregătesc terenul. Asta trebuie priceput. Evident, de priceput nu o poate face decât cine are creier. Exclus din start dobitocul care se tot inserează printre postări pentru a-și arunca zoaiele din gură.
Mai vechi fiind ti-am recomandat si ti-am acordat nu o data , expertiza si consulting gratuit si cu riscul cert de a fi luat prin p..a de stimatii nostru colegi de Forum , sa fi si tu mai maleabil . Sa iti vezi punctele tari si alea slabe ... sa te impui legal prin ceea ce FACI si nu prin ce contesti ! Sa ai o atitudine pozitiva si nu negativa ... Ti-am mai zis ca CM -ul in Romania era benefic , ti-am mai zis ca e loc de discutat si nu de confuntare , ti-am mai zis ca iti bati joc de Andrei si il expui atacurilor , ti-am zis multe .....
Mi-as dori o lume fara tine si fara AGVPS ..... o lume a pescarilor care sa isi poata juca cartea .... si nu te ingrijora ca vor sti sa o faca . Din pacate nu se poate .... si de asta iti mai spun odata , iesi din proiectul din care esti incremenit si sa vedem ce se poate face in concordie si pozitiv ... Asta daca iti place si subiectul actiunilor tale , si cu respect mentionez PESCUITUL , pentru ca mie imi pare ca ai ajuns la o FORMA FARA FOND !
Negatia ta este deja suparatoare ! Conduci o FEDERATIE de PESCUIT ! Ocupa-te de pescari si nu de grefieri si judecatori !