Moderator: gor965
EJECTATI-L !!Vladut Mateianu scrie:Acum, ca l-a pierdut pe Val , retardul de alba nu are decat varianta blufului. Bani nu are, si-a pierdut si "spatele" , plus ca a deranjat oameni grei care nu vor sta impasibili.... Nu stiu de ce, dar presimt ca si Andrei s-a lamurit cu cine are de a face, nu stiu daca a meritat efortul sa se certe cu prietenii vechi ptr acest mustacios rupt de foame si fara coloana vertebrala...
Care pescari sportivi? Te consideri și tu unul dintre ei? Ați tot dat în federație că nu este în stare de nimic. Se pare că este totuși în stare, dacă fără acordul ei nu se poate organiza o competiție oficială în România. Nu fiți disperați. Pescuitul sportiv de competiție merge înainte și fără voi, dacă nu sunteți capabili să pricepeți că trebuie să respectați legile.george tomescu scrie:Frântule,Stefan Popescu scrie:Vă simțiți lezat în vreun drept? Vă dau un sfat; nu sunteți bun de purtător de cuvânt! Eventual faceți un cenaclu cu gabi1 și ionut72. Sigur o să aveți ce discuta. Puteți să-l cooptați și pe alde tomescu.
PS Nici nu știți ce bine am făcut pescuitului sportiv din România. Sunteți prea superficial pentru a înțelege acest lucru.
noi facem un cenaclu
dar tu:
- te-ai kkt pe munca tuturor pescarilor care au purtat drapelul României, inclusiv pe munca celor care îi mai ai pe lânga tine;![]()
![]()
![]()
- ai privat România de a fi gazda unui Campionat Mondial;![]()
![]()
![]()
- nu ești în stare nici să vorbești cu oamenii și nici să organizezi ceva;![]()
![]()
![]()
- NU AI NICIO TREABĂ CU PESCUITUL
Nu de mine depinde , ca era de mult ejectat ....gabi1 scrie:EJECTATI-L !!Vladut Mateianu scrie:Acum, ca l-a pierdut pe Val , retardul de alba nu are decat varianta blufului. Bani nu are, si-a pierdut si "spatele" , plus ca a deranjat oameni grei care nu vor sta impasibili.... Nu stiu de ce, dar presimt ca si Andrei s-a lamurit cu cine are de a face, nu stiu daca a meritat efortul sa se certe cu prietenii vechi ptr acest mustacios rupt de foame si fara coloana vertebrala...
Pai nu e "casa" ta si "lumea" ta?!?Vladut Mateianu scrie:Nu de mine depinde , ca era de mult ejectat ....gabi1 scrie:EJECTATI-L !!Vladut Mateianu scrie:Acum, ca l-a pierdut pe Val , retardul de alba nu are decat varianta blufului. Bani nu are, si-a pierdut si "spatele" , plus ca a deranjat oameni grei care nu vor sta impasibili.... Nu stiu de ce, dar presimt ca si Andrei s-a lamurit cu cine are de a face, nu stiu daca a meritat efortul sa se certe cu prietenii vechi ptr acest mustacios rupt de foame si fara coloana vertebrala...
Opinia generala este ca si un referendum, de ea ar trebui sa depinda...Vladut Mateianu scrie:Nu de mine depinde , ca era de mult ejectat ....gabi1 scrie:EJECTATI-L !!Vladut Mateianu scrie:Acum, ca l-a pierdut pe Val , retardul de alba nu are decat varianta blufului. Bani nu are, si-a pierdut si "spatele" , plus ca a deranjat oameni grei care nu vor sta impasibili.... Nu stiu de ce, dar presimt ca si Andrei s-a lamurit cu cine are de a face, nu stiu daca a meritat efortul sa se certe cu prietenii vechi ptr acest mustacios rupt de foame si fara coloana vertebrala...
Esti sigur ? Te-ai lamurit ca are comportament de "porc" ?andrei vladeanu scrie:
Afara cu impostoru', bossulane!
Vladut Mateianu scrie:andrei vladeanu scrie:
Afara cu impostoru', bossulane!
"Bosulan" se scrie cu un singur "s" , este jargon romanesc...
eu nu te contrazic, nu cunosc prea bine argoul asta de Sulimanu...Vladut Mateianu scrie: PS "Bosulan" se scrie cu un singur "s" , este jargon romanesc...