Stiu mai multe persoane interesate. Cand puteti sa le aduceti?danr scrie:salut,
daca doriti, putem aduce penn affinity lc 8000, sa vedem cum sunt....
ar iesi cam la 535 ron pret de magazin

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Stiu mai multe persoane interesate. Cand puteti sa le aduceti?danr scrie:salut,
daca doriti, putem aduce penn affinity lc 8000, sa vedem cum sunt....
ar iesi cam la 535 ron pret de magazin
Eu le-am vazut si "pipait" un pic. Sunt niste mulinete foarte frumoase, ruleaza firul cum nu se poate mai bine, merg foarte silentios, par foarte solide. Sunt la fel de grele ca BBRLC. Materialul din care sunt confectionate pare a fi foarte rezistent la tavaleala/zgarieturi. Daca se vor aduce mai mult ca sigur unele din ele isi vor gasi propietar foarte repede. Eu vreau sa imi iau in toamna un set. La 535 ron ofera lejer ce oferta o Ultegra (ESTE STRICT O PARERE PERSONALA)alichivu scrie:Daca puteti aduce mulineta peen afiniti 8000 la pretul mentionat, sunt sg ca daca ar fi expusă in magazin ar schimba parerea multor pescari in momentul in care ar vedea cum arata si cum lucreaza , eu personal am avut placerea de a pescui cu aceste mulinete si am ramas impresionat.
mulinetele penn affinity au exact 715gr ,9+1=10 rulmenti,2 tamburi aluminiu forjat la rece din care 1 conic si 1 adanc,viper28 scrie:Eu le-am vazut si "pipait" un pic. Sunt niste mulinete foarte frumoase, ruleaza firul cum nu se poate mai bine, merg foarte silentios, par foarte solide. Sunt la fel de grele ca BBRLC. Materialul din care sunt confectionate pare a fi foarte rezistent la tavaleala/zgarieturi. Daca se vor aduce mai mult ca sigur unele din ele isi vor gasi propietar foarte repede. Eu vreau sa imi iau in toamna un set. La 535 ron ofera lejer ce oferta o Ultegra (ESTE STRICT O PARERE PERSONALA)alichivu scrie:Daca puteti aduce mulineta peen afiniti 8000 la pretul mentionat, sunt sg ca daca ar fi expusă in magazin ar schimba parerea multor pescari in momentul in care ar vedea cum arata si cum lucreaza , eu personal am avut placerea de a pescui cu aceste mulinete si am ramas impresionat.