Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
viper28
Puncte: 0

Re: Mulinete PENN AFFINITY LC 8000

Mesaj de viper28 »

danr scrie:salut,
daca doriti, putem aduce penn affinity lc 8000, sa vedem cum sunt....
ar iesi cam la 535 ron pret de magazin
Stiu mai multe persoane interesate. Cand puteti sa le aduceti?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

In viitorul apropiat, vom incerca sa le aducem in magazin.

Total Fishing.

mrs

Mesaj de mrs »

O mulineta care seamana cu affinity (aproape din toate punctele de vedere) este fox fx11... pe mine asta ma intereseaza daca o puteti aduce si la ce pret??

alichivu

Mesaj de alichivu »

Daca puteti aduce mulineta peen afiniti 8000 la pretul mentionat, sunt sg ca daca ar fi expusă in magazin ar schimba parerea multor pescari in momentul in care ar vedea cum arata si cum lucreaza , eu personal am avut placerea de a pescui cu aceste mulinete si am ramas impresionat.

cristiand

Mesaj de cristiand »

sunt si eu interesat de ele
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

viper28

Mesaj de viper28 »

alichivu scrie:Daca puteti aduce mulineta peen afiniti 8000 la pretul mentionat, sunt sg ca daca ar fi expusă in magazin ar schimba parerea multor pescari in momentul in care ar vedea cum arata si cum lucreaza , eu personal am avut placerea de a pescui cu aceste mulinete si am ramas impresionat.
Eu le-am vazut si "pipait" un pic. Sunt niste mulinete foarte frumoase, ruleaza firul cum nu se poate mai bine, merg foarte silentios, par foarte solide. Sunt la fel de grele ca BBRLC. Materialul din care sunt confectionate pare a fi foarte rezistent la tavaleala/zgarieturi. Daca se vor aduce mai mult ca sigur unele din ele isi vor gasi propietar foarte repede. Eu vreau sa imi iau in toamna un set. La 535 ron ofera lejer ce oferta o Ultegra (ESTE STRICT O PARERE PERSONALA)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

se pare ca avem de asteptat pana vor veni.........6 buc sunt pt mine oricum :))
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

puiusd

Mesaj de puiusd »

viper28 scrie:
alichivu scrie:Daca puteti aduce mulineta peen afiniti 8000 la pretul mentionat, sunt sg ca daca ar fi expusă in magazin ar schimba parerea multor pescari in momentul in care ar vedea cum arata si cum lucreaza , eu personal am avut placerea de a pescui cu aceste mulinete si am ramas impresionat.
Eu le-am vazut si "pipait" un pic. Sunt niste mulinete foarte frumoase, ruleaza firul cum nu se poate mai bine, merg foarte silentios, par foarte solide. Sunt la fel de grele ca BBRLC. Materialul din care sunt confectionate pare a fi foarte rezistent la tavaleala/zgarieturi. Daca se vor aduce mai mult ca sigur unele din ele isi vor gasi propietar foarte repede. Eu vreau sa imi iau in toamna un set. La 535 ron ofera lejer ce oferta o Ultegra (ESTE STRICT O PARERE PERSONALA)
mulinetele penn affinity au exact 715gr ,9+1=10 rulmenti,2 tamburi aluminiu forjat la rece din care 1 conic si 1 adanc,
infasoara 54 de spire la o tura completa de tambur sus-jos.si mulineaza 98cm la u tura de manivela de 4,2 la 1.
tamburul este cu 1cm mai lung si cu 1cm mai subtire ca la bblrc
crap-forever

viper28

Mesaj de viper28 »

Asteptam cu interes un semn de la Totalfishing cand au adus mulinetele. Din ce vad sunt destui doritori.

Mircea.Jakab

Mesaj de Mircea.Jakab »

le puteti vedea la FFB....am trecut pe acolo si m-am jucat un pic cu una..ce sa zic,,prima impresie e foarte buna...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”