desfasurare concurs Moara Vlasiei -SENIOR -CUP. editia nr 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: desfasurare concurs Moara Vlasiei -SENIOR -CUP. editia nr 1

Mesaj de Dan Mitranescu »

Hai sa fac si eu cateva felicitari : :D

1.Organizatorului pentru ideea cu doua clasamente si pentru buna desfasurare a concursului (arbitraj).
2.Maty pentru locul 1 ,dar mai ales pentru dorinta de a castiga indiferent de locul sau situatia in care se afla .
3.Marian ,Catalin si Iulian pentru rezultat (pentru mine locul 2)
4.Baietilor din club pentru sustinerea morala.
5.Florin Mirea pentru ca ma suporta ... :D
6.Victor Petcu pentru cum pastreaza aceasta pista de concurs.

P.S. Am si una rea ,dar am sa deschid alt topic in acest sens.

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Clasament final cantitate
Fişiere ataşate
CLASAMENT FINAL CANTITATE.jpg
(106.24 KiB) Descărcat de 1044 ori
Costel Stanila
A.P.C.R.

Costel Stanila

Clasament final capturi
Fişiere ataşate
CLASAMENT FINAL CAPTURI.jpg
(123.04 KiB) Descărcat de 1034 ori
Costel Stanila
A.P.C.R.

Costel Stanila

Felicitari casigatorilor si tuturor participantilor!
Multumim Victoras Petcu pentru sprijinul acordat, o gazda perfecta ca intotdeauna. :wink:
Multumim arbitrilor Cici, Mircea, Baros si Vijelie..si asteptam sa ne delectam cu pozele cu care Vijelie deja ne-a obisnuit...hahahaha :lol: :evil: :idea: :lol: :wink:

Au mai fost acordate premii speciale astfel:

PREMIU PENTRU DEBUT - Ionut Nistor, Cornel Nistor, Remus Stratulat
PREMIU PENTRU FAIR-PLAY - Vasile Ivan (Baboieru'), Paraschiv Emil, Capitanu Nelu
PREMIU PENTRU FAIR-PLAY DUPA CONSUM :lol: :lol: :lol: - Marius Cipcigan
PREMIU PENTRU GOSPODARUL CONCURSULUI si TROFEUL DIANA :lol: :lol: - Bogdan Lazopulu (Gaoaza) care a facut sambata un bors de peste senzational pentru toti participantii
PREMIU SPECIAL PENTRU PARTICIPARE - Ragip Ragipoglu(CETATEAN TURC), venit pentru prima oara in ROMANIA, direct la concurs pe Moara Vlasiei
PREMIU SPECIAL - Victoras Petcu, gazda noastra

RESPECT TUTUROR PARTICIPANTILOR PENTRU CA AU REZISTAT 72 DE ORE PE BALTA IN CONDITII VITREGE DE VREME.
TOTI SUNTETI INVINGATORI!
Costel Stanila
A.P.C.R.

Teddy

Mesaj de Teddy »

Un concurs cum nu am mai vazut...in ultima seara Dan era pe primul loc si dupa doar 16 ore era gata gata sa piarda podiumul. Felicitari castigatorilor, pentru mine adevaratii castigatori sunt toti participanti care au rezistat frigului si conditiilor meteo nefavorabile. Dupa 2 zile petrecute pe balta...am vazut ce inseamna un concurs in asemenea condiitii. Felicitari echipei Dan Mitranescu-Florin Mirea pentru un parcurs extraordinar. Felicitari lui Marian si echipei lui, Catalin si Iulian, ati fost extraordinari si a-ti fi meritat podiumul fara discutii. Asa cum au spus si altii inaintea mea, si cunoscand balta, acest tip de clasament se preteaza mai bine in alta perioada a anului, cand pestele mananca mai bine si in jumatatea cu apa mai mica. Acum au fost dezavantajate foarte multe echipe, se vede ca desi au prins putin, capturile au fost in prima jumatate a baltii, pana la standul lui Bogdan Lazopulu.
Felicitari inca odata baietilor din club, si va doresc fire intinse in sezonul ce abia a inceput.
Bravo Maty pentru reusita, ne-ai dovedit ca un concurs se desfasoara pana la sfarsit, multi nu ar fi reusit performanta ta in acel loc.
Si nu in ultimul rand, multumesc lui Dan pentru sfaturile date, sunt sigur ca imi vor fi de folos in acest sezon.
Dragos Dimache - Pescar sportiv

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

Multumim...
Am fost luati "la mustata" atat noi cat si Dan Mitranescu&Florin Mirea... !!!
Uite cam asa s-a terminat un concurs caruia i-as putea spune .."de anduranta" tinand cont de conditiile absolut vitrege in care am concurat,o vreme absolut hibernala!
Am fost atata timp constanti...pe primele locuri ca pe final sa fim aruncati pe locul 4 de....vreme!
Da,de vreme!Cunoscand bine balta si avand deja 2 concursuri la activ,aici,trebuie sa va spun ca "vina" nu a fost a noastra sau a echipelor de la standurile 17 pana la 24 ca nu am luat punctaj la "capturi" ci numai a frigului,ca a tinut pestele mare in loc,pe standurile 1-16 acesta fiind amortit a tras doar la capatul baltii unde adancimea e mai mare si apa are cel putin 2 grade in plus,jos pe fund!
Nu e o scuza,e o realitate cruda din pacate...
Chiar daca n-am prins podiumul,speram ca ne-am facut totusi treaba si ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor Clubului,poate data viitoare vom aduce si ceva locuri fruntase!
Felicitari lui Maty care este un adevarat monstru sacru al pescuitului,MAAAAARE PESCAR...felicitari lui Dan si Florin ca au adus totusi un loc 3 in palmaresul Clubului!
Felicitari tuturor celor ce au ramas pana in finalul concursului indurand ploaie,vant vijelios,frig cumplit pana la -7 grade,oboseala si sa speram ca la concursul nostru,Cupa Primaverii,echipele Carp-Zone sa fie tot la inaltime,luptand pana in ultima clipa!
Multumim organizatorilor in special pentru arbitraj,d-lui Petcu pentru mentinerea la acest nivel a baltii,
Multumim tuturor celor care ne-au incurajat si sustinut,tuturor celor care ne-au vizitat,multumesc capitanului nostru de echipa Marian care a dat TOTUL pt a face o figura frumoasa in acest concurs si care a reusit sa ne mobilizeze la maxim!
O amintire desi foarte dureroasa,totusi placuta!
Imagine

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !
felicitari pentru echipa David!!!!!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Felicitari tuturor echipelor!

Bravo Maty, felicitari!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

mirel petcu scrie:felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !
felicitari pentru echipa David!!!!!
Corect Mirel felicitari Jubileu, sa termini pe loc 6, dupa 24 de ore fara nici un peste, asta inseamna competitie, lupti pana la final.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

felicitari tutror pentru felul cum ati pescuit la -7 grade si in special lui Costica Mateescu pentru ca-i un invingator pe cinste

cine a abandonat ??? Miron cumva ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”