1.La Peris am luat locul 6,inaintea echipei noastre(NU A MEA,in pescuitul de competitie nu exista"a mea" sau "a lui",exista decat "echipa" si atat) au fost baietii din Timisoara(niste baieti extraordinari si foarte de treaba),pe care ii salut cu aceasta ocazie.
2.Nu vorbesc in locul nimanui,daca cineva crede ca sunt impins de la spate sa postez se inseala amarnic(sunt destule persoane care pot confirma asta).Cine a zis ceva de rezultate??Am mentionat eu rezultatele cuiva??Chestia cu rezultatele altora este pur si simplu aberanta.Cum as putea sa imi asum eu niste rezultate care nu au fost ale mele??? Febra calificarilor isi pune amprenta asupra unora dintre noi.
3.Asa este pescuitul la crap nu se ia ca gripa,dar din pacate eu nu pescuiesc de..... ani ca multa lume care nu prea avea ce face,pescuiesc din pasiune si o fac de peste....ani(nu are rost sa pun cifre).
4.De stricat stati linistit ca nu ma stric,va garantez eu asta.......de sunt solubil
5.Si eu va consider simpatic,nu am zis ca nu va cunosc,am zis doar ca nu va cunosc atat de bine incat sa imi permit sa trag anumite concluzii(care s-ar putea dovedi a fi pripite).
P.S:Still waiting for results.