Desfasurare Top 10 SNAP editia - IV -a Magura 9

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
bax
Puncte: 0

Re: Desfasurare Top 10 SNAP editia - IV -a Magura 9

Mesaj de bax »

Felicitari in primul rand Silvian Dumitrescu zis politaiu pentru rezultat.felicitari maxime braileanu,l-am avut vecin d stand la concursuri si pot spune ca e un pescar desavasit.felicitari nea matei si felicitari popescule pentru ca sunt sigur acum ca esti mult da mult mai slab pescar decat mine si asta ma face sa fiu mandru.multumesc viper pt vb frumoase dar nu fac altceva decat sa fiu un pescar de caracter fara 69 in coada.un concurs reusit.stima!
Carpbait

bax

Mesaj de bax »

Si nu uita popescule la un concurs 60% e locul, 20% pescarul si 20 % caracterul lui.asa ca tu pleci cu 80% sanse.si nu intra in polemica cu mine ca am studii cat nu ai tu bani in cont.
Carpbait

florian

Mesaj de florian »

popescu59 scrie:TomBv ,Jhonny29,bax, dumitrache ,si celebrul Valiauto68 . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Am spus de la inscriere echipa Braileanu Florin, Maciuca Florin si Gabriel Raducanu vor cistiga acest concurs .
Nu a fost o intimplare sau o prezicere nu nu , valoarea acestor pescari erea din start mult peste valoarea celor inscrisi si v-au demonstrat ca nu s-au dezmintit si au fost cei mai buni din acest concurs .
Asa ca jignirile pe care mi le-ati adresat s-au intors catre voi si din acest motiv va rog sa bagati capul la cutie si drept pedeapsa mergeti 1 saptamina la pescuit pe balti sa va pregatiti lasati dracului pescuitul pe calculator ca nici la asta nu va pricepeti. :lol: :lol: :lol: :lol
Domn Popescu la acest concurs au fost pescari care au mai multe cupe decat ai tu par in cap.Din pacate nu au avut cele mai bune locuri.Florin Braileanu a beneficiat de un loc bun pe care l-a expoatat la maxim.

Felicitari castigatorilor!
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari organizatorilor!

Preda

Mesaj de Preda »

Felicitari organizaririlor
Felicitari castigatorilor
Multumesc colegilor de club pentru sustinere
Daca planul A nu merge,stai calm.Alfabetul mai are multe litere.

Gabriel Raducanu

Mesaj de Gabriel Raducanu »

felicitari organizatorilor , participantilor si castigatorilor..si inca o data felicitari buji baits..inca o data si a aratat valoarea ..locul 1..
G Team Carp

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu o mai dati de garduri cu scolile voastre , uite ca scolile voastre nu va ajuta si la pescuit , din pacate .
Si lasati capul in jos in fata lui Maciuca, ca un facut si anul trecut tot el va rupt , ce coincidenta :lol: :lol: :lol: :lol:
Puneti capul in jos felicitati invigatorii , felicitati sustinatorii invingatorilor , va mai pregatiti si poate la urmatorul concurs ii veti invinge :lol: :lol: :lol:
Da inainte de toate mai mergeti pe la scoloile alea cu care va laudati si intrebati ceva despre pescuit puteti invata de acolo???
Baxxxxxxxxxxxx te rog sa ma scuzi dar nici daca ai studia la cele mai tari universitati de pe pamint tu si toti ai tai nici in 5 vieti nu ajungi la niveleul banilor mei din cont . :lol: :lol: :lol:
Dl florian cu scuzele de rigoare eu am spus ca va cistiga Maciuca de cind am vazut lista finala cu participanti , nu dupa ce s-a tras la sorti asa ca imi pare rau nu le mai luati apararea la acei intelectuali . :lol: :lol:
Sa nimierit din nou sa iasa cum am spus eu din pacate pentru unii :lol: :lol: :lol:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Felicitari castigatorilor, participantilor si organizatorilor!

viper28

Mesaj de viper28 »

In scurt timp acest forum va deveni gazda disputelor, a certurilor, a "rezolvarilor de conturi". Scopul acestui forum ar trebuie sa fie unul educativ unde sa se lege prietenii, unde incepatorii au de invatat de la adevaratii "asi" ai acestui sport superb.
Intru zilnic, de foarte multe ori, si vad cum toata lumea se cearta. Altu' ca are bani multi, altu' ca stie tot ce inseamna pescuitul la crap, ca balta cutare e cea mai buna.
Bai fratilor terminati odata. Orice subiect nou tre' neaparat sa contina o polemica, o cearta, o divergenta. Nu vad nimic constructiv, ceva pentru binele nostru, al pescarilor de crap.
Sunt curios sa vad ce a castigat Nae daca a "prezis" cine o sa castige (nu am zis cu nici un rau - sa nu fie cu suparare pentru el).
Ultima oară modificat Vin Mai 30, 2014 22:05 de către viper28, modificat de 2 ori în total.

viper28

Mesaj de viper28 »

viper28 scrie:In scurt timp acest forum va deveni gazda disputelor, a certurilor, a "rezolvarilor de conturi". Scopul acestui forum al trebuie sa fie unul educativ unde sa se lege prietenii, unde incepatorii au de invatat de la adevaratii "asi" ai acestui sport superb.
Intru zilnic, de foarte multe ori, si vad cum toata lumea se cearta. Altu' ca are bani multi, altu' ca stie tot ce inseamna pescuitul la crap, ca balta cutare e cea mai buna.
Bai fratilor terminati odata. Orice subiect nou tre' neaparat sa contina o polemica, o cearta, o divergenta. Nu vad nimic constructiv, ceva pentru binele nostru, al pescarilor de crap.
Sunt curios sa vad ce a castigat Nae daca a "prezis" cine o sa castige (nu am zis cu nici un rau - sa nu fie cu suparare pentru el).

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Nu stiu ce a castigat nae, dar eu fac pariu ca pana la urma si-o fura pe undeva pe o balta.... Ori moare de inima rea....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”