Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Domn Popescu la acest concurs au fost pescari care au mai multe cupe decat ai tu par in cap.Din pacate nu au avut cele mai bune locuri.Florin Braileanu a beneficiat de un loc bun pe care l-a expoatat la maxim.popescu59 scrie:TomBv ,Jhonny29,bax, dumitrache ,si celebrul Valiauto68 .![]()
![]()
![]()
![]()
Am spus de la inscriere echipa Braileanu Florin, Maciuca Florin si Gabriel Raducanu vor cistiga acest concurs .
Nu a fost o intimplare sau o prezicere nu nu , valoarea acestor pescari erea din start mult peste valoarea celor inscrisi si v-au demonstrat ca nu s-au dezmintit si au fost cei mai buni din acest concurs .
Asa ca jignirile pe care mi le-ati adresat s-au intors catre voi si din acest motiv va rog sa bagati capul la cutie si drept pedeapsa mergeti 1 saptamina la pescuit pe balti sa va pregatiti lasati dracului pescuitul pe calculator ca nici la asta nu va pricepeti.![]()
![]()
:lol
viper28 scrie:In scurt timp acest forum va deveni gazda disputelor, a certurilor, a "rezolvarilor de conturi". Scopul acestui forum al trebuie sa fie unul educativ unde sa se lege prietenii, unde incepatorii au de invatat de la adevaratii "asi" ai acestui sport superb.
Intru zilnic, de foarte multe ori, si vad cum toata lumea se cearta. Altu' ca are bani multi, altu' ca stie tot ce inseamna pescuitul la crap, ca balta cutare e cea mai buna.
Bai fratilor terminati odata. Orice subiect nou tre' neaparat sa contina o polemica, o cearta, o divergenta. Nu vad nimic constructiv, ceva pentru binele nostru, al pescarilor de crap.
Sunt curios sa vad ce a castigat Nae daca a "prezis" cine o sa castige (nu am zis cu nici un rau - sa nu fie cu suparare pentru el).