sfat abordare balta salbatica cu balauri.

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

victorash

Re: sfat abordare balta salbatica cu balauri.

Mesaj de victorash »

prietenila scrie:la aia din giurgiu sunt pozele, pe aia mica ! ce este asa secret ?

@victorash

te superi ca ramai fara crapi in frigider ? te duci pe la seful tau iuda floricel si te ajuta cu ceva baboi in seara asta cand va realiza ca este ghertoi. :!: HAHHAHA :mrgreen:
..dragule eu nu mananc crap
...nu am nici o legatura ierarhica cu Florentin Iuga deoarece eu reprezint un alt post de televiziune
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

victorash

Mesaj de victorash »

@cornel

toti pestii au fost eliberati, exista si filmari pentru a demonstra asta, desi balta nu este C&R si toata lumea poate lua cat vrea.

eu pescuiesc de 4 ani acolo, si ca sa ii aduc pe cei din poza la mal mi-a tyrebuit ceva timp

@toata lumea...cred ca toata lumea confunda balta inclusiv danio, desi am avut impresia ca stie . nu dau numele baltii pentru ca vreau sa mai pescuiesc si pe viitor acolo.

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

scuze atunci victore.... bine ca nu spui balta, nu vreau sa gasesc locurile ocupate :twisted: :D tu eliberezi, eu ii prind si ii bag la portbagaj ! :wink: :idea:

victorash

Mesaj de victorash »

cornel s. scrie:scuze atunci victore.... bine ca nu spui balta, nu vreau sa gasesc locurile ocupate :twisted: :D tu eliberezi, eu ii prind si ii bag la portbagaj ! :wink: :idea:
:D ..nu la asta ma refeream...ci la linistea de pe balta.. :wink:

Danio
Puncte: 0

Mesaj de Danio »

victorash scrie:@cornel

@toata lumea...cred ca toata lumea confunda balta inclusiv danio, desi am avut impresia ca stie . nu dau numele baltii pentru ca vreau sa mai pescuiesc si pe viitor acolo.
Salut!
M-am uitat mai atent la poze... . Victorash...iti datorez scuze...asa am avut si eu impresia...semana digul izbitor de bine... . Scuze inca odata!!!

Fir intins!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”