cornelserbu scrie:intr-adevar exista o abatere majora de la regulament, fiindca la final se vor lua 3 rezultate din 4 si nu din 5...unde este totusi problema atat de grava, ca sa nu mai vorbim ca regulamentul a fost aprobat tot de noi intr-un moment cand nu detineam toate datele (numarul mare de participanti)
cu toate acestea, organizatorii si-au exprimat hotararea care dupa umila mea parere vine in ajutorul pescarilor care nu se vor mai inghesui pe nicio balta.
nu cred ca in felul asta scad sau cresc sansele cuiva de a merge mai departe, cat priveste punctarea si tragerea la sorti, se pare ca varianta lui victor e foarte echitabila.
@Cornele
Pai daca nu e o prolema grava, dar ''exista o abatere majora'' atunci cum ar trebui sa fie?
Ne intilnim toata iarna, facem reguli si regulamente, dupa care nu le respectam.
Pentru ce le mai facem? De ce le-am mai depus la AGVPS? Sti ca au intrat in consiliu director si au fost aprobate in forma initiala?
Scuza-ma, de situatia asta sunt vinovati organizatorii de etape.
Victor cere sa transmita Florentin noua sedinta. Si celelalte 2 au fost transmise si ce, acum nu se respecta regulamentele.
Un CN nu se organizeaza in sedinte.
Trebuie facut ceva, dar gasiti o solutie care nu incalca regulamentele.
Pe mine nu m-a consultat nimeni, nici ca presedinte al subcomisiei de crap, nici ca administrator al balti Hobaia.