LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Mesaj de cornel rosioru »

cornelserbu scrie:intr-adevar exista o abatere majora de la regulament, fiindca la final se vor lua 3 rezultate din 4 si nu din 5...unde este totusi problema atat de grava, ca sa nu mai vorbim ca regulamentul a fost aprobat tot de noi intr-un moment cand nu detineam toate datele (numarul mare de participanti)

cu toate acestea, organizatorii si-au exprimat hotararea care dupa umila mea parere vine in ajutorul pescarilor care nu se vor mai inghesui pe nicio balta.

nu cred ca in felul asta scad sau cresc sansele cuiva de a merge mai departe, cat priveste punctarea si tragerea la sorti, se pare ca varianta lui victor e foarte echitabila.

@Cornele
Pai daca nu e o prolema grava, dar ''exista o abatere majora'' atunci cum ar trebui sa fie?

Ne intilnim toata iarna, facem reguli si regulamente, dupa care nu le respectam.
Pentru ce le mai facem? De ce le-am mai depus la AGVPS? Sti ca au intrat in consiliu director si au fost aprobate in forma initiala?
Scuza-ma, de situatia asta sunt vinovati organizatorii de etape.

Victor cere sa transmita Florentin noua sedinta. Si celelalte 2 au fost transmise si ce, acum nu se respecta regulamentele.
Un CN nu se organizeaza in sedinte.

Trebuie facut ceva, dar gasiti o solutie care nu incalca regulamentele.

Pe mine nu m-a consultat nimeni, nici ca presedinte al subcomisiei de crap, nici ca administrator al balti Hobaia. :evil:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

abaterea care a creat precedentul, si a incurcat situatia, a fost acceptarea mai multor echipe decat s-au stabilit...l-a prima strigare pe internet se anuntau 74-76...sute de echipe...cand defapt incalcarea regulilor de desfasurare a primei manse s-a facut pentru 9 (NOUA) echipe. eu cred ca inca odata s-a demonstrat ca sunt multi care sufla-n pahar sa faca valuri dupa care se retrag frumos si isi admira opera.

eu unul astept cu mare interes decizia FINALA
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

decizia finala ar fi cam asta :

hobaia etapa impartita in doua manse una cu jumatate dintre participanti cealalta cu a doua jumatate de participanti cu un singur clasament de la 1 la 60

darvari idem

astfel, se vor puncta cele mai bune 3 rezultate din 5 manse

@ Gabi

cata dreptate ai !!! :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

poate ar trebui platite si baltile, si ele resimt criza financiara ! Hai ca o data au pus-o gratis la dispozitie, dar ar trebui sa ne gandim si la cheltuielile de administrare ! Plus ca din acest concurs toata lumea vrea sa castige ceva(poate mai putin Cornel Serbu :D ).

Deci , vauchere in loc de premii in bani, cu partide de pescuit pe balta respectiva ptr castigatori.......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Mesaj de Gabi Tomulescu »

ca sa nu apara alte discutii cred ca toate echipele ar trebui sa pescuiasca in acelasi concurs, in acelasi timp...apar pe urma jocuri de rezultate, idei inovatoare, si altele. Faceti cumva sa se faca prima mansa cu 60 echipe pe Hobaia, 3 sectoare si gata. pe urma 51 la Darvari si gata. Macar faceti un calcul daca aveti cum sa bagati 60 de standuri in conditiile prevazute de regulament. Eu zic ca intra chiar daca vor fi si echipe care vor pescui in stepi sau craci sau ce mai este in spate in C-urile de la Cupa Cupelor. Altfel n-o scoatem la capat. zic si eu
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:poate ar trebui platite si baltile, si ele resimt criza financiara ! Hai ca o data au pus-o gratis la dispozitie, dar ar trebui sa ne gandim si la cheltuielile de administrare ! Plus ca din acest concurs toata lumea vrea sa castige ceva(poate mai putin Cornel Serbu :D ).

Deci , vauchere in loc de premii in bani, cu partide de pescuit pe balta respectiva ptr castigatori.......
bine-nteles ca ne-am gandit si la asta cu platitul baltilor in mansa a doua...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in acest moment este regulamentar ca organizatorii de etape sa se intalneasca si sa hotarasca ce se intampla
cu cele 60 de echipe care s-au inscris in turneu.
hotararea, indiferent care va fi ea, trebuie redactata si semnata.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:in acest moment este regulamentar ca organizatorii de etape sa se intalneasca si sa hotarasca ce se intampla
cu cele 60 de echipe care s-au inscris in turneu.
hotararea, indiferent care va fi ea, trebuie redactata si semnata.
NU, imi pare rau, dar asta chiar este o desconsideratie fata de organizatori care si-au spus parerea aici pe net unde poate fi luata in considerare ca si parafata...nu suntem niste copii ai strazii in care nu se poate avea incredere...cand ne-am exprimat aici parerea, am facut-o in cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mintale.

pentru ca un club nu este de acord cu hotararea noastra, nu inseamna ca trbuie neaparat sa ne-o schimbam, chiar daca s-a ajuns la amenintari (Altfel n-o scoatem la capat)

ba o scoatem, vom organiza aceste etape asa cum hotaram noi organizatorii si vom raspunde de ceea ce facem...cei ce nu sunt de acord in primul rand sunt minoritari, iar in al doilea rand nu au nicio raspundere, asa ca le este foarte usor sa carcoteasca si sa spuna ca este cea mai tampita alegere.

este pentru ultina oara cand ma mai ocup de organizarea unui concurs, dar vreau sa ies din scena cu fruntea sus si-mi voi da silinta ca acesta ultimul, sa iasa cel mai bine.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Mai Cornele de ce nu ne spui si noua despre ce club este vorba?
Ce vor ei? Sa mergem 60 pe Hobaia si sa ne batem joc de pescari.
Nu e normal sa lasam pescarii sa-si arate valoarea in conditii optime si cat mai echilibrate?
Care e problema ca fortati de o participare neasteptat de mare- parca asta este si scopul celor de la AVP- trebuie sa gasim o solutie.
Cei care au platit ce parere or avea?

60 la Hobaia cu 51 la Darvari – taxa 5 milioane/mansa
sau
varianta combinata 30/30 – cu marirea taxei ca baltile se dau de doua ori
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dane, nu se mareste nicio taxa...raman 500 pentru hobaia si 500 pentru darvari

luni si marti am sa ma ocup personal de redactarea, semnarea si parafarea hotararii luate de organizatorii de etape si sper ca atunci totul sa fie in regula.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”