Turneul INFO PESCAR - prima mansa 24-26 aprilie

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Mary2005

Re: Turneul INFO PESCAR - prima mansa 24-26 aprilie

Mesaj de Mary2005 »

Mugur Ioan scrie:Nu are rost si nu se pot face acuzatii, dar nu stiu de ce am ramas cu un gust amar .............suspiciuni sau loc de suspiciuni, etc.
Cand ati parasit locul de pescuit domnule Mugur ati chemat arbitrii sa va faca control si sa eliberati pestii prinsi ? .....

Cineva de vis-a-vis a observat ca ai prins peste si cand ai plecat nu ai eliberat nici unul ...

Sa nu uitam ca si la Darvari aveti antecedente de peste luat acasa ....

Treaba asta a ajuns si la urechile domnului Vlad Parfenie si nu va vad bine la concursurile la care vei participa ......
CS Natural Carp

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

cimpoieru razvan scrie:http://www.infopescar.tv/clasamente/inf ... ment2.html

mie nu imi place sa vorbesc atat timp cat nu pot sa demonstrez, dar poate explica un organizator din carp-zone cum de au fost in urna 2 tipuri de "bile" : unele cu capac alb(cu locurile proaste) si unele cu capac negru(cu locurile bune).
si mai ales de ce cantarele se faceau fara martori, in conditile in care arbitri prezenti ar fi fost in stare de orice pentru niste banuti.
atatea abandonuri nu au existat nici daca adunam toate concursurile desfasurate in romania in ultimi 10 ani.poate ne explica domnul iuga de ce.... :oops: :evil:
1. de unde stiti dv. ca bilele cu capac negru erau cu locuri bune??? intrebatii pe domnii MATY,BABITA,GUGUIANU cum de dansii au stiut :lol: :lol: :lol: :lol: si dv. nu ca bilele cu capace negre au locuri bune(sa fim seriosi)............parerea mea este ca pescarul a facut diferenta nu locul (vezi ex. lui Maty care dupa 7-8 ore avea doar un peste)
2.fiind un concurs individual era greu sa mergi la cantar la vecinul de stand (ati vrut dv. sa mergeti ca martor la cineva la cantar si ati fost oprit ?) si sa pierzi cate 30 min pt. fiecare cantarire X 6 cantariri, faceti calculul cat timp pierdea un pescar ca martor
3.arbitri corupti sunt la DNA :lol: :lol: :lol: :lol: ,iar cei suspecti nu mai sunt delegati asa ca............... :lol: :lol: :lol: :lol:
4.multe abandonuri au fost din cauza conditilor meteorologice,o parte din concurenti fiind la primul concurs nu erau pregatiti cu corturi,umbrele,paturi,etc si de aici si cauzele.
Fir in drill!!!!

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@marry

Stai linistit, am plecat dupa ce au fost catariti cei doi pesti prinsi peste noapte. Am asteptat special arbitrii, fiindca la Darvari cineva din nu stiu ce motive si rautati a comentat numai prostii. Arbitrii i-am anuntat ca plec au venit au cantarit stransesem sculele. Vecinii de stand au fost cu mine si langa mine pana cand am plecat, ca nu prea aveau activitate. Nu mananc CRAP, din respectul pe care il port. Nu am facut comentarii rautacioase ci doar reale. Daca Vlad avea dubii, sunt convins ca ma suna. Daca as fi mancat crap sa fii convins ca am bani sa-mi cumpar si sa mananc pana imi ies bube, cateva sute de ani de acum in colo. Si cat de prost sa fi sa vi la concurs sa dai 5 mil. sau cat e taxa si sa iei peste. Sa fim seriosi domnule draga. Poate faceti o confuzie tinand cont ca nu ne cunoastem. Sau poate va place sa faceti acuzatii, sau poate asta e tehnica daca cineva isi da cu parerea; si aceasta parere cred ca e rezervata si nu sare calul. Nu mi se pare normal............... :wink:
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

maty

Asul din aval

Mesaj de maty »

Dupa o noapte de somn binemeritat mam trezit astazi (luni) cun sentiment de mare bucurie in suflet ptr ca Dumnezeu ma ajutat sa castig primul concurs disputat pe Tancabesti 2 la crap. A fost foarte greu dar cu atat mai mare bucuria ptr faptul ca am reusit sanving greutatile de tot felul, si in mod special asul din aval.
Apropo,doar cine a castigat vreodata aflanduse in aceasta postura,vecin cu asul din aval stie cat de greu dar si cat de frumos si meritoriu este sal invingi pe acesta.
Eu am facuto de multe ori,avand de fiecare data doua atuuri majore.
Dumnezeu si o nada buna.
DA am castigat ptr ca ma ajutat Dumnezeu si am nadit din nou cu nada Benzar si boilies Senzor care sunt formidabile.De ce era Florin asul din aval?, ptr ca vantul a batut tare spre el.Deaceia trebuie sa scot in evidenta faptul ca am fost inspirat cum sa nadesc si sa pescuiesc astfel incat sa trag pestii din standul lui si sai prind eu.
Inspiratia a venit de la Domnul, si nada sia facut pe deplin treaba.
In concluzie cine face ALEGEREA BUNA poate invinge orice, poate invinge chiar sin fata asului din aval.
P.S.
Ptr Mine cel mai inportant moment,moment decisiv al concursului a fost duminica dimineata cand pe fondul unei acalmii a vantului intre orele 5-9 nam mai prins nimic.
Atunci am zis, Doamne tot ce am stiut am facut, acum nu mai stiu ce sa fac, te rog pe Tine, Tu care poti totul,te rog fa Tu ceva.
Dupa nuami 10' a inceput din nou sa bata tare vantul, pesti au revenit pe nada sam castigat cu mare emotie, dar si cu mare bucurie.
Aceasta mia confirmat inca odata cat de mult depindem de voia lui Dumnezeu, caruia ii multumesc ptr tot.

Imagine
ajutorul vine de sus.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”