Dupa o noapte de somn binemeritat mam trezit astazi (luni) cun sentiment de mare bucurie in suflet ptr ca Dumnezeu ma ajutat sa castig primul concurs disputat pe Tancabesti 2 la crap. A fost foarte greu dar cu atat mai mare bucuria ptr faptul ca am reusit sanving greutatile de tot felul, si in mod special asul din aval.
Apropo,doar cine a castigat vreodata aflanduse in aceasta postura,vecin cu asul din aval stie cat de greu dar si cat de frumos si meritoriu este sal invingi pe acesta.
Eu am facuto de multe ori,avand de fiecare data doua atuuri majore.
Dumnezeu si o nada buna.
DA am castigat ptr ca ma ajutat Dumnezeu si am nadit din nou cu nada Benzar si boilies Senzor care sunt formidabile.De ce era Florin asul din aval?, ptr ca vantul a batut tare spre el.Deaceia trebuie sa scot in evidenta faptul ca am fost inspirat cum sa nadesc si sa pescuiesc astfel incat sa trag pestii din standul lui si sai prind eu.
Inspiratia a venit de la Domnul, si nada sia facut pe deplin treaba.
In concluzie cine face ALEGEREA BUNA poate invinge orice, poate invinge chiar sin fata asului din aval.
P.S.
Ptr Mine cel mai inportant moment,moment decisiv al concursului a fost duminica dimineata cand pe fondul unei acalmii a vantului intre orele 5-9 nam mai prins nimic.
Atunci am zis, Doamne tot ce am stiut am facut, acum nu mai stiu ce sa fac, te rog pe Tine, Tu care poti totul,te rog fa Tu ceva.
Dupa nuami 10' a inceput din nou sa bata tare vantul, pesti au revenit pe nada sam castigat cu mare emotie, dar si cu mare bucurie.
Aceasta mia confirmat inca odata cat de mult depindem de voia lui Dumnezeu, caruia ii multumesc ptr tot.

ajutorul vine de sus.