Val scrie:Unde pescuieste domnul Iovanescu ? Din ce lot face parte si la ce concursuri a participat . Amesteci lucrurile .... ca de obicei .
nu le amestec si intelegi foarte bine ce am vrut sa spun si stiu foarte bine ce spun , acum curvoiul a ajuns la anaghie , prigonit si marginalizat de toata lumea asta datorita caracterului infect pe care-l are
ai spus-o si tu ca i-l ajuti pentru ca a fost haituit de toata lumea , dar DE CE HAITUIT ????
de ce nu a fost haituit si marginalizat Maimutoiul , Cezar Bibu , Gabi Tomulescu , Mitzanul , Radu Badica sau multi altii ??? de ce nu am fost eu marginalizat ??? te-as fi intrebat de ce nu ai fost si tu marginalizat dar partial esti si stii de ce , pentru ca te-ai asociat cu curvoiul
suferinta majora care l-a adus in starea asta este pierderea fraielor din mana , DAR , pana unde credea el ca poate merge dictatura ???
mie concret ce are sa-mi reproseze ??? ca ma iau de el de cand s-a asociat cu cancerul de la Alba ??
da asa este , a facut aceea asociere ca O CURVA , prezentand acea hotarare tuturor cu aroganta-i specifica , la modul , NA CA V-AM ..... si pentru asta pentru mine este si va fi un curvoi