ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:CARACTERUL (ajuns capitanul lotului national)
pai tu vorbesti de caracter ???

curva masculina care ai scuipat pe trecut si te-ai vandut fara scrupule dusmanului numarul 1 al pescuitului competitional , doar din dorinta de razbunare ????
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:o sa pot dovedi la orice ora.
pai daca tot ai ajuns la momentul dezvaluirilor , poate-i povestesti lui val cum mi-ai ras in nas cand m-am dus cu el si cu Cezar Bibu la Tancabesti , la locul numit Pilhan si mi-ai spus ca asa-mi trebuie daca ma duc cu toti frantii sa ma fac de ras

oare de ce val nu a fost niciodata in lotul senzor daca exista atata afectiune intre voi ? sunt multi ochi care citesc pe aici si stiu care era parerea ta despre el
Dar care este problema ta domnule Mitrea ? Iti multumesc ca imi aparai cu ghilimelel de rigoare personalitatea .... vezi de a ta , ca nu te-a rugat nimeni sa duci vorba de colo ..colo . Si nu ma intereseaza !!!
Chiar asa reinventat , eu tin la alte aspecte ale unui om , pe care le regasesc din ce in ce mai putin la tine ... Pacat .
Atitudinea de tzatza e caracteristica ...chivutza care imi spune mie ce a zis Andrei , lui Andrei ce a zis altul , lui Bibu ce parare am eu sau altul , samd ... Mai bine taceai !
Tu chiar crezi ca eu ma cred vreun Superman sau Captain America in pescuit ? mai lasa Doamne iarta-ma benzile alea desenate ..
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 21:50 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:CARACTERUL (ajuns capitanul lotului national)
pai tu vorbesti de caracter ???

curva masculina care ai scuipat pe trecut si te-ai vandut fara scrupule dusmanului numarul 1 al pescuitului competitional , doar din dorinta de razbunare ????

lasand la o parte exprimarea lamentabila si de condamnat, de unde cunosti tu, caractere, care (mai) e treaba cu pescuitul competitional?

pe trecut, pana una-alta, scuipi tu...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Dar care este problema ta domnule Mitrea ?

nu m-am adresat dumneavoastra , domnule Pangica :lol: :lol: :lol: ci curvoiului antrenor , tu doar te invarti in siajul lui , dar te va pierde , vom trai si vom vedea , mai vorbim sau daca nu , o sa-ti aduci aminte
Val scrie: eu tin la alte aspecte ale unui om , pe care le regasesc din ce in ce mai putin la tine ... Pacat .
chiar ca pacat , halesti repede vrajeli si te lasi coplesit de aparente , iovanescu l-a citit din cateva vorbe ca-i parsiv si arogant

dar taticul nostru TIMPUL le va dovedi si rezolva pe toate

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: domnule Mitrea
e asa da !! :D :D imi place :D :D :D

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Dar care este problema ta domnule Mitrea ?

nu m-am adresat dumneavoastra , domnule Pangica :lol: :lol: :lol: ci curvoiului antrenor , tu doar te invarti in siajul lui , dar te va pierde , vom trai si vom vedea , mai vorbim sau daca nu , o sa-ti aduci aminte
Val scrie: eu tin la alte aspecte ale unui om , pe care le regasesc din ce in ce mai putin la tine ... Pacat .
chiar ca pacat , halesti repede vrajeli si te lasi coplesit de aparente , iovanescu l-a citit din cateva vorbe ca-i parsiv si arogant

dar taticul nostru TIMPUL le va dovedi si rezolva pe toate
Unde pescuieste domnul Iovanescu ? Din ce lot face parte si la ce concursuri a participat . Amesteci lucrurile .... ca de obicei . Caracteristic ... intotdeauna trebuie sa te referi la atcineva ... Tu cind ai o parere a ta spusa verde in fata cu omul ? vad ca ai terminat cu Bibu si Andrei ....acum te referi la pescari necunoscuti . repet cine este domnul Iovanescu ? sau ti-ai inghitit limba acum ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

caractere,
tu ma faci pe mine "curvoi antrenor"?!?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pentru ca ceea ce o sa apara in urmatorul meu serial numit

CARACTERUL (ajuns capitanul lotului national)

o sa pot dovedi la orice ora.

urmeaza...
las-o mai usor caci comunitatea e mica si n-ai spor...
a mai incercat un antrenor federal tot din "media" (nici nu mai stii, antrenori sau jurnalisti :) ) sa faca pe pamfletarul si a luat-o-n mana...tragea cu "dum-dum" intr-unul care folosise gloante oarbe :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:pentru ca ceea ce o sa apara in urmatorul meu serial numit

CARACTERUL (ajuns capitanul lotului national)

o sa pot dovedi la orice ora.

urmeaza...
las-o mai usor caci comunitatea e mica si n-ai spor...
a mai incercat un antrenor federal tot din "media" (nici nu mai stii, antrenori sau jurnalisti :) ) sa faca pe pamfletarul si a luat-o-n mana...tragea cu "dum-dum" intr-unul care folosise gloante oarbe :wink:
Stai cuminte ca te lovesti la ceas in discutia asta ... nu te baga , e momentul lui Cristi . Ce ati avut de spus s-a spus pina acum . El mai are ceva de spus ... ca prea a sarit calul .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Unde pescuieste domnul Iovanescu ? Din ce lot face parte si la ce concursuri a participat . Amesteci lucrurile .... ca de obicei .

nu le amestec si intelegi foarte bine ce am vrut sa spun si stiu foarte bine ce spun , acum curvoiul a ajuns la anaghie , prigonit si marginalizat de toata lumea asta datorita caracterului infect pe care-l are

ai spus-o si tu ca i-l ajuti pentru ca a fost haituit de toata lumea , dar DE CE HAITUIT ????

de ce nu a fost haituit si marginalizat Maimutoiul , Cezar Bibu , Gabi Tomulescu , Mitzanul , Radu Badica sau multi altii ??? de ce nu am fost eu marginalizat ??? te-as fi intrebat de ce nu ai fost si tu marginalizat dar partial esti si stii de ce , pentru ca te-ai asociat cu curvoiul

suferinta majora care l-a adus in starea asta este pierderea fraielor din mana , DAR , pana unde credea el ca poate merge dictatura ???

mie concret ce are sa-mi reproseze ??? ca ma iau de el de cand s-a asociat cu cancerul de la Alba ??

da asa este , a facut aceea asociere ca O CURVA , prezentand acea hotarare tuturor cu aroganta-i specifica , la modul , NA CA V-AM ..... si pentru asta pentru mine este si va fi un curvoi

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”