ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Adio Cristi Tataie...

adio federalilor...la pachet

ati sarit cu spadele scoase sa ma incalecati da nu v-a iesit , pai cum dracu sa va iasa ?? tu compromis pana peste urechi si ..PR-ul federatiei care se vrea mishtokar , vine cu harfe fasaite de gospodina la menopauza

ai pomenit de ring !!!! pai mai andreiash , daca ai outze sa intri in ring nu te smiorcaii cand te vezi pe jos cu botul spart ... ia si situatia asta in calcul :roll: :roll: :roll: :roll: sau folosesti termeni de baietzi doar asa ca da bine pe sticla ?

mi-ati promis o lunga perioada de calvar .... , asta prin prisma unei etici tolerante si pacifiste cu care va autoindoctrinati :roll: :roll:

ei acum gata , v-ati facut numarul si se incheie cu un adio :lol: :lol: :lol:

SA FIE !!!!

in incheiere :

Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;

:D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

si acum ca am terminat cu salariatii , ma ocup de tartorul batran
Fişiere ataşate
popo.jpg
popo.jpg (81.94 KiB) Vizualizat de 852 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: adio federalilor...la pachet
bine ai venit, capitane la kilogram!
Cristi Y scrie: ati sarit cu spadele scoase sa ma incalecati da nu v-a iesit , pai cum dracu sa va iasa ?? tu compromis pana peste urechi si ..PR-ul federatiei care se vrea mishtokar , vine cu harfe fasaite de gospodina la menopauza
te-am incalecat cu niste intrebari (inclusiv cele din ultimul meu post) la care nu ai fost stare sa dai vreun raspus, caractere.
Cristi Y scrie: ai pomenit de ring !!!! pai mai andreiash , daca ai outze sa intri in ring nu te smiorcaii cand te vezi pe jos cu botul spart ... ia si situatia asta in calcul :roll: :roll: :roll: :roll: sau folosesti termeni de baietzi doar asa ca da bine pe sticla ?
l-am citat pe paunescu cu ringul. iar in ring esti tu acum.
Cristi Y scrie: mi-ati promis o lunga perioada de calvar .... , asta prin prisma unei etici tolerante si pacifiste cu care va autoindoctrinati :roll: :roll:
daca o campanie publica de scoatere in evidenta a caracterului tau se numeste calvar, atunci da, asta te asteapta.

iar cu incheierea mai subtire, caractere. ca sa inchei trebuie sa incepi...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: ati sarit cu spadele scoase sa ma incalecati da nu v-a iesit
lasa ca ti-au iesit tie numai dejectii.
noi am scos spadele, caractere, nu capacul de la hazna...
de altceva nu esti in stare decat sa dai cu cacat. deocamdata pe noi. hai sa te vedem mai departe, capitane...
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

hai sa te vedem mai departe, capitane...
Focu' asta va arde pe voi, sunteti capabili sa rasturnati si legile fizicii precum purcica dovleacul. Atentie la transaminaze... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Imi pare rau ca am ratat discutiile, ca interveneam de mult.....

Andrei, Tatae a fost colegul nostru 5 ani de zile, ani in care am avut peformante cat nu stiu cati se mai pot lauda ! Te-a urmat si ti-a fost aproape in momentele acelea, fara sa-ti ceara nimic in schimb...poate doar prietenia !
Deci, te rog fi mai rezonabil si incearca sa faci diferenta intre "prietenia" bazata pe interes financiar si "prietenia" sincera . Plus ca nu cred ca vorbele murdare te caracterizeaza...cel putin eu asa te stiam ! :wink:

@val

este a nu stiu cata oara cand iti incalci promisiunea de nu mai posta pe acest forum. si, dupa ce ca o incalci, nici macar nu intervi la subiecte tehnice, tactice sau legate macar de pescuit. :shock:

PS si cand o sa ai macar 1/10 din experienta competitionala a lui Tatae, atunci ar fi indicat sa-l judeci TU...pe el, sau trecutul lui crapist ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau ca am ratat discutiile, ca interveneam de mult.....

Andrei, Tatae a fost colegul nostru 5 ani de zile, ani in care am avut peformante cat nu stiu cati se mai pot lauda ! Te-a urmat si ti-a fost aproape in momentele acelea, fara sa-ti ceara nimic in schimb...poate doar prietenia !
Deci, te rog fi mai rezonabil si incearca sa faci diferenta intre "prietenia" bazata pe interes financiar si "prietenia" sincera . Plus ca nu cred ca vorbele murdare te caracterizeaza...cel putin eu asa te stiam ! :wink:
pacifistule, lasa tu teoriile despre prietenii sincere si pe interes ca nu te prinde deloc subiectul.
se vede ca ai ratat discutiile, daca derulezi inapoi vei vedea ca nu eu sunt cu vorbele murdare ci el.
Vladut Mateianu scrie: @val
este a nu stiu cata oara cand iti incalci promisiunea de nu mai posta pe acest forum. si, dupa ce ca o incalci, nici macar nu intervi la subiecte tehnice, tactice sau legate macar de pescuit. :shock:

PS si cand o sa ai macar 1/10 din experienta competitionala a lui Tatae, atunci ar fi indicat sa-l judeci TU...pe el, sau trecutul lui crapist ! :wink:
dar nu mai observi multe alte persoane (sau fantome de forum) cu zero experienta competitionala care se tot baga in seama pe aici?!? pe aia nu-i mai trimiti la subiecte tehnico-tactice?
sau aia zic bine pentru ca ne dau la m u i e mie si lui val?
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

sau aia zic bine pentru ca ne dau la m u i e mie si lui val?
Regula economiei de piata: cerere & oferta... :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Gloria e trecatoare. Anonimatul este vesnic...
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

andrei vladeanu scrie:Gloria e trecatoare. Anonimatul este vesnic...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu fi trist, orice cal ajunge gloaba...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”