Allen Besnovich scrie:Eu cred ca tu ar trebui sa ramai la subiect sau sa taci. Eu doar am raspuns la ce m-a intrebat omul.norisss scrie:Arunci la fel cu ambele lansete pentru ca asta este limita ta. Aici se cere părerea despre class. Pune mâna pe el, incarca-l cu 120, și apoi dă-ți cu părerea aici.Allen Besnovich scrie:Nu am observat diferenta in lansare, ajung in acelasi loc cu ambele lansete. Ambele mi se par foarte bune in lansare, cred ca este vorba de tehnica. Dar ca o parere personala, cred ca Velocity se incarca cu plumb putin mai mare decat Mtx14, adica daca pun 125g pe Velocity... inca imi inspira incredere sa ma las pe ea cu toata puterea. Poate din cauza ca este mai rigida, in ciuda faptului ca este mult mai subtire pe tronsonul cu mandrina, tronsonul de varf este mai gros decat la Mtx14.
Eu cred ca Velocity este singura lanseta care poate concura cu Mtx14, din pt de vedere al pescuitului de placere pe lacurile din Romania, mai ales ca este apropiata si ca pret.
NU cred ca esti in masura sa-mi spui sa tac, moderatorule! Omul a intrebat de diferente intre MTX14 si Class. Tu ai inceput sa scoti in evidenta diferentele dintre MTX14 si Shimano. NU te-a intrebat nimeni de Simano aici, ci de MTX14 versus Class. Asa ca pana nu pui mana pe Class te invit sa taci. Este diferenta destul de mare intre MTX si Calss. NU mai vorbi din ce citesti pe net!