Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
NASA

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de NASA »

vreau si eu ptr balta mea de la Carei 20 30 exemplare ca cel care a fost in avatar.numai ca ii vreau vii.crezi ca se poate?...daca stii pe cineva....platesc mai bine decit acel a de la moara care cumpara si el daca sti
multumesc.

Baboieru Jr.
Puncte: 0

Mesaj de Baboieru Jr. »

NASA scrie:vreau si eu ptr balta mea de la Carei 20 30 exemplare ca cel care a fost in avatar.numai ca ii vreau vii.crezi ca se poate?...daca stii pe cineva....platesc mai bine decit acel a de la moara care cumpara si el daca sti
multumesc.

Ala era un peste prins anu' trecut pe Albele :wink:
Baboieru' Team

NASA

Mesaj de NASA »

de la chiroiu 4 ,nu ai nimic de anu asta?......poti sa-mi dai PM.sa nu stie nimeni pe aici ce poti ,se vede ai talent.l-ai mostenit nu?...

Baboieru Jr.

Mesaj de Baboieru Jr. »

NASA scrie:de la chiroiu 4 ,nu ai nimic de anu asta?......poti sa-mi dai PM.sa nu stie nimeni pe aici ce poti ,se vede ai talent.l-ai mostenit nu?...
Nu, nu am nimic!
Baboieru' Team

MIRON

Mesaj de MIRON »

ora 22.pe balta liniste deplina.e unii care nu avutara rezultate decit de lauzeri , la alte concursieri,cu laptop la ei care citeste cu voce tare de ne deanjeaza,ce se scrie pe aici. cica sint spumati. :roll: asta o fi nada?:... am vazut ca nu e clasament.poate mai miine.

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Sunteti simpatici chiar ma amuz de cele postate pe site-ul acesta .Inca o data va MULTUMESC pentru amabilitate. :D
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

MIRON

Mesaj de MIRON »

Dan Marinita scrie:Sunteti simpatici chiar ma amuz de cele postate pe site-ul acesta .Inca o data va MULTUMESC pentru amabilitate. :D
pai cum sa nu se amuze,cind dv promiteti un clasament.imediat dupa cintar. :roll: si de fapt dv umblati acum noaptea prin stand si nu numai :!:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Pentru cei ce urmaresc sa denigreze pescarii de competitie nu voi raspunde la provocari.
Daca sunt hulit pe acest site chiar nu mai voi posta nimic deoarece vad ca nu sunt bine primit va rog vreau sa stiu cu ce am jignit si pe cine.Vad ca de la o vreme tot jigniti clubul CARP ZONE ce mare problema a creeat acest club clubului Senior Carp? Sau acestui site?
Rog pe Cezar Bibu sa dea o explicatie in calitate de moderator.Sau Vladut Mateianu.

Pentru domnul MIRON multumesc ca participati la acest concurs organizat de CARP ZONE.

SI daca nu cer prea mult cu cine sunteti in echipa?
( eu stiu) Vreau sa vad daca aveti placerea sa spuneti la toata lumea.
Sunteti rautacios si nu voi raspunde la provocari.In rest toate cele bune.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Eu sunt acasa in acest moment si induci in eroare sunstima pe mobil si voi proba aceasta afimatie.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Marinita scrie:Pentru cei ce urmaresc sa denigreze pescarii de competitie nu voi raspunde la provocari.
Daca sunt hulit pe acest site chiar nu mai voi posta nimic deoarece vad ca nu sunt bine primit va rog vreau sa stiu cu ce am jignit si pe cine.Vad ca de la o vreme tot jigniti clubul CARP ZONE ce mare problema a creeat acest club clubului Senior Carp? Sau acestui site?
Rog pe Cezar Bibu sa dea o explicatie in calitate de moderator.Sau Vladut Mateianu.

.
Mai Dane, esti unul dintre oamenii la care am pretentii ! Nu te mai lasa injectat si priveste realitatea din unghiul potrivit....
CINE tot jigneste clubul tau ? Niste clone. Ce legatura au aceste clone cu Senior Crap ? De ce vrei sa creezi aceasta falsa imagine ? As putea eu spune ca esti rautacios, dar te cunosc destul de bine si simt ca nu sunt vorbele tale.

In alta ordine de idei, esti binevenit oricand pe acest site, la fel ca si majoritatea membrilor Carpzone, pescari pe care ii respect ptr performantele obtinute. Si invata-te sa nu mai raspunzi la provocari din partea....."dusmanilor" ptr ca asa nu creem decat conflicte care cred ca nu isi au rostul.

O seara placuta si asteptam clasamentul ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”