Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
NASA scrie:vreau si eu ptr balta mea de la Carei 20 30 exemplare ca cel care a fost in avatar.numai ca ii vreau vii.crezi ca se poate?...daca stii pe cineva....platesc mai bine decit acel a de la moara care cumpara si el daca sti
multumesc.
Nu, nu am nimic!NASA scrie:de la chiroiu 4 ,nu ai nimic de anu asta?......poti sa-mi dai PM.sa nu stie nimeni pe aici ce poti ,se vede ai talent.l-ai mostenit nu?...
pai cum sa nu se amuze,cind dv promiteti un clasament.imediat dupa cintar.Dan Marinita scrie:Sunteti simpatici chiar ma amuz de cele postate pe site-ul acesta .Inca o data va MULTUMESC pentru amabilitate.
Mai Dane, esti unul dintre oamenii la care am pretentii ! Nu te mai lasa injectat si priveste realitatea din unghiul potrivit....Dan Marinita scrie:Pentru cei ce urmaresc sa denigreze pescarii de competitie nu voi raspunde la provocari.
Daca sunt hulit pe acest site chiar nu mai voi posta nimic deoarece vad ca nu sunt bine primit va rog vreau sa stiu cu ce am jignit si pe cine.Vad ca de la o vreme tot jigniti clubul CARP ZONE ce mare problema a creeat acest club clubului Senior Carp? Sau acestui site?
Rog pe Cezar Bibu sa dea o explicatie in calitate de moderator.Sau Vladut Mateianu.
.