ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

Cata elocinta, felicitari dl.Val!
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Hm...

Zice Cezar:

"Tot ce va intereseaza sunt clasamente, trofee , federatii, bani, combinatii, punctaje, medalii, ministere, reprezentari, functii"

Hai sa reamintim celor care citesc aici si pe care-i mai intereseaza si altceva decat datul la ..... (nu mai zic cuvantul, pentru ca se supara Vladut) ca ultima tentativa de organizare INDEPENDENTA a cluburilor de crap s-a consumat la Tancabesti.

La respectiva intalnire, Cezare, te interesau si pe tine toate cele de mai sus. Ai participat, ba mai mult, ai fost desemnat daca nu ma insel, impreuna cu inca doua persoane, sa te ocupi de latura birocratica a proiectului.

Este vorba de intalnirea la care s-a decis sa se renunte la APCR, LRC si alte structuri si sa se puna bazele unei entitati (chiar federatie de crap) care sa adune sub aceeasi palarie toata suflarea crapista. Pe Popescu il tineam eu blocat in procese la vremea respectiva.

Ei bine, asa cum zici, probabil ca dupa ce ai plecat de acolo ai fost coplesit de placerea pescuitului din moment ce nu s-a mai auzit niciun cuvintel despre acest proiect...

:oops: :oops: :oops:
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Andrei,
Ai gasit singurul vinovat pentru nereusita proiectului?
Nu cumva erau 3 persoane delegate sa se ocupe de proiect?
C. S. PELICANUL

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu unul nu vreau sa ma jignovesc asa usor ....dar din cei vechi si foarte vechi in afara lui Oana ( care si-a schimbat telenovela in alea 2 zile ) nimeni nu a comentat nimic fata de niste intrebari legitime ale lui Andrei si ale mele fata de Cristi . Nu aveau legatura cu nimic decit cu comportamentul lui fata de noi ... nu mai insist . Aici ne-a jignit , aici am raspuns .
Eu sper , cred , am marea credinta ca daca Cezar avea ceva sa imi spuna , imi spunea cind vroia el si ce vroia el , in particular .
Postarea lui este pentru mine un exemplu de fraternizare cu cei care ne-au injurat .... Nu va mai ajunge ...!!!!???? Cam asa zici Cezare ...e celebra expresia .
Ce sa ne ajunga Cezare ? P..i si m..e ... Ne-au dat toti ....daca vroiai imi dadeai si tu in privat ... DAR IN PRIVAT !!!
Sau poate crezi ca le meritam publice si atunci e OK .
Ultima oară modificat Mar Iul 29, 2014 19:56 de către Val, modificat de 12 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

razvan u. scrie:Andrei,
Ai gasit singurul vinovat pentru nereusita proiectului?
Nu cumva erau 3 persoane delegate sa se ocupe de proiect?
pai nu vezi ca am scris Cezar plus inca doua persoane?!?!
asta nu inseamna 3?!?

nu am gasit singurul vinovat. ci poate doar singurul mistuit pe pasiunea pescuitului si neinteresat de clasamente, trofee, federatii, ministere...
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

3 inseamna! :D
doar ca vroaim sa accentuezi chestia asta.
e ciudat sa vad ca ai anumite ideii din care reiese ca anumite persoane au o anumita vina pentru esecul unei organizatii independente....sau federatii.
a fost in urma cu ceva ani o sedinta la darvari....nu urma sa te ocupi tu de proiectul federatiei?
ai fost coplesit si tu la aceea vreme de placerea pescuitului?
C. S. PELICANUL

andrei vladeanu
Veteran

razvan u. scrie: a fost in urma cu ceva ani o sedinta la darvari....nu urma sa te ocupi tu de proiectul federatiei?
ai fost coplesit si tu la aceea vreme de placerea pescuitului?
a fost, intr-adevar.
pentru esecul respectivului proiect mi-am luat destula ..... (nu mai zic cuvantul) ani la rand, desi pare greu de crezut ca s-a intamplat exclusiv din pricina mea. in fine...

pentru toate celelalte nerealizari, esecuri si - in general - LUCRURI NEFACUTE nimeni nu e e vinovat de nimic, nu-i asa? eventual tot vladeanu ca s-a dat cu federatia...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Razvane ,

nu pune paie pe foc aiurea si nu uita ca tu nu ai zile de pescuit in total , cite week-enduri si zile de vacanta avem impreuna familiile noastre , eu cu Cezar . Asta cind nu eram la pescuit impreuna .
Nu transforma discutia in altceva decit este .
Cezar nu va raspunde aici . Dar sper ca citind sa aiba si el o revelatie , de genul , pai bine bai de ce nu ma suni daca ai ceva sa imi spui ? .........De ce scrii asa de mine ?
Pe Crapmania ?
Normal era ca in ultimele 3 saptamani cind ne-am vazut eu cu el odata la peste si cu Andrei de 2 ori ...sa deschida subiectul ... daca il preocupa .
Repet ...Cezar nu este decit prin deviere subiect a ceva .... altcineva era , dar acum e la o saorma , sa faca buricul rotund ...

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Andrei,
Nu este asa. Fiecare poarta o parte de vina, insa fiecare poate avea si anumite argumente in favoarea lui.
Eu am mai spus-o si cu alte ocazii, o mai repet inca odata: o federatie de pescuit nu se va realiza niciodata de catre cineva dintre pescari. Pentru ca sunt prea multe interese si orgolii. Plus ca lipsesc cu desavarsire oamenii de actiune. De bani nu mai vorbim.....
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val scrie:Razvane ,

nu pune paie pe foc aiurea si nu uita ca tu nu ai zile de pescuit in total , cite week-enduri si zile de vacanta avem impreuna familiile noastre , eu cu Cezar . Asta cind nu eram la pescuit impreuna .
Nu transforma discutia in altceva decit este .
Cezar nu va raspunde aici . Dar sper ca citind sa aiba si el o revelatie , de genul , pai bine bai de ce nu ma suni daca ai ceva sa imi spui ? .........De ce scrii asa de mine ?
Pe Crapmania ?
Normal era ca in ultimele 3 saptamani cind ne-am vazut eu cu el odata la peste si cu Andrei de 2 ori ...sa deschida subiectul ... daca il preocupa .
Repet ...Cezar nu este decit prin deviere subiect a ceva .... altcineva era , dar acum e la o saorma , sa faca buricul rotund ...
Val,
Eu am scris altceva decat ai inteles tu.
Daca nu e clar, te rog sa recitesti.
P.S. Tu stii frecventa partidelor mele de pescuit?
C. S. PELICANUL

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”