Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Bobmbe faci tu...si mentoru tau...braconierule....cristirac1980 scrie:Ma gandesc ca nu faci bomba cu ele, vad ca unii pot sa raspunda ......cosmin81ro scrie:Ce crezi nu vei afla exact...ba mai mult...degeaba iti spun cu ce carlig pescuiesc....daca nu iti spun si cum utilizez acel carlig
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Mentorul meu sunt colegii de forum, altfel nu deschideam subiectul....cosmin81ro scrie:Bobmbe faci tu...si mentoru tau...braconierule....cristirac1980 scrie:Ma gandesc ca nu faci bomba cu ele, vad ca unii pot sa raspunda ......cosmin81ro scrie:Ce crezi nu vei afla exact...ba mai mult...degeaba iti spun cu ce carlig pescuiesc....daca nu iti spun si cum utilizez acel carlig
Multumesc Claudiu, raspuns scurt si la subiectClaudiu Garlea scrie:Gardner Mugga Covert sau Continental.
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... ga&x=0&y=0
Ashima long shank, Ashima Goliath si Gardner Mugga, Solar wide gapecristirac1980 scrie:buna,
deschid acest subiect pentru a spune fiecare cu ce carlige ( care nu ne-au dezamagit ca sa zic asa) pescuim la crap probabil si in functie de anumiti factori - montura, anotimp etc etc.
pana acum eu am pescuit doar cu modelele de la korda ( aproape toate cred eu).
as vrea sa vad cu ce pescuiesc si altii
Carlige fara rateuri nu exista. Totusi unele au mai multe rateuri decat altele.Acest lucru se verifica in ani de zile si peste mult.Concluziile trase personal au fost si sunt sustinute de pescarii carora le-am recomandat acele preferate de mine ( Hakuyo Slim si Sasame Thinners ),pescari care nu au mai renuntat la ele. Ma refer in special la pescari buni, de competitie , nu la clienti al caror discernamant pescaresc nu il cunosc si nu pot sa il iau in calcul.bogdan5 scrie:Cateva carlige care dau "rateuri" poti sa nominalizezi...cornel73ro scrie:Hakuyo Slim nr. 1 si 2. Fara rateuri.
Bingo! De regula, nu carligele sunt cauza principala a rateurilor (asta presupunand ca nu folosesti acelasi carlig tot sezonul)Carlige fara rateuri nu exista.