ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
ia uite aici:

http://firme.efin.ro/asociatia-liga-rom ... i-26834972

Se îngroașă gluma cu ALRC. Aceasta a fost dizolvată în 13.05.2013, probabil la cererea ministrului de finanțe (ANAF) pentru că nu a depus bilanțurile contabile de la înfiintare. Acum stau și mă întreb pe unde va scoate Orhei cămașa, pentru că are plângere penală pentru fals în declarații privind moțiunea trimisă în numele ALRC la CIPS ca să blocheze afilierea federației. Acum fapta devine gravă, întrucât la data expedierii moțiunii, ALRC nu mai exista din punct de vedere juridic.
Bogdan Drăgan (CS CRAP UNITED), vezi că ALRC nu mai există. La AGVPSR nu sunteți afiliați și vreți să mergeți la Mondiale. Încă odată, cere un document scris de la AGVPSR cum că poți reprezenta România la CM de Crap 2014. Altfel, ponoasele vor cădea pe componenții lotului. Vă asigur că nu voi lăsa treburile să meargă mai departe așa cum am făcut-o anul trecut.
Grijă mare!
Federatia Romana de Fotbal este dizolvata din 1990 si totusi continua activitatea ,organizeaza campionate nationale ,trimite loturi la competitiile internationale ,incaseaza sute de milioane de euro ,plateste salarii de milioane de euro ,este afiliata la fifa ,uefa si nu se mai duce nimeni la puscarie .
AGVPS este in aceeasi oala cu FRF si nu se mai duce nimeni la puscarie [incaseaza cotizatii ,permise ,plateste salarii ,face imprumuturi bancare .......]
LIGA nu a depus un bilant pe zero pe 2012 si se duce la puscarie impreuna cu toate cluburile care au participat la cn 2013 si 2014 doar pe simplul fapt ca au pescuit si au platit niste bani ca sa pescuiasca organizatorului .LIGA NU ESTE ORGANIZATORUL CN AGVPS ,ESTE PARTICIPANTA LA CN AGVPS ,ORGANIZAT DE AGVPS .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:INCIDENTE CU CECURI
INCIDENTE CU BILETE LA ORDIN
=====================

Rubrica asta exista la orice societate. Daca in dreptul ei nu scrie nimic inseamna ca nu a avut incidente de genul asta.
NU ,DAR DACA NU AI ALTE ARGUMENTE ,MACAR ZAPACESTE-I CA TOT RAMANE CEVA ........PUTINI STIU ACESTE LUCRURI ,IAR OMUL CARE A FURAT CEL MAI MULT DIN PESCUIT SI ANUME ANDREI VLADEANU [DOVEDIT INDUBITABIL ]ARUNCA MOMEALA LA FRAIERI POATE PUNE BOTUL CINEVA !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Păi Sentința se comunică la sediul social, adică în comuna Dobroiești, județul Ilfov. Pentru că Orhei probabil nu știe că sediul social (fosta casă particulară a lui Cornel Șerbu pe care i-au luat-o cămătarii) nu a fost schimbat, iar el ca președinte este un zero barat.
mai paranoicule, liga are, n-are sediu, nu conteaza...ceea ce conteaza este ca e afiliata la agvps care la randul ei este afiliata la fips- cips, motiv pentru care agvps tine fraiele pescuitului din romanica si se c a c a pe federatia ta cu tot cu sediu, cu bilant contabil, cu bani de plata pe la tribumale si cate si mai cate.
ai fost un nimeni, acum esti un nimeni mai mare, iar in curand nu vei mai fii un nimeni, ci vei fii...nimic...nimic, nimic, nimic :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Acum fapta devine gravă,

grav este ca o tumora infecta ca tine consuma aerul destinat fiintelor vii :lol: :lol: :lol:

cine crezi ca se mai uita in gura ta bai eroare genetica ??

hai ca te astept cu citatia la parchet ... sau ai stranutat si ai improscat cu bale fara sa vrei ?

am pregatit bugetul pentru exterminarea ta si a haznalei tale infecte , asa ca da-i drumul la actiuni si la citatii

vine sfarsitul mitomane !! :D :D :D i-l simti ? .... normal ca-l simti :wink: :wink: si turbezi :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: trebuie sa accepti ca fiecare poate gandi ce vrea fara fapte si documente
Am inteles, Cornele.
Tu gandesti fara fapte si documente ca eu am anulat al 2-le CM din Romania. Mai mult, exprimi public acest lucru, alaturi de alte persoane la fel de "libere" in gandire
pai, dragul meu, putina empatie, te rog...tu ce ai fi gandit in locul meu, stiind ca vladeanu e mana dreapta (asa cum lasa el popescu sa se inteleaga) a lui poescu ???
ce ai fi gandit, andrei in locul meu, cand vedeai cu cata inversunare il sustineai pe paranoic asta iarna, cand vedeai lipsa ta de discernamant cand era vorba de fondurile pe care se lauda nebunul ca le scoate...spune-mi si mie, ce ai fi gandit si cum te-ai fi exprimat, marog !?!
afla, scumpule, ca te cunosc destul de bine ca sa-mi dau seama ca nu ai fost de acord cu anularea cm in romania, dar...cati te cunosc la fel de bine ???
acum nu mai e un sfat, e imperativ...pune mana si scoate argumente in favoarea ta in acest caz, fiindca foarte multi te cred vinovat !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:fost un nimeni, acum esti un nimeni mai mare, iar in curand nu vei mai fii un nimeni, ci vei fii...nimic.
iar relocarea campionatului mondial in Italia , lucru care a adus Romaniei o mare pata de imagine pe langa alte multe pierderi , impreuna cu alte argumente , printre care si " indeplinirea " planului competitional anuntat , votat si depus la MTS de catre federatia lui popescu , vor duce la anihilarea acestui vierme infect si a tarabei lui ruginite si evident recompensarea cu merite morale a sustinatorilor ... sustinatori cu vadite interese mercantile
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

cornelserbu scrie:...pune mana si scoate argumente in favoarea ta in acest caz, fiindca foarte multi te cred vinovat !
Interesant...evidenta a devenit film SF. "ei" fac din noapte ziua si-a zillei ochi inchid! :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bogdan5 scrie:Interesant...evidenta a devenit film SF. "ei" fac din noapte ziua si-a zillei ochi inchid! :D
ei, nu-i chiar asa...in primul rand nu stim cine-i imparatul si cine-i proletarul... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Haideti ca va dau eu teme de gandire si informare ...ca se pare ca lumea vrea sa afle adevarul de ce s-a pierdut CM-ul in Romania .
Va spun si sursa de unde sa va informati - AGVPS , dl. Bentu si Oliviu . Daca doriti si FRPS . Hartiile le mai am .

1. Cine credeti ca a avut ideea si initiativa de semnare a acelui prim pact tripartit , care sa fie semnat pina la data impusa de FIPS , ca singura cale de deblocare a situatiei si care a si functionat o perioada . Cine credeti ca a negociat continutul cu Popescu ? Credeti ca a semnat el din proprie initaitiva .... atunci cind nici nu dorea sa stea de vorba cu absolut nimeni din AGVPS si se injura pe Forumuri de dimineata pina seara ?
2. Cine credeti ca la scrisoarea reluata de FIPS , din motive de MTS si prin care cerea imperativ ca FRPS sa recunoasca AGVPS ca singur reprezentant al Romaniei la FIPS , a dus negocierile cu FRPS , ca sa fie semnata exact in forma ceruta expres de Oliviu si dl. Bentu ? Crdeti ca ar fi semnat Popesc asa ceva , daca cineva ...nu stiu cine , spuneti voi ..... nu dorea cu adevarat deblocarea situatiei si progresarea in organizarea CM-ului ?
3. Chiar credeti ca judecati doi oameni doar pe vorbe de Forum ? Stiti cumva care e realitatea faptica ?

Dupa ce lamurim astea , mai dau si episodul 2 . Pina atunci ma intorc in tara .
Acolo am documentele si discutiile . Pe care Cristi Mitrea le stie ....ca si cu el vorbeam pe atunci .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
Vali Vesa scrie:INCIDENTE CU CECURI
INCIDENTE CU BILETE LA ORDIN
=====================

Rubrica asta exista la orice societate. Daca in dreptul ei nu scrie nimic inseamna ca nu a avut incidente de genul asta.
NU ,DAR DACA NU AI ALTE ARGUMENTE ,MACAR ZAPACESTE-I CA TOT RAMANE CEVA ........PUTINI STIU ACESTE LUCRURI ,IAR OMUL CARE A FURAT CEL MAI MULT DIN PESCUIT SI ANUME ANDREI VLADEANU [DOVEDIT INDUBITABIL ]ARUNCA MOMEALA LA FRAIERI POATE PUNE BOTUL CINEVA !
nu am vrut sa dezinformez. asa am citit acolo, se pare ca gresit...

in ceea ce priveste calitatea mea de hot dovedit indubitabil vreau sa-l anunt pe cetateanul oana victor ca nu am fost vreodata cercetat sau condamnat pentru furt si nici nu a trebuit sa returnez bunuri furate din genti.

acest nemernic batran ar trebui sa stie bine ce inseamna cu adevarat FURT, deoarece are exemple foarte apropiate.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”