ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: Vreau sa fiu si eu o mica parte (un club) din asa ceva. Atat.
Pai ai ocazia - Uniunea cluburilor sportive de pescuit la crap.
Nu cunosc in detaliu proiectul. Asa vor sta lucrurile in Uniune?
The One Team

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Vad ca acest topic a devenit un fel de "unfinished business" !
Avand in vedere titlul topiculul situatia pare destul de simpla :
1) Dupa "x" ani de lupte intre "mari valori ale pescuitului" si a luptelor pe bani Romania a castigat in sfarsit Campionatul Mondial !!! :D
2) Cei care au fost implicati in castigarea acestui titlu au dovedit competenta si profesionalism !!!
3) Castigatorii sa-si continue munca iar ceilalti sa mearga acasa !
4) Cei din cauza carora s-a anulat Campionatul Mondial din Romania prin prisma unor interese personale meschine ar trebui sa se ascunda in rusine !

Stiu ca vor sari instant niste "mari pescari" care nu inteleg ca perioada lor a apus demult si se poate trai foarte bine fara ei si ma vor intreba in ce calitate vorbesc eu si de aceea le voi raspunde anticipat ! Daca era vorba de un concurs particular nu comentam dar in acest caz echipa nationala reprezinta Romania si pe noi toti !!!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Nu chiar de pe bara, sa nu uitam ca in 2013 am participat cu lotul de tineret Nexgen.

LOTUL NEXGEN ,INCROPIT LA JMECHERIE ,FARA NICI UN SUPORT LEGAL IN SPATE ,INSCRIS DE PANGICA PRINTR-O ASOCIATIE DE VANATOARE ,LOT DISPARUT DIN PEISAJUL COMPETITIONAL CHIAR DE LA ULTIMUL FLUIER AL ARBITRULUI .

Eu nu discut competitia in sine, ci organizarea la nivelui ei superior.

NIVEL MAI SUPERIOR DECAT SA DESFASURAT IN ULTIMII 3 ANI NU CRED CA SE POATE

Concret, anul trecut am platit 1100 euro pentru o mansa. Lotul national nu avea nimic asigurat.
Vreau sa platesc maximum 400 euro pt. 3 manse si sa fie bani pentru antrenament si deplasarea lotului.

CAND TU VEI AVEA UN LAC AL TAU PROPRIU PE CARE SA-L PUI LA DISPOZITIE CU TITLU GRATUIT ,O BRIGADA DE ARBITRII CARE SA FACA VOLUNTARIAT ,CAND VOR FI SPECTATORI CARE SA PLATEASCA BILET DE INTRARE ,CAND PESCUITUL VA DEVENI INTERESANT PENTRU TELEVIZIUNI ..........PANA ATUNCI SUNT ALTE SPORTURI MULT MAI CONDAMNATE LA DISPARITIE ........

Imi doresc o structura cu statut si act constitutiv in care sa fie prinse TOATE cluburile sportive participante la competitia nationala.
Structura care sa fie coordonata de persoane alese democratic, persoane eligibile si cu proiecte anuntate, urmarite si respectate.

CEVA GEN APCR .........UNDE PESCARII NEINREGIMENTATI SA FIE FU..TI LEGAL ,SA FIE PRIMITI DOAR CEI CARE SE SUPUN ORDINELOR SI COMBINATIILOR ,UNDE CONDUCATORII SA NU FIE INTERESATI DE PESCARI SI DOAR DE BANII LOR ,UNDE PESCARII SA FIE CONSIDERATI MAIMUTOI SI PAPAGALI .........

Imi doresc ca strategia carp fishingului romanesc, la nivelul superior, sa fie facuta dupa criterii sportive si de performanta, iar cluburile incurajate sa creasca pescari.

LA FEL FACEAI SI TU LA APCR ,VEZI CAZURILE FLOREATA , NICU CIOARA ,RAZVAN PORK ,COCO POPESCU ,CLUBUL PESCARILOR

Imi doresc ca deciziile sa se ia in consecinta cu cele de mai sus si nu dupa interesele vanzatorilor de boilies.

PARCA ERA INVERS CAND CONDUCEAI APCR-UL SI LUAI HOTARARILE IN FUNCTIE DE INTERESELE FIRMEI SENZOR [TENUL DE LA HOBAIA ]

Cer prea mult?

LE-AI AVUT CAM PE TOATE PANA ACUM 3 ANI SI NU PREA AI RESPECTAT NIMIC
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie: Lotul de crap (în frunte cu căpitanul) va avea dosar penal, CS Crap United va primi o citatie pentru dizolvare, etc.
Impresionant ... iti bati joc de notiunile de federatie sportiva si de presedinte de federatie. Rezultatele pe care le cuantifici dupa atatia ani sunt de natura penala, nu sportiva. O sa mergi la sedintele adunarii generale (daca o sa mai ai membrii) si-o sa citesti numai realizari de genul asta ... 15425 procese deschise....citatii, plangeri penale, ordonante presedintiale ... anulat CM, anulat CN, anulat propriul progaram de competitii nationale, anulat pe ma-sa si ta-su ! Esti un rege fara tara si fara supusi ... salasuiesti intre doua coperti ale unui dosar penal ... traiesti doar ptr. ca la un moment dat, cei care au crezut in federatie ti-au facut respiratie gura la gura, in loc sa te lase sa mori, in dosarul tau ! Ne-am lamurit toti cine esti, ce poti, ce vrei ... dute-n federatia ta si cauta-ti supusii ... pe-astia de-i citezi prin tribunale n-o sa-i ai niciodata !

@ ptr. restul
Degeaba discutati cine ce a facut , acum conteaza ce a rezultat si ce o sa fie ! CM s-a anulat la noi ... s-a pierdut o oportunitate, s-a pierdut respect, s-au pierdut bani ! Singurul care a castigat ceva a fost Popescu ... el a castigat dreptul de a fi pishat de catre CIPS la congresul din Aprilie ! Astea sunt lucrurile de fapt ... nu mai are rost sa se continue discutia, ca nu iese alt rezultat ! E ca la alegerile prezidentiale ... votezi cu Gioana si iese Basescu ! ... si s-a terminat, nici nu scotii ochii la aia care au votat cu marinarul si nici nu mai insisti cu Mihaela, dragostea mea , ca te faci de ras ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

gor965 scrie: nu mai are rost sa se continue discutia, ca nu iese alt rezultat

ai dreptate George , oricum orgoliile sunt mult prea mari pentru a se rezolva ceva aici

din punctul meu de vedere , aici am terminat orice dialog pe tema asta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

domnilor pescari, care scrieti aici:

sa nu traiti cu impresia ca daca doar unii scriu, nu sunt multi cei care citesc
nu se baga in discutie din multe motive, dar comenteaza in cadrul cluburilor / asociatiilor
si va veni o vreme cand vor alege entitatea care sa-i reprezinte sau au ales-o deja

unii va cunosc de fff multa vreme, altii mai de curand
si cred ca majoritatea vor sa prinda peste si sa se intreaca in nr de pesti sau kg si nu in dosare la tribunale
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

este ultima oara cand te avertizez ca pe acest forum esti acceptat sa postezi doar din pozitia de atarnache, ca sa avem de cine sa ne batem joc.....
tu nu ai voie sa raspunzi decat in termenii care iti sunt permisi, termeni impusi ptr scursuri ca tine....
nu-ti convine, pa ! dar nici macar decenta asta nu o ai.... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

vladeanu andrei, cand ti-am vorbit eu mitocaneste ???
esti de o nesimtire crasa, stimabile, dar sa stii ca nu cu astfel de comportament mai capeti inapoi painea si cutitul din pescuitul sportiv !
pune-ti pofta-n cui, caci nu vei mai putea spune in viata ta "da-i afara", mojicule !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:vladeanu andrei, cand ti-am vorbit eu mitocaneste ???
esti de o nesimtire crasa, stimabile, dar sa stii ca nu cu astfel de comportament mai capeti inapoi painea si cutitul din pescuitul sportiv !
pune-ti pofta-n cui, caci nu vei mai putea spune in viata ta "da-i afara", mojicule !
uite cu vorbele astea ai fost mitocan:

bai baiatule, o tii leandra...tu nu vezi ca nu te mai vrea nimeni, nici macar popescu... despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule, pe care o astepta toata pescarimea de pe la noi...s-a saturat lumea de arogante si aranjamente facute dupa interese si afinitati, capisci ???

nu mai vreau nicio paine si nici un cutit, stai linistit si tu si bercea...

nu stiu cand si de unde te-am dat eu pe tine afara.

nu pot insa sa nu constat ca ai ajuns lamentabil pe dinafara...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:vladeanu andrei, cand ti-am vorbit eu mitocaneste ???
uite cu vorbele astea ai fost mitocan:

bai baiatule, o tii leandra...tu nu vezi ca nu te mai vrea nimeni, nici macar popescu... despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule, pe care o astepta toata pescarimea de pe la noi...s-a saturat lumea de arogante si aranjamente facute dupa interese si afinitati, capisci ???

nu mai vreau nicio paine si nici un cutit, stai linistit si tu si bercea...

nu stiu cand si de unde te-am dat eu pe tine afara.

nu pot insa sa nu constat ca ai ajuns lamentabil pe dinafara...
eu ti-am spus un adevar, nu o mitocanie, dar asa cum susti ca eu sunt pe dinafara (tu unde te afli ?) asa incerci sa te victimizezi in discutiile cu oricine nu-ti impartaseste ideile nastrusnice
fii barbat si lasa fandoseala pentru muieri, nu te mai plange atata pe aici ca ala ti-a zis si ala ti-a facut, ca-ti da fatarnicia pe afara de acolo dinauntru :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”