Nu cunosc in detaliu proiectul. Asa vor sta lucrurile in Uniune?Vali Vesa scrie:Pai ai ocazia - Uniunea cluburilor sportive de pescuit la crap.andrei vladeanu scrie: Vreau sa fiu si eu o mica parte (un club) din asa ceva. Atat.

Moderator: gor965
Nu cunosc in detaliu proiectul. Asa vor sta lucrurile in Uniune?Vali Vesa scrie:Pai ai ocazia - Uniunea cluburilor sportive de pescuit la crap.andrei vladeanu scrie: Vreau sa fiu si eu o mica parte (un club) din asa ceva. Atat.
andrei vladeanu scrie:
Nu chiar de pe bara, sa nu uitam ca in 2013 am participat cu lotul de tineret Nexgen.
LOTUL NEXGEN ,INCROPIT LA JMECHERIE ,FARA NICI UN SUPORT LEGAL IN SPATE ,INSCRIS DE PANGICA PRINTR-O ASOCIATIE DE VANATOARE ,LOT DISPARUT DIN PEISAJUL COMPETITIONAL CHIAR DE LA ULTIMUL FLUIER AL ARBITRULUI .
Eu nu discut competitia in sine, ci organizarea la nivelui ei superior.
NIVEL MAI SUPERIOR DECAT SA DESFASURAT IN ULTIMII 3 ANI NU CRED CA SE POATE
Concret, anul trecut am platit 1100 euro pentru o mansa. Lotul national nu avea nimic asigurat.
Vreau sa platesc maximum 400 euro pt. 3 manse si sa fie bani pentru antrenament si deplasarea lotului.
CAND TU VEI AVEA UN LAC AL TAU PROPRIU PE CARE SA-L PUI LA DISPOZITIE CU TITLU GRATUIT ,O BRIGADA DE ARBITRII CARE SA FACA VOLUNTARIAT ,CAND VOR FI SPECTATORI CARE SA PLATEASCA BILET DE INTRARE ,CAND PESCUITUL VA DEVENI INTERESANT PENTRU TELEVIZIUNI ..........PANA ATUNCI SUNT ALTE SPORTURI MULT MAI CONDAMNATE LA DISPARITIE ........
Imi doresc o structura cu statut si act constitutiv in care sa fie prinse TOATE cluburile sportive participante la competitia nationala.
Structura care sa fie coordonata de persoane alese democratic, persoane eligibile si cu proiecte anuntate, urmarite si respectate.
CEVA GEN APCR .........UNDE PESCARII NEINREGIMENTATI SA FIE FU..TI LEGAL ,SA FIE PRIMITI DOAR CEI CARE SE SUPUN ORDINELOR SI COMBINATIILOR ,UNDE CONDUCATORII SA NU FIE INTERESATI DE PESCARI SI DOAR DE BANII LOR ,UNDE PESCARII SA FIE CONSIDERATI MAIMUTOI SI PAPAGALI .........
Imi doresc ca strategia carp fishingului romanesc, la nivelul superior, sa fie facuta dupa criterii sportive si de performanta, iar cluburile incurajate sa creasca pescari.
LA FEL FACEAI SI TU LA APCR ,VEZI CAZURILE FLOREATA , NICU CIOARA ,RAZVAN PORK ,COCO POPESCU ,CLUBUL PESCARILOR
Imi doresc ca deciziile sa se ia in consecinta cu cele de mai sus si nu dupa interesele vanzatorilor de boilies.
PARCA ERA INVERS CAND CONDUCEAI APCR-UL SI LUAI HOTARARILE IN FUNCTIE DE INTERESELE FIRMEI SENZOR [TENUL DE LA HOBAIA ]
Cer prea mult?
LE-AI AVUT CAM PE TOATE PANA ACUM 3 ANI SI NU PREA AI RESPECTAT NIMIC
Impresionant ... iti bati joc de notiunile de federatie sportiva si de presedinte de federatie. Rezultatele pe care le cuantifici dupa atatia ani sunt de natura penala, nu sportiva. O sa mergi la sedintele adunarii generale (daca o sa mai ai membrii) si-o sa citesti numai realizari de genul asta ... 15425 procese deschise....citatii, plangeri penale, ordonante presedintiale ... anulat CM, anulat CN, anulat propriul progaram de competitii nationale, anulat pe ma-sa si ta-su ! Esti un rege fara tara si fara supusi ... salasuiesti intre doua coperti ale unui dosar penal ... traiesti doar ptr. ca la un moment dat, cei care au crezut in federatie ti-au facut respiratie gura la gura, in loc sa te lase sa mori, in dosarul tau ! Ne-am lamurit toti cine esti, ce poti, ce vrei ... dute-n federatia ta si cauta-ti supusii ... pe-astia de-i citezi prin tribunale n-o sa-i ai niciodata !Stefan Popescu scrie: Lotul de crap (în frunte cu căpitanul) va avea dosar penal, CS Crap United va primi o citatie pentru dizolvare, etc.
gor965 scrie: nu mai are rost sa se continue discutia, ca nu iese alt rezultat
uite cu vorbele astea ai fost mitocan:cornelserbu scrie:vladeanu andrei, cand ti-am vorbit eu mitocaneste ???
esti de o nesimtire crasa, stimabile, dar sa stii ca nu cu astfel de comportament mai capeti inapoi painea si cutitul din pescuitul sportiv !
pune-ti pofta-n cui, caci nu vei mai putea spune in viata ta "da-i afara", mojicule !
eu ti-am spus un adevar, nu o mitocanie, dar asa cum susti ca eu sunt pe dinafara (tu unde te afli ?) asa incerci sa te victimizezi in discutiile cu oricine nu-ti impartaseste ideile nastrusniceandrei vladeanu scrie:uite cu vorbele astea ai fost mitocan:cornelserbu scrie:vladeanu andrei, cand ti-am vorbit eu mitocaneste ???
esti de o nesimtire crasa, stimabile, dar sa stii ca nu cu astfel de comportament mai capeti inapoi painea si cutitul din pescuitul sportiv !
pune-ti pofta-n cui, caci nu vei mai putea spune in viata ta "da-i afara", mojicule !
bai baiatule, o tii leandra...tu nu vezi ca nu te mai vrea nimeni, nici macar popescu... despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule, pe care o astepta toata pescarimea de pe la noi...s-a saturat lumea de arogante si aranjamente facute dupa interese si afinitati, capisci ???
nu mai vreau nicio paine si nici un cutit, stai linistit si tu si bercea...
nu stiu cand si de unde te-am dat eu pe tine afara.
nu pot insa sa nu constat ca ai ajuns lamentabil pe dinafara...