ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:George,
am inteles punctul tau de vedere, esti adeptul campionilor nationali din strafundul inimilor (tip Chicicean) si nu al tentativei de a baga lucrurile in legalitate.

Cornel Serbu,
rautatea cu care vrei sa distragi atentia si sa-mi denaturezi ideile este evidenta.

lotul Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM, asa cum mi-am dorit si-n concursul de calificare. am mai spus-o si o repet.

ce legatura are asta cu faptul ca am afirmat ca trebuie gasite solutii pentru ca acest Campionat National sa se numeasca ca atare, lotul national sa fie lot national, iar mondialul mondial?!?
in inimi, cuget, simtiri si documente oficiale...
rautate vezi tu...si eu vad o rautate cu care tot incerci sa ne bagi pe gat solutia deja gasita de tine...
nu-i adevarat.
ti-am mai spus, stai linistit si tu si bercea. nu mai am solutii si nici nu mai sunt dispus sa vin cu ele. imi exprim numai pareri. zic eu, civilizat...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM
pai, daca este lotul national si ii doresti asa de mult din inima, sa faca treaba la cm, de ce ti-ai bagat codita la alcatuirea lotului ?????????????
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:nu-i adevarat.
ti-am mai spus, stai linistit si tu si bercea. nu mai am solutii si nici nu mai sunt dispus sa vin cu ele. imi exprim numai pareri. zic eu, civilizat...
eu stau linistit, mai ales cand ma gandesc ce lucid si plin de discernamant a fost congresul cips...
nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "bercea"?
civilizat, civilizat, dar din cand in cand mai bagi cate o aroganta care intrece cu mult mitocaniile
de care te tot plangi !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:Carp United este lotul nostru national anul acesta si-i doresc din inima sa faca treaba la CM
pai, daca este lotul national si ii doresti asa de mult din inima, sa faca treaba la cm, de ce ti-ai bagat codita la alcatuirea lotului ?????????????
eu? :shock:
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "bercea"?
pentru ca atat el cat si tu v-ati aratat oripilati de ideea unei eventuale reveniri a persoanei mele in vreo functie de conducere. va spun ca nu e cazul, nu ma mai intereseaza subiectul.
cornelserbu scrie:civilizat, civilizat, dar din cand in cand mai bagi cate o aroganta care intrece cu mult mitocaniile de care te tot plangi !
imi cer scuze. daca imi dai si exemple n-o sa le mai repet...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
eu? :shock:
atunci a inebunit tataie ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "bercea"?
pentru ca atat el cat si tu v-ati aratat oripilati de ideea unei eventuale reveniri a persoanei mele in vreo functie de conducere. va spun ca nu e cazul, nu ma mai intereseaza subiectul.
cornelserbu scrie:civilizat, civilizat, dar din cand in cand mai bagi cate o aroganta care intrece cu mult mitocaniile de care te tot plangi !
imi cer scuze. daca imi dai si exemple n-o sa le mai repet...
eu nu sunt oripilat, nu stiu altii, dar sunt de parere ca de cand nu mai detii functii de conducere, lucrurile merg mai bine.
sunt oripilat de frps in forma si cu activitatea ei actuale
spre deosebire de tine, eu nu am rabdare sa rasfoiesc topicul, dar fii convins ca se gasesc exemple pentru care nu trebuie sa-ti ceri scuze, ca doar nu suntem domnisoare.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

v-ati aratat oripilati de ideea unei eventuale reveniri a persoanei mele in vreo functie de conducere. va spun ca nu e cazul, nu ma mai intereseaza subiectul.
...it's a case of sour grapes.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

bogdan5 scrie:
v-ati aratat oripilati de ideea unei eventuale reveniri a persoanei mele in vreo functie de conducere. va spun ca nu e cazul, nu ma mai intereseaza subiectul.
...it's a case of sour grapes.
stai cuminte, Fantomas, ca vulpea nu sadise ea strugurii... :wink:
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie: stai cuminte, Fantomas, ca vulpea nu sadise ea strugurii... :wink:
beshes misto manta... :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”