ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "bercea"?
pentru ca atat el cat si tu v-ati aratat oripilati de ideea unei eventuale reveniri a persoanei mele in vreo functie de conducere. va spun ca nu e cazul, nu ma mai intereseaza subiectul.
de ce asi fi oripilat de un vis al tau care nu se va implini niciodata .........asa patesc toti care cred ca pot sta cu curul in 2 luntre sau cei care cred ca pot cara 2 pepeni intr-o mana .........
trebuie sa realizezi un lucru si anume ca orice scenariu ai pus la cale in clipa de fata ,el nu mai poate avea rezultate pozitive pentru tine de a mai spera la o revenire in mijlocul adevaratilor pescari de competitie avand in vedere antecedentele murdare in care ai fost implicat ca personaj principal .
purtarea ta de astazi vis-a -vis de presedintele federatiei ma pune serios pe ganduri .......astept cu nerabdare urmatoarele zile pentru a ma edifica :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: trebuie sa realizezi un lucru si anume ca orice scenariu ai pus la cale in clipa de fata ,el nu mai poate avea rezultate pozitive pentru tine de a mai spera la o revenire in mijlocul adevaratilor pescari de competitie
aoleu, m-ai exilat? :(

ce zice ala mai sus? :D
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:nu-i adevarat.
ti-am mai spus, stai linistit si tu si bercea. nu mai am solutii si nici nu mai sunt dispus sa vin cu ele. imi exprim numai pareri. zic eu, civilizat...
eu stau linistit, mai ales cand ma gandesc ce lucid si plin de discernamant a fost congresul cips...
nu stiu de ce ma tot inebunesti cu "bercea"?
civilizat, civilizat, dar din cand in cand mai bagi cate o aroganta care intrece cu mult mitocaniile
de care te tot plangi !
Mai Cornele tu stai linistit de prea multa vreme ...Nu stiu de ce te-ai bagat aici ..era vorba pesemne ca pe tine nu te putem lua la f..t ..., dar vad ca tu o faci . Dragul meu prieten , coleg , fost pescar , actual ce vrei tu ... nu te mai baga in ceva ce niciodata nu ai facut si niciodata nu ai facut decit sa aplauzi pe Oana si pe altii la el . Cind aveai si lot era OK , aveai o parere pesemne legata de colegii de pescuit ...dar repet in viata mea nu am auzit ca distinsul Cornel Serbu sa face CEVA organizatoric !!! Sa nu maninc c.cat am o diploma si o cupa de la un concurs de-al tau de pe Tincabesti ... scuze ! Pesemne ca ai incercat si gata ... in partida cu Oracolul din Darvari )))))))))))
...in schimb ai contestat orice pe lumea asta ...
Si vrei nu vrei cred ca ai fost singura echipa eliminata la un turneu de CN pentru ceva , pentu ce ...intreaba la Domnesti 2 ...in spatele cimintirului e groapa lui LV .. macar pune si tu o floare .... Asta spune multe !
Mai subtire ... pentru ca , chiar si in comparatie cu mine nu ai cine stie ce medalii ..... cu altii nu te mai compar .... ca nu e cazul .. se supara lumea ..
De unde tupeul asta ? NU acesta este Cornel Serbu pe care l-am reinitilnit in iarna ! Si ne-a bucurat reciproc reintilnirea ...si m-ai pupat de m-ai albit ...zici ca iti vedeai tineretea !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Oana

Victore prea ti-ai luat viteza ! Ce inseamna pescari adevarati ?
Andrei cu vreo 5 titluri nationale si de vreo 2 ori vicecampion mondial ? Eu zic ca da !
Tu , cu 2-3 participari la CN si CM pline de furturi din bagaje si de combinatii la calificare ? Nu insist ca sunt scrise aici !
Rezultat ....maxim ultimul loc .

Si nu ma lua pe mine ...ca pe unde te-am prins , la orice concurs cind mergeam , ti-am dat cel putin 10 locuri in fatza ... In viata ta , nici macar pe mine nu m-ai batut .... vreodata !!!! :lol: :lol: :lol:
Mare pescar esti Victore ! MI-ar fi rusine ca ala de isi cumpara locurile si care pescuieste cu altii ....un frant in pescuit ...sa fie INVINCIBIL fata de domnia ta , care ai inventat cam tot in ceea ce inseamna pescuit in Romania ...( Sic ! ) .... Un looser frustat ! asta esti , asa te comporti si asta iti doresti ..haos !! !
Bai dar chiar in 10 ani nu ai gasit si tu un loc mai bun si sa imi iei un baboi in fatza ... macare de onoare ... cred ca esti singurul pe care l-am batut si cind pescuiam peste spate ... si la misto !
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 19:05 de către Val, modificat de 2 ori în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Sa nu maninc c.cat am o diploma si o cupa de la un concurs de-al tau de pe Tincabesti ... scuze !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Valerica, dupa atata timp sa-l acuzi pe Cornel de trafic de influenta nu e fayr... :(
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Sa nu maninc c.cat am o diploma si o cupa de la un concurs de-al tau de pe Tincabesti ... scuze !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Valerica, dupa atata timp sa-l acuzi pe Cornel de trafic de influenta nu e fayr... :(
Asa a venit ea ...eram cu Bibu si pesemne ca el a castigat ...eu am dormit prin cort si eram beat ...Asa va place ? Spuneti voi cum va place ...ca si asa e multa vrajeala pe aici .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: trebuie sa realizezi un lucru si anume ca orice scenariu ai pus la cale in clipa de fata ,el nu mai poate avea rezultate pozitive pentru tine de a mai spera la o revenire in mijlocul adevaratilor pescari de competitie

datorita comportamentului si a caracterului infect ai facut tot ce a fost posibil sa te autoexilezi !!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:

datorita comportamentului si a caracterului infect ai facut tot ce a fost posibil sa te autoexilezi !!!!!
Scuza-ma Victore , dar cind vorbim de infectie te intreb sincer .... De cind esti pe tratament ?
Nu iti este rusine ? Vad ca Ebola ta infecteaza multe si multe persoane ...si cel mai rau imi pare de Cristi ...dar si-a asumat scoala maestrului .... A facut spirala ))))
Comportament ... rusine ...etica ..morala ...astea sa stii ca nu sunt injuraturi .... sunt secvente de viata !
Dar la Darvari ajunge tarziu ziarul ... )))))))))))))))))
Si daca vine in engleza iti rupi o mina ... ))) sau dai cu slapul dupa el ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 19:21 de către Val, modificat de 3 ori în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Asa a venit ea ...eram cu Bibu si pesemne ca el a castigat ...eu am dormit prin cort si eram beat ...
M-am linistit, i-ai salvat onoarea lui Cornel... :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Asa a venit ea ...eram cu Bibu si pesemne ca el a castigat ...eu am dormit prin cort si eram beat ...
M-am linistit, i-ai salvat onoarea lui Cornel... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu mai bine , il intrebi pe Cezar ? Cat am dormit , cat am fost beat ....pe scurt cum m-am fofilat si de data aia ... Cert este ca de luni am sa schimb diploma din peretele biroului meu si o trec la altele ..prin garaj ......numele de Cornel Serbu imi strica ziua ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”