ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:Domnule Oana,
Va rog sa faceti d-voastra dovada unui caracter ales, sa ma iertati si primiti inapoi. Promit sa ma schimb si sa lucrez necontenit la slefuirea caracterului...
Puteti face asta?
din pacate nu eu hotarasc .........pescarii sunt cei care vor hotara ce si cum ..........dar daca tot ai declarat ca nu te mai intereseaza ,nu vad rostul acestei rugaminti !
pe vremuri parca aveai un pic de istetime la caterinca [vezi cazul carmolistu]........acum numai ura si venin :idea:
tare mie teama ca in curand voi adopta fata de tine acelasi comportament pe care-l aplic fata de unul care nu stiu cum il cheama , se da zmeu mai sus ,e la pertu cu mine ........se baga singur in seama ...........el intreaba ........el raspunde ......el jicneste si injura ..... ......mai are sa se injure si sa se pedepseasca singur ........crede ca va castiga imagine daca se da direct la elefant ........el fiind o musca de ca..t !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:Domnule Oana,
Va rog sa faceti d-voastra dovada unui caracter ales, sa ma iertati si primiti inapoi. Promit sa ma schimb si sa lucrez necontenit la slefuirea caracterului...
Puteti face asta?
din pacate nu eu hotarasc .........pescarii sunt cei care vor hotara ce si cum ..........dar daca tot ai declarat ca nu te mai intereseaza ,nu vad rostul acestei rugaminti !
Eee, parca nu stie toata lumea ca d-ta esti seful neincoronat. Eu cred ca un gest de marinime din partea-ti ar rezolva situatia. Voi fi umil si voi asculta ordinele. Ma voi pleca in fata cui trebuie.

Am declarat ca nu ma mai intereseaza functii dar vreau si eu in Uniune sa particip la competitiile pe care le pastoriti...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Eu am ura si venin (dar promit sa fac eforturi sa ma schimb).
Arata d-ta dragoste si prietenie. Fa un gest, d-le Oana, pentru un suflet ratacit...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie:Baia Grivitza i-a purtat noroc ...
Astea sunt povesti cu Sticlaru' batran, stii tu ceva da' nu stii bine, chiar daca ai copilarit in Crangasi... :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:Eu am ura si venin (dar promit sa fac eforturi sa ma schimb).
Arata d-ta dragoste si prietenie. Fa un gest, d-le Oana, pentru un suflet ratacit...
numai dupa ce voi vedea cu ochii mei ca te lepezi de satana de la alba si anume sa vad fruntea satanei pe buricul tau :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Ai cam cedat dragule ...pacat de pupici aia ...
Nesimtit , cacacios , prost samd ... este adevarat , te reprezinta ..
Un marunt chibitz ...cu ceva diplome ..traiasca colegul ... ca asa ai ramas in istorie . Nea Tica ...parca ! Pescar ! Tu ...... cu banul .
Cind a fost cascaval ai putut , de vreo 5 ani ...traiesti din imaginatie ... si din veninul lui Oana ... Scoala de darvari ..
Te-ai bucurat cind ne-am vazut in iarna la PV TV ...doamne ce baiat pareai ..
Nu te pune aiurea ... ca palmaresul tau nu e departe de al meu ...si daca eu sunt de cacat ....pesemne ca si tu esti pe aproape ...
Rascolim istoria ... degeaba ...
Nu ai dreptul sa judeci pe nimeni ...ca nu ai FACUT NIMIC ...organizatoric .
:lol: :lol: :lol: :lol:
ai mintea scurta, valerica si esti pe dinafara in privinta mea...vorbesti din auzite...pana si aia cu tica e tare :lol: :lol: :lol: daca vrei iti dau nr. lui de tel. sa-l intrebi cine era cu bibilica si cine era cu carca in echipa, dar s-ar putea sa-ti dea cu tifla, ca tare ii erai "drag" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
si ca sa-ti inchid gura, afla ca mai merg la concursuri, iar de pescuit ma ocup frenetic...chiar, ii spuneai lui victor ce mare pescar ai fost tu :lol: :lol: :lol: uite, acum la varsta mea te provoc la un concurs pe ce balta vrei tu, pe ce loc vrei tu, iar greutatea pestilor prinsi de tine se va dubla...am sa-ti dau cu balta-n cap, poate te potolesti si-ti vezi de ale tale...alea unde zici ca te pricepi !
Cornele ...e nasol cind nu mai ai pixul la indemina ...
FRENEZIA TA e comparabila cu a mea ... )))) bai nu ti-e rusine ? FRENETICULE ! )))))))))))))))))
Cat priveste acest concurs propus de tine imi pare asa ...cimintirul elefantilor ... dar cum il facem ...Tu cu Nea Tica care mi-e dusman ???????? si eu cu cine ? Unde si cand ..ca sunt nepescuit de ceva vreme ..
Daca vi cu Victor zic pas ... ca nu mai exista competitie ...el e looser din prima . Mie imi place sa fac competitie ... cu Oana e looserul asigurat inainte sa arunce lansetele ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 20:22 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:Eu am ura si venin (dar promit sa fac eforturi sa ma schimb).
numai dupa ce voi vedea cu ochii mei ca te lepezi de satana de la alba si anume sa vad fruntea satanei pe buricul tau :!:
asta e singura conditie? :roll:
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Oana

Sefu ...ca inteleg ca asa e joaca ...si nu glumesc

Andrei e cu diavolul ... ii cauta buricul
Eu intreb serios ..ce am de facut ...ca vreau si eu inapoi la pescuit ..
Mai pot avea iertarea ta ?

Fac orice ....pe vremea papalitatii medievale se vindeau indulgente si orice faceai se ierta de la Sef ... Pot sa cer asa ceva ?
La modul serios ...pot sa iti mai zic Victor ...si sa cred ca inca putem avea dialog ?
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 20:32 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:
cornelserbu scrie:
Val scrie:Ai cam cedat dragule ...pacat de pupici aia ...
Nesimtit , cacacios , prost samd ... este adevarat , te reprezinta ..
Un marunt chibitz ...cu ceva diplome ..traiasca colegul ... ca asa ai ramas in istorie . Nea Tica ...parca ! Pescar ! Tu ...... cu banul .
Cind a fost cascaval ai putut , de vreo 5 ani ...traiesti din imaginatie ... si din veninul lui Oana ... Scoala de darvari ..
Te-ai bucurat cind ne-am vazut in iarna la PV TV ...doamne ce baiat pareai ..
Nu te pune aiurea ... ca palmaresul tau nu e departe de al meu ...si daca eu sunt de cacat ....pesemne ca si tu esti pe aproape ...
Rascolim istoria ... degeaba ...
Nu ai dreptul sa judeci pe nimeni ...ca nu ai FACUT NIMIC ...organizatoric .
:lol: :lol: :lol: :lol:
ai mintea scurta, valerica si esti pe dinafara in privinta mea...vorbesti din auzite...pana si aia cu tica e tare :lol: :lol: :lol: daca vrei iti dau nr. lui de tel. sa-l intrebi cine era cu bibilica si cine era cu carca in echipa, dar s-ar putea sa-ti dea cu tifla, ca tare ii erai "drag" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
si ca sa-ti inchid gura, afla ca mai merg la concursuri, iar de pescuit ma ocup frenetic...chiar, ii spuneai lui victor ce mare pescar ai fost tu :lol: :lol: :lol: uite, acum la varsta mea te provoc la un concurs pe ce balta vrei tu, pe ce loc vrei tu, iar greutatea pestilor prinsi de tine se va dubla...am sa-ti dau cu balta-n cap, poate te potolesti si-ti vezi de ale tale...alea unde zici ca te pricepi !
Cornele ...e nasol cind nu mai ai pixul la indemina ...
FRENEZIA TA e comparabila cu a mea ... )))) bai nu ti-e rusine ? FRENETICULE ! )))))))))))))))))
Cat priveste acest concurs propus de tine imi pare asa ...cimintirul elefantilor ... dar cum il facem ...Tu cu Nea Tica care mi-e dusman ???????? si eu cu cine ? Unde si cand ..ca sunt nepescuit de ceva vreme ..
Daca vi cu Victor zic pas ... ca nu mai exista competitie ...el e looser din prima . Mie imi place sa fac competitie ... cu Oana e looserul asigurat inainte sa arunce lansetele ...
singuri, singurei, mare pescar...sa-ti arat unde te afli in "sportul" asta...ti-am spus, alege locul, data si apoi tine-te bine ca-ti scot competitia pe urechi !!!
sa nu uit, elefantul cornel serbu implineste in curind 60 de ani...ca sa stii cine te-a batut :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Astept provocarea .....vi cu Sefu ? Ne mai dezmortim un pic... :lol: :lol: :lol: Si inlocuieste elefantul cu mamutul ....ca asa zice istoria ...Dar nu pe Darvari ca nu imi place sa fiu masochist )))
Si aia cu scosul pe urechi..las-o ca e de la table din Cismigiu ..
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 20:40 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”