ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

decat sa ne certam/ mai bine un cantec vesel sa cantam :)

eu va propun asa:

facem CUPA REIMPACARII

Cornel Serbu in echipa cu maestrul Victor Oana
vs
subsemnatul cu Val Pangica

Alegem o balta, ne punem unii langa altii, si il rugam pe George Iorga sa se ocupe de arbitraj, cantarire si foto. De obligatii fata de el ne vom achita noi, pe motiv ca suntem, totusi, mai tineri.

In acest mod, rezultatul nu va avea mare relevanta, deoarece in stilul "crapmania/forum" cine va castiga se va lauda cu rezultatul iar cine va pierde va acuza ca adversarii au iesit pe penultimul loc. :)
Basca, vom fi toti pe podium...

Ce ziceti?

PS Ce zici d-le Oana? Slefuiesc?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ cornel serbu

" elefantul cornel serbu implineste in curand 60 de ani "

multi inainte Cornele si bucura-te de ei fara sa te mai consumi de pomana :wink:

citind cele de mai sus mi-am amintit zilele caniculare cand alergam cu tine ( cu masina ta personla ) pe malurile lacului Hobaia sa masuram sectoare si sa trasam standuri :wink:

nu te mai lasa momit de provocari ... sunt rau intentionate , e perioada naparlirii si in perioada asta lupii urla :wink: :wink:

cand ajung prin tara poate bem un single malt , i-l aduc eu , din beciul scotian :wink:

toate cele bune si salutari lui nea Tica !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Palarie ca palarie , dar am descoperit ca pentru acest CM care nu iesit la zar ... am 3600 mesaje cu Popescu ! Cristi a fost precaut ....ne-a pishat pe Facebook ca prieteni si pe mine si pe Andrei ... mai am ceva , DACA MAI E CAZUL , prin send it message .
Dar aici e clara ...ca a recunoscut singur ca a colaborat cu noi ... si stergerea mesajelor lui cind ne-a sters ca prieteni nu ajuta decit ca o frectie la un picior de lemn .
Culmea in aceste 3000 de mesaje .... numele de Mitrea este foarte pregnant ...ca ii spuneam lui Popescu ca stie si Cristi ...ce facem?
Erau ca fartii vitregi !
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:decat sa ne certam/ mai bine un cantec vesel sa cantam :)

eu va propun asa:

facem CUPA REIMPACARII

Cornel Serbu in echipa cu maestrul Victor Oana
vs
subsemnatul cu Val Pangica

Alegem o balta, ne punem unii langa altii, si il rugam pe George Iorga sa se ocupe de arbitraj, cantarire si foto. De obligatii fata de el ne vom achita noi, pe motiv ca suntem, totusi, mai tineri.

In acest mod, rezultatul nu va avea mare relevanta, deoarece in stilul "crapmania/forum" cine va castiga se va lauda cu rezultatul iar cine va pierde va acuza ca adversarii au iesit pe penultimul loc. :)
Basca, vom fi toti pe podium...

Ce ziceti?

PS Ce zici d-le Oana? Slefuiesc?
sunt de acord, dar dupa ce fac eu 1-1 cu valerica
m-ar bucura sa accepte...si tu ai facut o provocare de genul asta acum cativa ani buni si mi-a parut rau ca nu a avut finalizare.
fii convins ca george n-ar lua bani pentru asa ceva...ar face-o de placere...pentu mine, sic! :D
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:17 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Tatae si Cornel ...nu vreti sa facti voi o echipa ....ar fi evenimentul anului ...asta daca mai aveti scule de crap si daca mai stiti joaca ! Ca din amintiri nu se face miez ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 22:16 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Bine, Cornele, cum zici tu, eu lucram sa-i arat maestrului Oana bunele intentii si faptul ca vreau sa-mi schimb caracterul infect.
Mai mult, faptul ca m-am oferit sa achitam obligatiile ("negreanu" :lol: ) catre George Iorga am vrut sa constituie primul pas in sarcina pe care mi-a trasat-o vizavi de nea fane...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Tatae si Cornel ...nu vreti sa facti voi o echipa ....ar fi evenimentul anului ...asta daca mai aveti scule de crap si daca mai stiti joaca ! Ca din amintiri nu se face miez ...
ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului :D
pana una alta, tu ce zici ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Eu sunt de acord sa-l invitam si pe Tataie la CUPA REIMPACARII.
Sa bem un uischi si sa mai vorbim.
Pana la urma maestrul Oana mi-a trasat sarcina in legatura cu buricul meu si fruntea lui nea fane, doar n-o sa ne puna sa-l felationam pe Tataie... :(
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
Val scrie:Tatae si Cornel ...nu vreti sa facti voi o echipa ....ar fi evenimentul anului ...asta daca mai aveti scule de crap si daca mai stiti joaca ! Ca din amintiri nu se face miez ...
ba daaaa, dar ne-ar fi foarte greu sa gasim adversari pe masura, doar daca schimba andrei partenerul cu unul mai scolit in ale pescuitului :D
pana una alta, tu ce zici ???
nu schimb niciun partener.
eu cu val, tu cu maestrul oana.
asta da concurs...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:Bine, Cornele, cum zici tu, eu lucram sa-i arat maestrului Oana bunele intentii si faptul ca vreau sa-mi schimb caracterul infect.
Mai mult, faptul ca m-am oferit sa achitam obligatiile ("negreanu" :lol: ) catre George Iorga am vrut sa constituie primul pas in sarcina pe care mi-a trasat-o vizavi de nea fane...
numai caterinca ai in tine...l-ai bagat si pe pork sponsor...ce mai, toata lumea canta, rade si danseaza, dar pe valerica nu-l iert pana nu-mi arata ce stie cu lanseta !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”