Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Saki tata asta e dedicatie pentru tine si baietii din Arad.Fara numar fara numar.O sa mai auda de banatenii mei fii sigur.Sakal scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHH !!!!!!!!!
MITRANESCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
(despre voi mai incolo)
in primul rand vrea sa ii felicit pe baietii de prin zona mea !!
Bravoooo Dan Pop,Ticu Sorin,Botean Ionut-loc 1 !!
Bravoooo Dudila, si echipa -loc 2 !! Bravoo,Bravoo,Bravoo Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si acum
@Mitranescu, Florentin Iuga !!!!!
Va multumesc din suflet ca ati avut grija de baietii nostri de prin Ardeal si Banat pt ca ati pus Arbirtii sa doarma cu ei in
corturi si prin standuri(Mitranescuuuuuu !!la hot de hot ii e frica?????????)multumesc,multumesc !! nu stiu ce faceam cu voi daca pateau ceva baietii astia!
am inteles ca umblau vreo 20 de tigani cu sabiile pe acolo si vroiau sa ii atace pe astia de pe la noi din zona !!
Ps
nu pot sa inteleg cum de la un concurs cu 11 echipe Carpzone nu ati putut sa castigati locul 1 si 2 ????????![]()
![]()
![]()
aaaaa !!! a stat Vladut si Dan Centru cu ochii pe voi ????
Ps 2
@ Vladut,Dan Centru !!
Mersi mult si sa ne vedem sanatosi!
Dan Mitranescu scrie:@ sakalu
Nu am timp sa-ti raspund , nu cred ca se mai meritasi in plus trebuie sa fac niste acuzatii in cazul in care mergem mai departe pe subiectul asta. Nu sunt CARCOTAS ca altii , nu mai sunt OFTICOS ca tine
si respect invingatorii atata timp cat nu am nici o dovada clara ca au facut ceva. Piticul meu de pe creier este ceva mai educat decat al tau
asa ca hai sa o lasam aici ...
P.S. Vezi ca urmatorul concurs de aici o sa se tina la plantat ,poate totusi ne gasim la o braila ca la liniute nu ai nici o sansa !
Chiar inainte de festivitatea de premiere, s-a anuntat ca din cauza altor cauze premiul 1, se reduce cu 3000lei.MishtoSakal scrie:3 podiumuri in 5 concursuri organizate de VOI !!!![]()
![]()
numai ca din pacate se mai intampla sa aveti farurile de la masini pe voi si nu puteti
''rezolva'' podiumurile !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Voi chiar nu vedeti ca sa cam saturat lumea de ''competitiile ''organizate de VOI ????
nu s au mai prezentat nici 20 de echipe !!!
11 ECHIPE CARPZONE !!!
5 ECHIPE RESTU !!!!
la urmatorul sa va bucurati daca strangeti 10 echipe cu tot cu ai vostrii !!!!!!!:lol:![]()
ps
Cum a ramas cu JEEP ul ala pe care la ti promis dupa turneul ala fermecat ??
castigatorul o sa primeasca JEEP ul numai sa se plimbe cu el vreo 2 luni !!!![]()
ps 2
Smechere de ce nu te ai prezentat la Sarulesti cu 1000 de Euroi ca sa te tii de cuvant ?????????
nu te a lasat uraganul din buzunare ?????![]()
HIHIHIHIHHIHIHIHHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIHIHIIIHIHIIHIHIHIHIHI
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHAHAHHAHHAA
![]()
![]()
DAANG,DAANG !!!!!!!
INFORMATIE DE ULTIMA ORA !!!!!!!!!
AM AUZIT CA BAIETII DE LA LUGOJ AU FOST TEPUITI DE 3000 DE LEI DIN PREMIU !!!!!![]()
Ce tare esti domnule Florentin Iuda !!!!!!!!!
DUDILA !!!!!!!! SI VOI ATI FOST TRASI IN TEAPA ?????????