Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de petre iulian »

un concurs super frumos unde am avut placerea sa fac echipa cu Vladut Mateianu si pentru prima oara mi-a parut rau ca sa terminat concursul ,chiar daca in zona noastra pestele nu prea a avut chef de mancare . O gazda si un bucatar de nota 10 care ne-a asigurat tot ce-am avut nevoie si multa distractie si voie buna :D .....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Un concurs pe care nu o sa-l uit prea curand, poate concursul la care m-am simtit cel mai bine ! Am avut o mare inspiratie cand am hotarat sa particip alaturi de Iulian si de George, chiar daca nu am prea prins peste, am reusit sa formam o echipa pe cinste , echipa care va mai participa in aceiasi formula si la alte concursuri ! :wink: Pescari de nota 10, adevarati profesionisti. Multumesc inca odat ptr invitatie George & Iulian !
In alta ordine de idei, balta este superba, are zeci de tone de crap care de data asta nu a colaborat cu noi si conform declaratilor localnicilor sunt exemplare de peste 30 de kg (ten), crapi de 20 kg si stiuci peste 10 kg....... (atentie, informatiile sunt de la braconierii din sat, care nu aveau niciun motiv sa laude o balta unde nu mai au acces ! La undita se prinde caras non-stop, cred ca unul ca Vijelie sau Baros pun pe mal 50 de kg pe zi !
Personalul baltii este de nota 10, incepand cu patronul Valer si terminand cu Catalin, Dan Mauru, Fane si Stelica, adica cei care se ocupa de pescari si de pesti. Oameni de exceptie si bucatari priceputi, cine nu a fost pe langa noi nu stie ce a pierdut ! :D (gulas, pastrama, berbec, ied, etc).
Nu vreau sa ii uit pe arbitrii Cici,Cornel, Mitica si Costel, cei care ne-au facut mai vesele zilele petrecute pe balta. Si noptile ! :D Sa nu il uit nici pe Nicusor Ratusca care a fost in zile mari, fiind omul care s-a ocupat de achizitia animalelor din sat :D , precum si de blocarea dozatorului de bere de la carciuma locala ! :wink:

I-am lasat special la sfarsit pe castigatori, ptr ca ptr ei vorbesc mai mult rezultatele !
Deci, banateni, clujeni si mitranesteni, cinste voua si sincere felicitari ptr rezultatele obtinute ! In numele echipei mele, o sa va rog sa ne acordati si revansa prin vara, poate chiar sub forma unui concurs ! :wink:
Inca odata, felicitari castigatorilor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

super concurs si super oameni,in cuvinte este cam greu de explicat.este prima data cand nu prea am prins dar mi/a parut rau ca sa terminat :wink: .

ps.Vladut toata stima :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Saky

Mesaj de Saky »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHH !!!!!!!!!

MITRANESCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
(despre voi mai incolo)

in primul rand vrea sa ii felicit pe baietii de prin zona mea !!

Bravoooo Dan Pop,Ticu Sorin,Botean Ionut-loc 1 !!
Bravoooo Dudila, si echipa -loc 2 !! Bravoo,Bravoo,Bravoo Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si acum
@Mitranescu, Florentin Iuga !!!!!

Va multumesc din suflet ca ati avut grija de baietii nostri de prin Ardeal si Banat pt ca ati pus Arbirtii sa doarma cu ei in
corturi si prin standuri(Mitranescuuuuuu !!la hot de hot ii e frica?????????) :lol: multumesc,multumesc !! nu stiu ce faceam cu voi daca pateau ceva baietii astia!
am inteles ca umblau vreo 20 de tigani cu sabiile pe acolo si vroiau sa ii atace pe astia de pe la noi din zona !!
Ps
nu pot sa inteleg cum de la un concurs cu 11 echipe Carpzone nu ati putut sa castigati locul 1 si 2 ???????? :lol: :lol: :lol:
aaaaa !!! a stat Vladut si Dan Centru cu ochii pe voi ????

Ps 2

@ Vladut,Dan Centru !!

Mersi mult si sa ne vedem sanatosi! :wink:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHH !!!!!!!!!

MITRANESCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
(despre voi mai incolo)

in primul rand vrea sa ii felicit pe baietii de prin zona mea !!

Bravoooo Dan Pop,Ticu Sorin,Botean Ionut-loc 1 !!
Bravoooo Dudila, si echipa -loc 2 !! Bravoo,Bravoo,Bravoo Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si acum
@Mitranescu, Florentin Iuga !!!!!

Va multumesc din suflet ca ati avut grija de baietii nostri de prin Ardeal si Banat pt ca ati pus Arbirtii sa doarma cu ei in
corturi si prin standuri(Mitranescuuuuuu !!la hot de hot ii e frica?????????) :lol: multumesc,multumesc !! nu stiu ce faceam cu voi daca pateau ceva baietii astia!
am inteles ca umblau vreo 20 de tigani cu sabiile pe acolo si vroiau sa ii atace pe astia de pe la noi din zona !!
Ps
nu pot sa inteleg cum de la un concurs cu 11 echipe Carpzone nu ati putut sa castigati locul 1 si 2 ???????? :lol: :lol: :lol:
aaaaa !!! a stat Vladut si Dan Centru cu ochii pe voi ????

Ps 2

@ Vladut,Dan Centru !!

Mersi mult si sa ne vedem sanatosi! :wink:
Saki tata asta e dedicatie pentru tine si baietii din Arad.Fara numar fara numar.O sa mai auda de banatenii mei fii sigur. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Mad carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ sakalu

Nu am timp sa-ti raspund , nu cred ca se mai merita :D si in plus trebuie sa fac niste acuzatii in cazul in care mergem mai departe pe subiectul asta. Nu sunt CARCOTAS ca altii , nu mai sunt OFTICOS ca tine :D si respect invingatorii atata timp cat nu am nici o dovada clara ca au facut ceva. Piticul meu de pe creier este ceva mai educat decat al tau :lol: asa ca hai sa o lasam aici ...

P.S. Vezi ca urmatorul concurs de aici o sa se tina la plantat ,poate totusi ne gasim la o braila ca la liniute nu ai nici o sansa ! :mrgreen:

Saky

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:@ sakalu

Nu am timp sa-ti raspund , nu cred ca se mai merita :D si in plus trebuie sa fac niste acuzatii in cazul in care mergem mai departe pe subiectul asta. Nu sunt CARCOTAS ca altii , nu mai sunt OFTICOS ca tine :D si respect invingatorii atata timp cat nu am nici o dovada clara ca au facut ceva. Piticul meu de pe creier este ceva mai educat decat al tau :lol: asa ca hai sa o lasam aici ...

P.S. Vezi ca urmatorul concurs de aici o sa se tina la plantat ,poate totusi ne gasim la o braila ca la liniute nu ai nici o sansa ! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
AHAHAHAHAHHHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIHIHIHIHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAH
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Bine faci !!
Respecta invingatorii si obisnuiestete ca de acum incolo doar asta o sa faci !!!!!!
si eu am strans mana invingatoriilor tot timpul !!(celor care au castigat cinstit) :wink:
Daca vrei Braile si Galaturi vino la Madine si fac cu tine pe cat vrea muschii tai !!!! :wink:

ps
am fost avertizat ca o sa faci acuzatii !!!
am auzit ca la festivitatea de premiere ati stat(tu si ai tai) ca la mormantare !!! :lol: :lol: :lol:
cum pola mea mai poti sa acuzi pe cineva la un concurs cu 16 echipe la care 11 au fost de ai tai (Carpzone) :lol: :lol:
sa nu zici ca ai fost furat s au ca aia s au prezentat 4 la pozat si trageau de cupe si de diplome in toate partile !!! :lol: :lol:

AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAH
HIHIHIHIIHIHIHIHIIHIHIHIHHIHIHIHIHIHIHHIIHHIIHIHIHIH
HAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ sakalu

Esti tare-n gura numai dupa concursuri ...

Inainte ai ciocul mic . De acum in colo pune bani inainte de concursuri pe cine vrei tu si ce suma vrei tu . Ma gasesti aici si promit ca merg la orice suma propusa !

Ma gasesti la :
Mansele turneului de pe Tancabesti
Lates
Mansele de calificari (primele doua sigur :D )
Cupa Cupelor
...si altele . Te anunt in timp util .

Nu prea poti tu sa participi la competitii de acest nivel (nu te lasa valoarea :roll: ) ,dar daca tot esti asa de sigur ca ai pescari care sunt mai buni PUNE BANI PE EI !!! Lasa galgara de dupa si fi zmeu inainte !

P.S. Am 3 podiumuri in 5 concursuri anul acesta. Ai avut in viata ta atatea ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Saky

Mesaj de Saky »

3 podiumuri in 5 concursuri organizate de VOI !!! :lol: :lol: :lol:
numai ca din pacate se mai intampla sa aveti farurile de la masini pe voi si nu puteti
''rezolva'' podiumurile !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Voi chiar nu vedeti ca sa cam saturat lumea de ''competitiile ''organizate de VOI ????
nu s au mai prezentat nici 20 de echipe !!!
11 ECHIPE CARPZONE !!!
5 ECHIPE RESTU !!!!
la urmatorul sa va bucurati daca strangeti 10 echipe cu tot cu ai vostrii !!!!!!!:lol: :lol:

ps
Cum a ramas cu JEEP ul ala pe care la ti promis dupa turneul ala fermecat ??
castigatorul o sa primeasca JEEP ul numai sa se plimbe cu el vreo 2 luni !!! :lol: :lol:
ps 2
Smechere de ce nu te ai prezentat la Sarulesti cu 1000 de Euroi ca sa te tii de cuvant ?????????
nu te a lasat uraganul din buzunare ????? :mrgreen:

HIHIHIHIHHIHIHIHHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIHIHIIIHIHIIHIHIHIHIHI
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHAHAHHAHHAA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DAANG,DAANG !!!!!!!

INFORMATIE DE ULTIMA ORA !!!!!!!!!

AM AUZIT CA BAIETII DE LA LUGOJ AU FOST TEPUITI DE 3000 DE LEI DIN PREMIU !!!!! :oops:
Ce tare esti domnule Florentin Iuda !!!!!!!!!
DUDILA !!!!!!!! SI VOI ATI FOST TRASI IN TEAPA ?????????

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Sakal scrie:3 podiumuri in 5 concursuri organizate de VOI !!! :lol: :lol: :lol:
numai ca din pacate se mai intampla sa aveti farurile de la masini pe voi si nu puteti
''rezolva'' podiumurile !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Voi chiar nu vedeti ca sa cam saturat lumea de ''competitiile ''organizate de VOI ????
nu s au mai prezentat nici 20 de echipe !!!
11 ECHIPE CARPZONE !!!
5 ECHIPE RESTU !!!!
la urmatorul sa va bucurati daca strangeti 10 echipe cu tot cu ai vostrii !!!!!!!:lol: :lol:

ps
Cum a ramas cu JEEP ul ala pe care la ti promis dupa turneul ala fermecat ??
castigatorul o sa primeasca JEEP ul numai sa se plimbe cu el vreo 2 luni !!! :lol: :lol:
ps 2
Smechere de ce nu te ai prezentat la Sarulesti cu 1000 de Euroi ca sa te tii de cuvant ?????????
nu te a lasat uraganul din buzunare ????? :mrgreen:

HIHIHIHIHHIHIHIHHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIHIHIIIHIHIIHIHIHIHIHI
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAAHAHAHHAHHAA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DAANG,DAANG !!!!!!!

INFORMATIE DE ULTIMA ORA !!!!!!!!!

AM AUZIT CA BAIETII DE LA LUGOJ AU FOST TEPUITI DE 3000 DE LEI DIN PREMIU !!!!! :oops:
Ce tare esti domnule Florentin Iuda !!!!!!!!!
DUDILA !!!!!!!! SI VOI ATI FOST TRASI IN TEAPA ?????????
Chiar inainte de festivitatea de premiere, s-a anuntat ca din cauza altor cauze premiul 1, se reduce cu 3000lei.Mishto :wink: :wink: :wink: Nu stiu daca ,asa ceva s-a mai intimplat, la vre-un concurs inaite de asta.
Mad carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”