CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ps tu poti sa mentionezi ce vrei, dar RED HERRING de la solar, ramane tot red herring...
The One Team

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

doare...
Radu Badica

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

nu e adevarat nu ai vazut ce a patit NITU cu RED HERING ....numai peste mic
Radu Badica

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

Comisia ta de crap care a devenit a lui nae a distrus un an competitonal si un sistem care a dat rezultate.Sper sa veniti din Belgia cu rezultate mai bune ...asta pentru NAICA
Radu Badica

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Radu

nici nu am zis cu tarie ca nada e de vina . Sa stii ca Bogdan si Marcel au muncit mult . M-am gindit ca daca au inceput bine , au muncit la fel si undeva s-au taiat , o fii fost de vina nada . Dar asta nu e teorema , e o chestie discutabila .
Cit priveste antrenamentul de 1 zi - ai dreptate ( in cazul meu ) Adi Zarguzon si Solomon au mai fost de 2-3 ori inaintea concursului .

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

RASPUNSURI LA INTREBARI :

"Ce le-a spus Vladeanu celor din sectorul C ?" . Asta cred ca este cheia calificarilor
R:Sa faca orice e posibil ca sa nu ajunga in situatia unora :roll: de pe sectorul A...asta ne-a motivat tare de tot si am zis ca daca patim rusinea asta mai bine ne lasam de pescuit la crap...Se pare ca vom mai pescui la crap si nu ne apucam de muscarit... :lol:
P.S. Gogu a visat frumos intr-o noapte si a gasit solutia care impreuna cu efortul fizic si psihic comun depus, dar mai ales sprijinul moral al tuturor celorlalti componenti ai lotului ne-au facut sa ne revenim …daca mai tinea un pic mai urcam un loc-doua in clasament ptr. ca luasem viteza la final…

"De ce s-au taiat Bogdan & Marcel - dupa 2 zile ? Probleme de nada ?" ( le-am prezis - scuze baieti si va indragesc ! )
R:S-au ''taiat'' din cauza vecinilor de pe A5 care au nadit prea mult si au ajuns sa strice trei locuri de pescuit:A4,A5 si A6...Asa era sa pateasca si Grabmayer intr-un concurs, dar el a intervenit la arbitrii si au reusit sa ii opreasca din nadit pe particularii de langa ei.Dupa o zi au inceput sa prinda din nou...

"De ce Nae Badulescu l-a lasat singur pe Maty - atit atimp cit era pe locul 1 la general ?"
R:Asa face mereu...

"Cum a putut Yamaha sa nu doarma 72 ore ?!" - Bravo Cristi !
R:Ne-am tinut de vorba unul pe altul prin statie...

"Cum nu au putut reface Rudenii un handicap mic pentru Hobaia ?"
R:Efectul devastator al nadirii facute de echipa de vis-a-vis(A5) s-a rasfrant si asupra lor...

"Cum a prins Mitzanu aproape 300 kg de crap pe cel mai prost loc de anul trecut ?" - Excelent Mitzane !!
R:Cel mai prost loc anul trecut s-a transformat,odata cu cresterea apei pe toata balta,intr-un loc foarte bun(apa a crescut cu circa un metru)...

"Cum prin prisma asezarii intimplatoare a standurilor nu au stiut sa-si fructifice avantajul de a fii fata in fata citeva echipe ?!"
R:Nu toata lumea are in echipa aruncatori de exceptie la distanta de talia lui Val Pangica,ca sa poata fructifica o pozitionare fata in fata pe sectoare opuse...

Cum a rezistat Yamaha la presiunea lui Oana si a lui Nae
R:Foarte greu...La un moment dat era pe cale sa cedeze nervos din cauza intrigilor celor doi dar,la interventia si rugamintile coechipierilor,s-a calmat...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

andrei vladeanu
Veteran

@radu
m-am enervat...
se stie f. bine ca am militat si militez pt un sistem de calificari la individual pe mai multe manse, cu titulatura eventuala de campionat national!
de asemenea se stie f bine ca sistemul de anul trecut l-am inventat, impreuna cu lv!
te cam contrazici in afirmatii!!! spui ca proprietarii de magazine si balti sunt cei vinovati din comisie, iar pe urma il bagi pe nae.
nae nu are nici magazin, nici balta!
cum facem?
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Acqua

Cum te tii tu ca orbul de gard de o tema data . Asa cum am mai spus si in articol nu ai inteles nimic din ce ti s-a intimplat la Hobaia . De fapt nici nu aveai cum ! Uiti ca acum 1 an cumparai mixuri de la mine si ma intrebai cum se fac boilesurile .
Ai avut tu mare noroc cu Pelzerul asta ca ai intrat in echipa Senzor , ca altfel nu aveai gura asta acum . Cind te stii intr-o echipa mare , mergi si tu inainte , ca daca nu poti singur te duc altii .
Sa stii ca faptul ca Val a iesit ultimul pe stand nu e stire de presa si nu are nimic senzational in ea . Altele sunt evenimentele interesante de la Hobaia - povestea ta find una dintre ele . Dar pesemne ca adevarul te-a durut atit de tare incit ti-ai concentrat veninul asupra mea ( vezi si modul cum ai raspuns la niste intrebari banale ) .

Vlad Pavlovici

Mesaj de Vlad Pavlovici »

Val, vad ca lupti pe mai multe fronturi, hai sa mai deschidem unul. Cu o zi intarziere, iti dau un raspuns la ce spuneai in legatura cu mine. Poate nu vrei sa vorbesti cu pacat, dar vorbesti. Daca mie imi plac concursurile sau pescarii de concurs nu are nici cea mai mica importanta, decat poate ca barfa. Subiectul este reflectarea evenimentului in presa. ALP a avut doi colaboratori care au participat la concurs. Unul este Cornel Rosioru, celalalt esti chiar tu! Cand tu esti la concurs, ca participant, ce nevoie ai sa vina altcineva sa scrie despre el? Vrei sa vezi evenimentul semnalat in presa? Semnaleaza-l. Lasa ca un articol scris de un participant are sanse sa fie mai interesant decat unul scris de un observator neutru. Anul trecut, chiar tu ai scris despre Hobaia in ALP, la rugamintea mea, iar anul asta am promisiunea lui Cornel Rosioru pentru un articol.

In chestia cu Townley, ce spui tu arata o lipsa de logica. ALP s-a facut cunoscuta la crap prin Townley si restul (Paisley, Briggs, Gibbinson). Daca pui ceva pret pe ALP, la crap, e datorita lor. Or, e ilogic sa ne reprosezi ca publicam exact articolele care ne-au adus o anumita recunoastere, inclusiv din partea ta, si nu publicam altceva. Altceva ce? Si gata, l-ai „fumat” pe Townley, nu mai are nimic sa-ti spuna?

Adigogo, Moose si ceilalti, subiectul informarii nu cade in sarcina pescarilor care scriu pe acest forum, nici in sarcina presei, nici in sarcina altor site-uri. Cade in primul rand in sarcina organizatorilor. Daca organizezi un eveniment, tine de tine sa-l faci cunoscut. E interesul tau. Deocamdata, Hobaia e un eveniment pentru participanti, iar pentru altii, o stire. Ca sa devina un eveniment autentic, trebuie puse in functiune mecanisme de comunicare. Il faci atragator sub raport comercial, atragi sponsori, poti chiar sa determini transmisiuni TV in direct, cum se intampla la BCAC (campionatul Angliei), de unde vine sa transmita Sky News, dar asta se obtine prin munca ta de organizator. Nu injuri presa ca nu scrie, il faci asa de interesant incat presa vine si doarme pe balta. Stiu ca nu e usor, dar asa merg lucrurile.

In rest, felicitari Senzorilor si succes la Mondiale!

andrei vladeanu
Veteran

@val
ai dreptate, faptul ca val a iesit pe ultimul loc in sector la hobaia nu e stire de presa!
poate ca nici povestea lui cornel nu este. tu zici ca este. in sfarsit...
ideea e alta. cornel are dreptate din punctul lui de vedere. tu faci tot felul de comentarii, aprecieri si comparatii in care apari si tu in calitate de pescar. cand treaba iese bine tu devii castigatorul concursului cutare. cand iese prost pt tine, imediat devii ziarist!
explica atunci mai bine afirmatia:"m-am anturat gresit", parca ziceai ca m-ai citat pe mine.
pai cum te-ai anturat tu gresit, din moment ce echipele partenere cu tine au obtinut 4, respectiv 6 puncte? iar tu,8!
n-ar putea spune ei mai bine ca s-au anturat gresit cu CEL MAI BUN PESCAR DINTRE ZIARISTI SI CEL MAI BUN ZIARIST DINTRE PESCARI?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”