RASPUNSURI LA INTREBARI :
"Ce le-a spus Vladeanu celor din sectorul C ?" . Asta cred ca este cheia calificarilor
R:Sa faca orice e posibil ca sa nu ajunga in situatia unora

de pe sectorul A...asta ne-a motivat tare de tot si am zis ca daca patim rusinea asta mai bine ne lasam de pescuit la crap...Se pare ca vom mai pescui la crap si nu ne apucam de muscarit...
P.S. Gogu a visat frumos intr-o noapte si a gasit solutia care impreuna cu efortul fizic si psihic comun depus, dar mai ales sprijinul moral al tuturor celorlalti componenti ai lotului ne-au facut sa ne revenim …daca mai tinea un pic mai urcam un loc-doua in clasament ptr. ca luasem viteza la final…
"De ce s-au taiat Bogdan & Marcel - dupa 2 zile ? Probleme de nada ?" ( le-am prezis - scuze baieti si va indragesc ! )
R:S-au ''taiat'' din cauza vecinilor de pe A5 care au nadit prea mult si au ajuns sa strice trei locuri de pescuit:A4,A5 si A6...Asa era sa pateasca si Grabmayer intr-un concurs, dar el a intervenit la arbitrii si au reusit sa ii opreasca din nadit pe particularii de langa ei.Dupa o zi au inceput sa prinda din nou...
"De ce Nae Badulescu l-a lasat singur pe Maty - atit atimp cit era pe locul 1 la general ?"
R:Asa face mereu...
"Cum a putut Yamaha sa nu doarma 72 ore ?!" - Bravo Cristi !
R:Ne-am tinut de vorba unul pe altul prin statie...
"Cum nu au putut reface Rudenii un handicap mic pentru Hobaia ?"
R:Efectul devastator al nadirii facute de echipa de vis-a-vis(A5) s-a rasfrant si asupra lor...
"Cum a prins Mitzanu aproape 300 kg de crap pe cel mai prost loc de anul trecut ?" - Excelent Mitzane !!
R:Cel mai prost loc anul trecut s-a transformat,odata cu cresterea apei pe toata balta,intr-un loc foarte bun(apa a crescut cu circa un metru)...
"Cum prin prisma asezarii intimplatoare a standurilor nu au stiut sa-si fructifice avantajul de a fii fata in fata citeva echipe ?!"
R:Nu toata lumea are in echipa aruncatori de exceptie la distanta de talia lui Val Pangica,ca sa poata fructifica o pozitionare fata in fata pe sectoare opuse...
Cum a rezistat Yamaha la presiunea lui Oana si a lui Nae
R:Foarte greu...La un moment dat era pe cale sa cedeze nervos din cauza intrigilor celor doi dar,la interventia si rugamintile coechipierilor,s-a calmat...