ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

Pesemne ca la stabor se respecta regulile ... :lol: :lol: :lol: :lol:
:idea: Nici un stabor fara Pangica. :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public

dar tie iti permite sa postezi fotografii cu mine , pe acelasi forum public , in care apreciezi cat sunt de beat ??

dar lui vladeanu i-i permite sa faca aprecieri negative de genul ...." nu ai fost in stare sa trimiti 3 colete din Anglia " ? pai a uitat cand ma suna noaptea beat sa-mi ceara bani de prin cazinouri ca s-a curatat ??

voi ati cautat-o ... incepand din 4 iulie cu postarea ta pe o anumita pagina si apoi aici cu ironica postare " Italia..." si acum ma ameninti ca plec ... doar cand voi sta la tine in curte sau la tine in viata hotarasti tu cand si cum si de unde plec

stai linistit ca citeste multa lume pe aici , si ca sa inteleaga contextul si adevarata realitate , exista spicuiri incepand din 2004 cand te injurai ca la usa cortului pe forum , exista si " dialogul " purtat cu Adrian Szekely sotul Violetei Beclea si multe altele

si scuteste-ma cu barierele tale ca ma plictisesti .... si tu si vladeanu ma cunosteati si stiati foarte bine cu cine aveti de a face , un om fara caracter , imoral , etc . Daca v-ati angrenat in scandal cu mine stiati foarte clar care-mi sunt reactiile

daca ma duc si i-i dau o palma pe strada lui Maharu sunt constient ca ma va lovi o nicovala in dinti in urmatoarea secunda ... dar ca sa ma duc apoi sa plang in poala mamei e de cacat , asta ca tot vorbesti de barbatie

pai vorba lui Bendeac...ori suntem smecheri ori nu mai suntem ... voi doi de fapt vreti ca smecheria sa fie unilateral ... pai nu prea merge cumetre
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public

dar tie iti permite sa postezi fotografii cu mine , pe acelasi forum public , in care apreciezi cat sunt de beat ??

dar lui vladeanu i-i permite sa faca aprecieri negative de genul ...." nu ai fost in stare sa trimiti 3 colete din Anglia " ? pai a uitat cand ma suna noaptea beat sa-mi ceara bani de prin cazinouri ca s-a curatat ??

voi ati cautat-o ... incepand din 4 iulie cu postarea ta pe o anumita pagina si apoi aici cu ironica postare " Italia..." si acum ma ameninti ca plec ... doar cand voi sta la tine in curte sau la tine in viata hotarasti tu cand si cum si de unde plec

stai linistit ca citeste multa lume pe aici , si ca sa inteleaga contextul si adevarata realitate , exista spicuiri incepand din 2004 cand te injurai ca la usa cortului pe forum , exista si " dialogul " purtat cu Adrian Szekely sotul Violetei Beclea si multe altele

si scuteste-ma cu barierele tale ca ma plictisesti .... si tu si vladeanu ma cunosteati si stiati foarte bine cu cine aveti de a face , un om fara caracter , imoral , etc . Daca v-ati angrenat in scandal cu mine stiati foarte clar care-mi sunt reactiile

daca ma duc si i-i dau o palma pe strada lui Maharu sunt constient ca ma va lovi o nicovala in dinti in urmatoarea secunda ... dar ca sa ma duc apoi sa plang in poala mamei e de cacat , asta ca tot vorbesti de barbatie

pai vorba lui Bendeac...ori suntem smecheri ori nu mai suntem ... voi doi de fapt vreti ca smecheria sa fie unilateral ... pai nu prea merge cumetre
E Ok Cristi .... am inteles ca vulpea isi apara viziuna cu orice pret . Din pacate eu nu accept pretul asta .
Cu drag . Si am rugamintea .... si am sa il rog si pe Vladutz sau cine e admnistratorul LEGAL al acestui site ....sa respecte regulile de moderarare si de atac la persoana . Am discutat azi cu o firma de avocatura , pe care o stie si Cristi , si pasibili de proces nu sunt cei care scriu ci cei care nu modereaza si incalca regulile postate . Mai ales in cazul unui user de asa rezonantza ca dl Mitrea .
Gazduirea de astfel de postari inseamna calomnie .
Ar fi bine ca de acum fie sa fim banati , fie sa fim moderati ...dar atacuri la familie si amintiri din vacanta sa nu mai existe ...decit daca admnistratia site-ului are si dovezile necesare sa se apere in justitie .. impotriva unor daune - despaguburi .
Nu revin la bodyguarzi care il impiedacu pe dl Oana sa se c..e pe biroul lui Selaru ( cautati postarea ) , caut sa revin la o normalitate in dialog , astfel incat dialogul sa ramina in sfera pescuitului si sa nu citeasca copii nostri , inclusiv ai lui Cristi si ai altora cind vor mai creste un pic , despre ce baiat si barbat ...era tatalui lui , pe crapmania.ro !

Cristi a ridicat stacheta prea sus .... ca si asa nu il costa nimic .. e doar un user ... dar administratia acestui web site ....ar trebui sa studieze un pic legea .
Pentru ca nu se pedepseste userul ..se pedepseste administratia ...
Daca va e greu sa moderati , banati , anulati , stergeti , inchideti ....dar daca e libera asumati-va !
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 18:09 de către Val, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Pangica, las-o mai subtire cu demagogia, tu ai facut aici afirmatii directe de eliminare fizica a unor useri, exista probe in accest sens...calmeaza-te sa nu te ia capul.
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:Pangica, las-o mai subtire cu demagogia, tu ai facut aici afirmatii directe de eliminare fizica a unor useri, exista probe in accest sens...calmeaza-te sa nu te ia capul.
Numai la clone ca tine ! Uite ca am scapat ! :twisted: :twisted: :twisted:

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie: Uite ca am scapat ! :twisted: :twisted: :twisted:
Asa ai visat tu, ca esti amnistiat...stai linistit, nu s-a prescris nimic.
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 18:18 de către bogdan5, modificat 1 dată în total.
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
Val scrie: Uite ca am scapat ! :twisted: :twisted: :twisted:
Asa ai visat tu, ca esti amnistiat...
Tu faci mishto ..dar daca nu se iau masuri e serioasa ... !

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie:
Tu faci mishto ..dar daca nu se iau masuri e serioasa ... !
Ce-ti mai place sa blufezi.
(A.Gide)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Uita-te un pic in istoricul topicului si vezi cine si-a permis PRIMUL sa spuna ce ii vine la gura !
Iar aia cu pachetele ti-o lamuresc eu pe privat ... ca inca nu m-ai convins sa ma leped de caracter ....eu inca il mai am .
Dar ce mai conteaza ..... printzului din tine i se cuvine orice ! Un an de munca , bani bagati si nerecuparati ....samd ... sa fie la printz bine ...si el in loc de altceva , ma injura pe Forum !
Un pic de decentza nu ar strica ..nu pe pescuit ..acolo scrie ce vrei tu ... dar chiar ce vrei tu .... Im zicea Cotelici la un moment dat ceva de pufi dati cu racheta ...))) orice vrei CRisti , poti scrie ...
Dar in viata personala nu ar trebui sa scrii nicaieri , asa cum nu scriu nici eu si nici altii . Ca nu am inca indecentza sa imi bat jos de o persoana cunoscuta ....ca nu m-a lasat pe mine D-zeu judecator a toate , cum faci tu ... eu inca mai am decentza !
Dar poate nu mai argumente si ajungem la familie ... sa iti fie rusine !
Ca pe acolo vroiai recomandari .... si erai mindru de ele ... la un moment dat . Acum ce ai facut ?
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 18:30 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Gazduirea de astfel de postari inseamna calomnie .

DEX - CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire.

care este afirmatia mincinoasa ????? ca te-ai rasturnat cu masina beat ????? sau ca vladeanu a pierdut in repetate randuri incasarile firmei ???

e clar acum cine-l impingea pe popescu cu capu-nainte la bara tribunalelor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si-a consumat PR-ul bagajul de caterinca si ironii si a sunat avocatii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vrei sa-ti dau copy la postarea ta si a lui vladeanu in care spuneti ca de acum va ocupati voi de mine ???? ca s-a consumat prima zi in care ma tavaliti dar urmeaza alte cateva zeci ??

te plictisesti tare ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”