Pesemne ca la stabor se respecta regulile ...![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
Pesemne ca la stabor se respecta regulile ...![]()
![]()
![]()
![]()
Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public
E Ok Cristi .... am inteles ca vulpea isi apara viziuna cu orice pret . Din pacate eu nu accept pretul asta .Cristi Y scrie:Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public
dar tie iti permite sa postezi fotografii cu mine , pe acelasi forum public , in care apreciezi cat sunt de beat ??
dar lui vladeanu i-i permite sa faca aprecieri negative de genul ...." nu ai fost in stare sa trimiti 3 colete din Anglia " ? pai a uitat cand ma suna noaptea beat sa-mi ceara bani de prin cazinouri ca s-a curatat ??
voi ati cautat-o ... incepand din 4 iulie cu postarea ta pe o anumita pagina si apoi aici cu ironica postare " Italia..." si acum ma ameninti ca plec ... doar cand voi sta la tine in curte sau la tine in viata hotarasti tu cand si cum si de unde plec
stai linistit ca citeste multa lume pe aici , si ca sa inteleaga contextul si adevarata realitate , exista spicuiri incepand din 2004 cand te injurai ca la usa cortului pe forum , exista si " dialogul " purtat cu Adrian Szekely sotul Violetei Beclea si multe altele
si scuteste-ma cu barierele tale ca ma plictisesti .... si tu si vladeanu ma cunosteati si stiati foarte bine cu cine aveti de a face , un om fara caracter , imoral , etc . Daca v-ati angrenat in scandal cu mine stiati foarte clar care-mi sunt reactiile
daca ma duc si i-i dau o palma pe strada lui Maharu sunt constient ca ma va lovi o nicovala in dinti in urmatoarea secunda ... dar ca sa ma duc apoi sa plang in poala mamei e de cacat , asta ca tot vorbesti de barbatie
pai vorba lui Bendeac...ori suntem smecheri ori nu mai suntem ... voi doi de fapt vreti ca smecheria sa fie unilateral ... pai nu prea merge cumetre
Numai la clone ca tine ! Uite ca am scapat !bogdan5 scrie:Pangica, las-o mai subtire cu demagogia, tu ai facut aici afirmatii directe de eliminare fizica a unor useri, exista probe in accest sens...calmeaza-te sa nu te ia capul.
Asa ai visat tu, ca esti amnistiat...stai linistit, nu s-a prescris nimic.Val scrie: Uite ca am scapat !![]()
![]()
Tu faci mishto ..dar daca nu se iau masuri e serioasa ... !bogdan5 scrie:Asa ai visat tu, ca esti amnistiat...Val scrie: Uite ca am scapat !![]()
![]()
Ce-ti mai place sa blufezi.Val scrie:
Tu faci mishto ..dar daca nu se iau masuri e serioasa ... !
Uita-te un pic in istoricul topicului si vezi cine si-a permis PRIMUL sa spuna ce ii vine la gura !Cristi Y scrie:dar tie iti permite sa postezi fotografii cu mine , pe acelasi forum public , in care apreciezi cat sunt de beat ??Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public
dar lui vladeanu i-i permite sa faca aprecieri negative de genul ...." nu ai fost in stare sa trimiti 3 colete din Anglia " ? pai a uitat cand ma suna noaptea beat sa-mi ceara bani de prin cazinouri ca s-a curatat ??
Val scrie:Gazduirea de astfel de postari inseamna calomnie .