Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de Saky »

Dan Mitranescu scrie:
Sakal scrie:
Nimeni nu are treaba cu patronul beltii !!
organizator a fost Carpzone si Florinel !!!(asa e trecut la inceput de topic)
si din pacate ei nu au anuntat la inceputul concursului ca se taie din premii !!! asta se numeste ciordeala pe fata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S-au dat premii in valoare de 90% din banii stransi. Nu ai auzit in viata vietilor tale de asa ceva !!!!

Ca exemplu pe Sarulesti ,fara nici o aluzie, dar pentru ca acolo ai fost si tu la concursuri (in rest nu prea am auzit de tine prin tara :D ) premiile anuntate erau de 40% din banii stransi . Pe deasupra fondul de premiere s-a redus cu 60 % si nu ai mai comentat nimic !!! Si asta de ce ? Pentru ca a fost anuntat de la inceput ....

PS1 Ca se face cu vrajeala la inceput sau fortat la sfarsit tot m.ie se numeste !
EXACT Mitranescule !!!! Sa anuntat la inceput !!! pe cand la voi POLA !!!!

cat despre concursuri !! hahahahahahahah. cand organizam eu concursuri tu nici nu stiai sa BRANCONEZI !!!!vai policica ta !!
ai avut si tu noroc pe Moara cu malaiul de vreo 2 ori si te crezi mare ''pescar''
nu observi ca deja au inceput rechinii sa te manance(cu tot cu malai) :lol: :lol: :lol:

pssssssssssssssss.
Trimite banii mai Florinele !!!!!!!

faraon tudor

Mesaj de faraon tudor »

mariusangler scrie:
faraon tudor scrie:Sa va fie rusine celor care faceti comentarii rautacioase toti patronii de balti discuta cu organizatorul si isi asigura cistigul lor dupa acea premiile,nimeni pina acum nu a asigurat premiile in cazul neocuparii locurilor,premiile au fost tot timpul mult mai mici in raport cu taxa asa ca nu mai facti comentarii ca va bate dumnezeu. Valer nu a cistigat decit popularitate nu bani
PS. De ce nu intervine adminstratorul ,probabil ca ii place chiar daca e offtopic (de fapt ce sa mai zic daca a spus ca alea sunt icre de broasca :lol:)
Tudore n-are nimeni treaba cu Dl Valer,un tip de treaba.Alta e problema aici.Si pe bune alea chiar sint icre de broasca,si ele tot acum au sezonul de hita-hita,deci Andrei n-a glumit.Cele de peste sint mult mai mici .
eu stiam ca icrele de broasca sunt negre se poate sa ma insel poate ne lumineaza un cunoscator

faraon tudor

Mesaj de faraon tudor »

cred ca astea sunt
Fişiere ataşate
oua_broasca.jpg
(14.73 KiB) Descărcat de 628 ori

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mariusangler scrie:
Tudore n-are nimeni treaba cu Dl Valer,un tip de treaba.Alta e problema aici.Si pe bune alea chiar sint icre de broasca,si ele tot acum au sezonul de hita-hita,deci Andrei n-a glumit.Cele de peste sint mult mai mici .
Pe cat facem pariu ca nu sunt icre de broasca ?

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie: Pe cat facem pariu ca nu sunt icre de broasca ?

Eu tot nu am inteles cum era cu premiu ala?? s-a anuntat ca se da intreg indiferent de numarul de concurenti si apoi cand plicul a fost inmanat castigatorilor .... s-a spus ca din "alte cauze" premiul e mai mic cu 30 de bulioane?? .. care au fost alte cauze? icrele de broasca ? ... nu inteleg rolul icrelor in povestea asta :D

P.S. Felicitari ocupantilor podiumului si tuturor participantilor!
Milionar excentric

faraon tudor

Mesaj de faraon tudor »

domnule Andrei acestea sunt "icre" oua de broasca nu cele de pe picheti cum a-ti afirmat
Fişiere ataşate
FrogEggs1Closeup-752184.jpg
(29.12 KiB) Descărcat de 594 ori

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

faraon tudor scrie:domnule Andrei acestea sunt "icre" oua de broasca nu cele de pe picheti cum a-ti afirmat
:D da-le dracu de icre... in primul rand ai confundat Andreii .. nu eu am afirmat ca sunt icre de broasca ci Andrei Vladeanu a facut un misto fin sa vada cine pune botu' :lol:

P.S. Vad ca le ai p'astea cu cautatu' pe net .... ia incearca sa dai un search pe google dupa cuvintele "cupa chiroiu editia I 5-9 Mai 2009 carp zone premii" si vezi ce gasesti :wink:
Milionar excentric

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ Andrei I. daca nu ai fost acolo si nu sti nimic nu te mai baga aiurea si daca vrei sa afli adevarul intreaba pe Vladut Mateianu care a fost acolo si stie ADEVARUL . SACALUL are ceva cu Florentin si asta e meciul lor dar din pacate a cazut la mijloc patronul baltii care daca stia ca se ajunge la asa discutii punea de la el toata suma ca sa dea premiile intregi ,premii care au fost micsorate cu 20 % toate exact procentul de locuri ramase libere . A fost anuntat pt cine a avut urechi dar SACALUL cum e surd nu a auzit .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

petre iulian scrie:@ Andrei I. daca nu ai fost acolo si nu sti nimic nu te mai baga aiurea si daca vrei sa afli adevarul intreabal pe Vladut Mateianu care a fost acolo si stie ADEVARUL . SACALUL are ceva cu Florentin si asta e meciul lor dar din pacate a cazut la mijloc patronul baltii care daca stia ca se ajunge la asa discutii punea de la el toata suma ca sa dea premiile intregi ,premii care au fost micsorate cu 20 % toate exact procentul de locuri ramase libere . A fost anuntat pt cine a avut urechi dar SACALUL cum e surd nu a auzit .

Iulian ... eu nu am fost acolo, dar pe nici un site nu scrie ca la acest concurs premiile se diminueaza in functie de numarul de participanti, si in plus de asta iau de bun ce spun castigatorii si anume ca au primit cu 30 de milioane mai putin fara sa fie anuntati decat in momentul decernarii premiilor. Nu cred ca mint ei ...

Eu doar ma gandesc cat de naspa trebuie sa te simti ca la finalul unui concurs, sa te afli pe podium si sa iei premiul mai mic...si sa afli asta pentru prima oara in momentul in care ti se inmaneaza plicul :(

Tu cum te-ai simti Iulian ? Sau tu Dane?

Nici nu vreau sa ma gandesc cum se simte organizatorul...si pentru ce? pentru 30 de milioane??

P.S. Nu cred ca l-a atacat in nici un fel nimeni pe domnul VALER...toata stima pentru oameni care fac eforturi ca noi sa avem unde sa concuram sau sa pescuim de placere. Nu domnul Valer a organizat concursul..dumnealui a fost doar gazda si inteleg ca una de nota 10+
Milionar excentric

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ciudat dar nu-l vad pe SACALU pe lista castigatorilor........
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”