andrei vladeanu scrie:atat puteam pe vremea aia, in 2007.
vrajeala searbada si praf aruncat in ochii fraierilor .... am facut sport de performanta si am avut multe deplasari externe pe vremea lui ceusescu si , cu toate ca pe langa lotul de 6 sportivi erau inca 10 delegati , niciodata sportivul nu a primit banii in mana sa se descurce singur cu mancarea
andrei vladeanu scrie:probabil ca acum diurnele sunt mai mari la lotul national...
nu stiu daca vor fi mai mari sau nu , dar sigur nu mai sunt " feliate " si gestionate de 2-3 casapi
si apropos de sponsorizari , eu personal am fost cu LV in b-dul Decebal la sediul Sec de Murfatlar cand au fost incasati 2000 ( doua mii ) euro pentru lotul national , ca nu au figurat in nici un document sau nu au mai ajuns la lot , este alta poveste
de ce a renuntat Nestle sa mai sponsorizeze lotul national ???? pai hai sa-ti spun eu , din bugetul de 25000 ( doua zeci si cinci mii ) euro cat s-au cerut , a platit in primavara 2006 suma de 8000 euro in avans care su ajuns ..... unde oare ??????
asa ca las-o jos cu bugetele si cu banii ca esti ultimul om care poate deschide aceste discutii ...
daca te framanta situatia diurnelor ( bugetului ) lotului de anul asta , afla ca am cumparat bilete de avion pt tot lotul , dus-intors cu 700 de euro , decent zic eu