ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: in Serbia cand am luat foc ca tu si LV ati venit si ne-ati intins cate 100 de euro la fiecare membru al lotului spunandu-ne sa ne descurcam de mancare din banii aia pe perioada concursului !!!!!
atat puteam pe vremea aia, in 2007.
probabil ca acum diurnele sunt mai mari la lotul national...
:D
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:atat puteam pe vremea aia, in 2007.
vrajeala searbada si praf aruncat in ochii fraierilor .... am facut sport de performanta si am avut multe deplasari externe pe vremea lui ceusescu si , cu toate ca pe langa lotul de 6 sportivi erau inca 10 delegati , niciodata sportivul nu a primit banii in mana sa se descurce singur cu mancarea :oops: :oops:

andrei vladeanu scrie:probabil ca acum diurnele sunt mai mari la lotul national...
nu stiu daca vor fi mai mari sau nu , dar sigur nu mai sunt " feliate " si gestionate de 2-3 casapi

si apropos de sponsorizari , eu personal am fost cu LV in b-dul Decebal la sediul Sec de Murfatlar cand au fost incasati 2000 ( doua mii ) euro pentru lotul national , ca nu au figurat in nici un document sau nu au mai ajuns la lot , este alta poveste

de ce a renuntat Nestle sa mai sponsorizeze lotul national ???? pai hai sa-ti spun eu , din bugetul de 25000 ( doua zeci si cinci mii ) euro cat s-au cerut , a platit in primavara 2006 suma de 8000 euro in avans care su ajuns ..... unde oare ??????

asa ca las-o jos cu bugetele si cu banii ca esti ultimul om care poate deschide aceste discutii ...

daca te framanta situatia diurnelor ( bugetului ) lotului de anul asta , afla ca am cumparat bilete de avion pt tot lotul , dus-intors cu 700 de euro , decent zic eu :wink:
Ultima oară modificat Joi Aug 07, 2014 10:57 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Mare dreptate a avut Cezar!!
Daca ati convenit ca sunteti "incompatibili" de ce dreaq mai bagi batul prin gard, vrei sa vada lumea si lenjeria intima...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: si apropos de sponsorizari , eu personal am fost cu LV in b-dul Decebal la sediul Sec de Murfatlar cand au fost incasati 2000 ( doua mii ) euro pentru lotul national , ca nu au figurat in nici un document sau nu au mai ajuns la lot , este alta poveste

de ce a renuntat Nestle sa mai sponsorizeze lotul national ???? pai hai sa-ti spun eu , din bugetul de 25000 ( doua zeci si cinci mii ) euro cat s-au cerut , a platit in primavara 2006 suma de 8000 euro in avans care su ajuns ..... unde oare ??????
nu cunosc.
Cristi Y scrie: asa ca las-o jos cu bugetele si cu banii ca esti ultimul om care poate deschide aceste discutii ..
cred ca, intr-adevar, sunt ultimul om care a crezut in tine, te-a sustinut mereu si ti-a asigurat o cariera nationala si internationala in pescuitul de competitie in perioada 2005-2008.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: daca te framanta situatia diurnelor ( bugetului ) lotului de anul asta , afla ca am cumparat bilete de avion pt tot lotul , dus-intors cu 700 de euro , decent zic eu :wink:
felicitari, ai facut un lucru bun.
ai luat bilet de avion si pentru seful delegatiei? :wink:
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie: cred ca, intr-adevar, sunt ultimul om...(bla, bla) in pescuitul de competitie in perioada 2005-2008.
Atunci erai pe cai mari...zambeai cu o secreta fervoare, acum... :(
(A.Gide)

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Val scrie:
Cristi Y scrie:
Val scrie:Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public

dar tie iti permite sa postezi fotografii cu mine , pe acelasi forum public , in care apreciezi cat sunt de beat ??

dar lui vladeanu i-i permite sa faca aprecieri negative de genul ...." nu ai fost in stare sa trimiti 3 colete din Anglia " ? pai a uitat cand ma suna noaptea beat sa-mi ceara bani de prin cazinouri ca s-a curatat ??

voi ati cautat-o ... incepand din 4 iulie cu postarea ta pe o anumita pagina si apoi aici cu ironica postare " Italia..." si acum ma ameninti ca plec ... doar cand voi sta la tine in curte sau la tine in viata hotarasti tu cand si cum si de unde plec

stai linistit ca citeste multa lume pe aici , si ca sa inteleaga contextul si adevarata realitate , exista spicuiri incepand din 2004 cand te injurai ca la usa cortului pe forum , exista si " dialogul " purtat cu Adrian Szekely sotul Violetei Beclea si multe altele

si scuteste-ma cu barierele tale ca ma plictisesti .... si tu si vladeanu ma cunosteati si stiati foarte bine cu cine aveti de a face , un om fara caracter , imoral , etc . Daca v-ati angrenat in scandal cu mine stiati foarte clar care-mi sunt reactiile

daca ma duc si i-i dau o palma pe strada lui Maharu sunt constient ca ma va lovi o nicovala in dinti in urmatoarea secunda ... dar ca sa ma duc apoi sa plang in poala mamei e de cacat , asta ca tot vorbesti de barbatie

pai vorba lui Bendeac...ori suntem smecheri ori nu mai suntem ... voi doi de fapt vreti ca smecheria sa fie unilateral ... pai nu prea merge cumetre
E Ok Cristi .... am inteles ca vulpea isi apara viziuna cu orice pret . Din pacate eu nu accept pretul asta .
Cu drag . Si am rugamintea .... si am sa il rog si pe Vladutz sau cine e admnistratorul LEGAL al acestui site ....sa respecte regulile de moderarare si de atac la persoana . Am discutat azi cu o firma de avocatura , pe care o stie si Cristi , si pasibili de proces nu sunt cei care scriu ci cei care nu modereaza si incalca regulile postate . Mai ales in cazul unui user de asa rezonantza ca dl Mitrea .
Gazduirea de astfel de postari inseamna calomnie .
Ar fi bine ca de acum fie sa fim banati , fie sa fim moderati ...dar atacuri la familie si amintiri din vacanta sa nu mai existe ...decit daca admnistratia site-ului are si dovezile necesare sa se apere in justitie .. impotriva unor daune - despaguburi .
Nu revin la bodyguarzi care il impiedacu pe dl Oana sa se c..e pe biroul lui Selaru ( cautati postarea ) , caut sa revin la o normalitate in dialog , astfel incat dialogul sa ramina in sfera pescuitului si sa nu citeasca copii nostri , inclusiv ai lui Cristi si ai altora cind vor mai creste un pic , despre ce baiat si barbat ...era tatalui lui , pe crapmania.ro !

Cristi a ridicat stacheta prea sus .... ca si asa nu il costa nimic .. e doar un user ... dar administratia acestui web site ....ar trebui sa studieze un pic legea .
Pentru ca nu se pedepseste userul ..se pedepseste administratia ...
Daca va e greu sa moderati , banati , anulati , stergeti , inchideti ....dar daca e libera asumati-va !
Va rog sa cititi regulamentul acestui forum.

http://www.crapmania.ro/forum/announces ... 14359.html

mai exact, partea nr. 5.
Am lasat sa se scrie liber in acest subiect pentru toate partile.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Dan M,
Stie bine Pangica ca nu are dreptate, asa e el, ii place se blufeze mizand pe faptul ca toti sunt prosti si manipulabili. :oops: :oops:
(A.Gide)

andrei vladeanu
Veteran

Dan M scrie: Am lasat sa se scrie liber in acest subiect pentru toate partile.
Traiasca libertatea! :D
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie: Traiasca libertatea! :D
La tine nu a functionat cand era Razvan Ulmeanu cenzor...deh, ale tineretii valuri... :D
(A.Gide)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”