Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Felicitari Dane,felicitari Ticule!!!Ati dovedit inca o data ca sunteti pescari buni,daca mai era nevoie..... :D

cosmmaa

Mesaj de cosmmaa »

d p-c scrie:Am ajuns la concurs, am venit de la 600 km. Nu ne-a bagat nimeni in seama in afara de administratorul baltii, Marian Constantin si George Alexandru. Sunt oameni de caracter si le multumesc. Inainte de tragerea la sorti o parte din baieti nu dau nume, spuneau ca premile raman aceleasi. La premiere au scazut cu 20 % . Oricum nu conta nici daca nu ne dadeau nici un leu, ne-a bucurat cupa adusa in Banat.Multumim foarte mult lui Dan City Center si Vladut Mateianu, care ne-au aprovizionat cu plumbi, carlige, varteje, sucuri, apa, bere :) le ramanem datori mereu. Dan Mitranescu, ne-a salutat si el la plecare si totul e ok, chiar daca ne-a pus arbitrii in spate in ultima noapte. :) Au mai fost unele chichite pe care nu dorim sa le comentam. Respectam Carpzone, le dorim succes, dar singurele concursuri la care noi vom mai participa vor fi cele organizate de Senzor, Senior si asociatia noastra : A.P.Banatul. Am fost la Crapmania, am ramas impresionat de organizare si am terminat pe 8. Ma opresc aici cu comentarile, pt. ca sunt satul de polemici.
Tot respecul baietilor din Lugoj.....felicitari

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

faraon tudor scrie:domnule Andrei acestea sunt "icre" oua de broasca nu cele de pe picheti cum a-ti afirmat
Ai vazut Tudore ca sint de broasca?Punctul negru apare cind se formeaza embrionul,te-am lasat sa astepti postarea lui Vladut. :wink: :wink: :wink:
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vladut Mateianu scrie:Aici ai dreptate. Nici eu nu stiu ce a fost cu Dan de a cerut arbitrii in ultima noapte in spatele echipei din Lugoj ( acuzata ca ar fi primit crapi de la cealalta echipa lugojeana ! :oops: :cry: ), dar acest lucru m-a deranjat si pe mine. Cu toate ca le-am explicat de cateva ori arbitrilor ca ardelenii (sau ma rog, banatenii ! :D )sunt altfel decat "sudistii" si ca le garantez eu ptr corectitudinea cu care isi apara sansele, arbitrul principal nea Cici a stat cu masina in spatele standului lui Dan Pop Coman,(la insistentele organizatorului ...), creindu-i cred acestuia cel putin un disconfort psihic , daca nu mai mult...... Pacat. Sa speram ca de acum sa nu mai fie nevoie de asemenea ...speculatii psihice ! :!: :wink:
Asta si altele sint rahaturile care au aprins spiritele.Stiau ca baietii au 700 km de drum a doua zi si sint la capatul puterilor si au umblat puternic la psihic.
Nu-i bai, baietii au venit si au plecat cu capul sus,s-au batut cu cistigatori de podiume si au si cistigat.,,Cineva" a scris pe infopescar ca nu are nevoie de justificari sau scuze pentru ce s-a intimplat.In cazul asta merita toate bombardarile lui SaKal cu virf si indesat,tot ce i s-ar putea spune ar fi prea putin.
In orice caz Banatul va mai veni doar la concursurile organizate de Senzor,pe cele orgnizate de cluburile dorului le lasam altora.
Mad carp Team

mikecarp

Mesaj de mikecarp »

Dar de munca si nervii baietilor de la Lugoj I-a pasat cuiva?
Nu va mai plangeti atata ca si tu si Florentina nu v-ati fi bagat la munca patriotica.
Nu va obliga nimeni sa faceti concursuri. Pe Vladut nu l-am auzit niciodata sa se planga ca vezi doamne ce greu e si ar vrea laude pt organizare. Nu, a mers mai departe si nu s-a vaitat ca o muiere ca-l dor toate de atata efort.
Felicitari Banatzeni.
Mirror, mirror in the lake, please give me a screaming take

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cu scuzele de rigoare, il rog pe Victorash sa posteze din nou, dintr-o eroare fiindu-i sters ultimul mesaj, referitor la Turneul Info Pescar si la premile oferite de Fishing & Hunting. Era un mesaj interesant si de luat in seama !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

Nimic interesant Vladut .., doar cate explicatii referitoare la premiile turneului... nu mai conteaza acum ca vad ca lumea pe aici e pusa pe harta si nu vad motivele ..poate criza asta financiara e de vina sau poate lumea nu mai are ce face acasa altceva decat sa se balacare pe forumuri..cred ca s-a cam uitat esenta pescuitului si e pacat ca incepusem bine...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Intra lumea sa citeasca un comentariu al partidei ,sa auda de o nada care a mers bine , o strategie mica ,ceva legat de pescuitul in sine...de unde vericule , aici e razboi si circ ! :oops:
Daca ati face o rubrica speciala unde fiecare concurent sa fie Obligat sa-si verse naduful dupa fiecare concurs , ati sparge piata in materie de Can-Can ! :lol:
Sanatosi sa fim cu totii sa apucam sa vedem ce iese bun din toate astea ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai baieti, toata stima si respectul pentru castigatorii din banat, pe dan pop coman chiar am avut placerea sa-l cunosc la crapmania si cred ca e un baiat de nota 10, dar nu mai bagati atata chestia cu 600 km, fiindca i-au parcurs din placerea de a se-ntrece cu bucurestenii la ei acasa...sunt convins ca nu i-a obligat nimeni sa-i parcurga, dar fiindca tot i-au parcurs si au mai si castigat dupa parcurgerea lor, cu atat mai multe laude pentru ei. :wink:

cat despre organizatorii de concursuri, in general, ganditi-va ca e foarte greu sa mai faci astazi munca patriotica doar de amorul artei...si cu toate astea, diminuarea premiilor trebuia anuntata macar in timpul concursului, insa nu cred ca asta-i un motiv pentru atatea certuri si ura.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

victorash scrie:Nimic interesant Vladut .., doar cate explicatii referitoare la premiile turneului... nu mai conteaza acum ca vad ca lumea pe aici e pusa pe harta si nu vad motivele ..poate criza asta financiara e de vina sau poate lumea nu mai are ce face acasa altceva decat sa se balacare pe forumuri..cred ca s-a cam uitat esenta pescuitului si e pacat ca incepusem bine...
Cred ca gripa porcina la noi a ajuns sub forma "VIRUSACHE SAKY" . De aici pleaca toate ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”