Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Tot respecul baietilor din Lugoj.....felicitarid p-c scrie:Am ajuns la concurs, am venit de la 600 km. Nu ne-a bagat nimeni in seama in afara de administratorul baltii, Marian Constantin si George Alexandru. Sunt oameni de caracter si le multumesc. Inainte de tragerea la sorti o parte din baieti nu dau nume, spuneau ca premile raman aceleasi. La premiere au scazut cu 20 % . Oricum nu conta nici daca nu ne dadeau nici un leu, ne-a bucurat cupa adusa in Banat.Multumim foarte mult lui Dan City Center si Vladut Mateianu, care ne-au aprovizionat cu plumbi, carlige, varteje, sucuri, apa, berele ramanem datori mereu. Dan Mitranescu, ne-a salutat si el la plecare si totul e ok, chiar daca ne-a pus arbitrii in spate in ultima noapte.
Au mai fost unele chichite pe care nu dorim sa le comentam. Respectam Carpzone, le dorim succes, dar singurele concursuri la care noi vom mai participa vor fi cele organizate de Senzor, Senior si asociatia noastra : A.P.Banatul. Am fost la Crapmania, am ramas impresionat de organizare si am terminat pe 8. Ma opresc aici cu comentarile, pt. ca sunt satul de polemici.
Ai vazut Tudore ca sint de broasca?Punctul negru apare cind se formeaza embrionul,te-am lasat sa astepti postarea lui Vladut.faraon tudor scrie:domnule Andrei acestea sunt "icre" oua de broasca nu cele de pe picheti cum a-ti afirmat
Asta si altele sint rahaturile care au aprins spiritele.Stiau ca baietii au 700 km de drum a doua zi si sint la capatul puterilor si au umblat puternic la psihic.Vladut Mateianu scrie:Aici ai dreptate. Nici eu nu stiu ce a fost cu Dan de a cerut arbitrii in ultima noapte in spatele echipei din Lugoj ( acuzata ca ar fi primit crapi de la cealalta echipa lugojeana !![]()
), dar acest lucru m-a deranjat si pe mine. Cu toate ca le-am explicat de cateva ori arbitrilor ca ardelenii (sau ma rog, banatenii !
)sunt altfel decat "sudistii" si ca le garantez eu ptr corectitudinea cu care isi apara sansele, arbitrul principal nea Cici a stat cu masina in spatele standului lui Dan Pop Coman,(la insistentele organizatorului ...), creindu-i cred acestuia cel putin un disconfort psihic , daca nu mai mult...... Pacat. Sa speram ca de acum sa nu mai fie nevoie de asemenea ...speculatii psihice !
![]()
Cred ca gripa porcina la noi a ajuns sub forma "VIRUSACHE SAKY" . De aici pleaca toate !victorash scrie:Nimic interesant Vladut .., doar cate explicatii referitoare la premiile turneului... nu mai conteaza acum ca vad ca lumea pe aici e pusa pe harta si nu vad motivele ..poate criza asta financiara e de vina sau poate lumea nu mai are ce face acasa altceva decat sa se balacare pe forumuri..cred ca s-a cam uitat esenta pescuitului si e pacat ca incepusem bine...