ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
RSC
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
Eu nu mai reprezint nimic.
Ai dreptate.
"Keep it simple!"

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Te-ai "liberat", gata ??? :lol: :lol:
RSC scrie: Ai dreptate.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Puteti sa reveniti la discutii legate de subiectul topicului ? Va rog....
Da.

In 2012 se incheia urmatorul protocol intre 3 parti.

http://www.cjc.ro/Hotarari/2012/66.pdf

In 2014 se incheia altul, tot intre 3 parti.
Fişiere ataşate
Intelegere - semnata de cele trei parti AGVPS- FRPS-RIG-SERVICE.jpg
Intelegere - semnata de cele trei parti AGVPS- FRPS-RIG-SERVICE.jpg (138.28 KiB) Vizualizat de 689 ori
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

In 2012 mondialu' s-a tinut, in 2014 s-a anulat.
Concluziile le trage fiecare.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:In 2012 mondialu' s-a tinut, in 2014 s-a anulat.
Concluziile le trage fiecare.

in 2012 a fost primul an in care nu ai fost implicat in eveniment , ba mai mult , ai incercat boicotarea fenomenului Corbu printr-un campionat paralel la Sarulesti , incercare esuata lamentabil...

protocolul intre cele trei parti din 2012 nu te implica si iata ca totusi a fost cel mai reusit si echilibrat campionat national , cel mai bine organizat campionat mondial iar Romania prin Energy a iesit campioana mondiala

in 2014 , in acest protocol tripartit , si-a varat dracul ( popescu ) coada .... sfatuit mestesugit de voi si a iesit o porcarie . pescarii haituiti si amenintati si campionatul mondial relocat

concluzii ?..... :roll: :roll: :roll:

ai incercat o schema extrem de riscanta , dar unica pentru tine , de a pune mana din nou pe carma competitiei la crap , inchidera actiunii apcr impotriva federatiei si pasul in curtea lui popescu , de fapt asta a si fost pactul cu popescu care te-a facut sa calci in picioare pe toata lumea , promisiunea lui popescu ca iti da exclusivitate la crap , de fapt pe el nu i-l interesa competitia ci banii rezultati din taxe , tu la randul tau , tinand fraiele competitiei crapiste in mana , incepeai din nou sa butonezi bugete , nada de la producatori favoriti , etc

AI PIERDUT !!! trebuia sa intelegi de mai demult ca unui jucator i-i trebuie tact nu aroganta iar jocul la cacealma este riscant
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Numai idioții nu înțeleg esențialul relocării Campionatului Mondial 2014 și anume faptul că în România puterea AGVPSR s-a terminat. Urmează să fie dată afară și de la CIPS, lucru ce se va realiza mult mai repede decât cred unii. Revin cu atenționarea lotului CS Carp United și anume că își asumă răspunderea reprezentării României fără a fi autorizat în acest sens în condițiile legii. Să nu rămână și cu banii cheltuiți pentru o impostură și pentru avocați. Orhei deja dă cu subsemnatul pentru minciunile scrise către Congresul CIPS. Se pare că hoțiile în România pot fi potolite doar de Parchet. Oare nu așa se numește operațiunea de a te numi „echipă națională” fără să fi? De ce nu se înscriu ca echipa reprezentativă a AGVPSR dacă tot sunt campioni AGVPSR? Grijă mare!

andrei vladeanu
Veteran

pentru cei cu adevarat interesati de subiect documentele oficiale se afla postate mai sus.

sunt de studiat, mai cu seama primul.

in rest, peroratiile unui personaj disparut din fenomen din 2008 nu cred ca fac obiectul topicului.

multumesc pentru intelegere.
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Pe primul îl analizează deja Departamentul Național Anticorupție (DNA). Ce o să facă acum Șelaru, dacă frățiorul lui, procurorul Vasile Șelaru, este la rândul lui arestat, culmea, tot pentru corupție!

andrei vladeanu
Veteran

eu nu stiu cine pe cine analizeaza sau ancheteaza, precizez ca documentele postate sunt publice si le-am gasit pe net.

am rugamintea sa se posteze serios si la subiect, daca asta s-a cerut.

ce incearca (infantil) sa demonstreze mitrea cristian mai sus, si anume ca din cauza mea mondialul nu a mai avut loc in Ro, as fi zis in mod normal ca e o chestiune magulitoare.

totusi...

tinand cont de entitatile implicate in povestea de mai sus, trebuie sa fi ori orbit de ura, ori naiv, ori cu mintea plecata cu sorcova, sa sustii ca eu am fost miezul povestii...
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Oare nu așa se numește operațiunea de a te numi „echipă națională” fără să fi?
Sa "fi" idiotul suprem iti vine ca o manusa. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”