ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

dar tu ce amestec mai ai in competitiile agvps , in campionatul national si cel mondial ?? toate sunt organizate de o structura pe care ai denigrat-o si care deltfel te-a renegat

anul trecut cam pe vremea asta , conditionai pescarii implicati in campionatul national sa se supuna conditiilor oferite de tine din pozitia declarata a ta de antrenor federal care vei fi ANGAJAT si acum , dupa ce tatuca-ta popescu ti-a dat m u i e , apari cu tupeu-ti specfic sa faci iar ordine pe aici :oops:

si mai ai tupeul sa rostesti cuvantul caracter :oops: :oops: :oops:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie: subsemnatul tinea fraiele competitiei crapiste in mana, butona bugete, nada de la producatori favoriti , etc ,.
A zburat puiul cu ata... :wink: :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:dar tu ce amestec mai ai in competitiile agvps , in campionatul national si cel mondial ?? toate sunt organizate de o structura pe care ai denigrat-o si care deltfel te-a renegat
inca o data, nu persoana mea reprezinta subiectul acestui topic.

ci anularea cm din Romania.

hai sa mai auzim si alte pareri.

pentru cacaturi la adresa mea (sau val) ti-am recomandat alte topicuri, pentru ca pe alte forumuri te descurci singurel...
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie: inca o data, nu persoana mea reprezinta subiectul acestui topic.
Corect, termen de garantie expirat.
(A.Gide)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:cea mai usturatoare replica este dispretul tacut. cam cum te tratez eu pe tine...

ce filozof slefuit te dai :lol: :lol: :lol: :lol:

pai unde era dispretul tau tacut in ziua cand ai aflat ca merg cu Carp United in Italia ? :roll: :roll: aaaa , de fapt da , in tacere ai inrosit telefoanele si l-ai pus pe piticu sa-l sune pe Orhei si probabil ca in virtutea tot acelei taceri dispretuitoare ai inceput scandalul , pai ai afirmat ca a venit vremea sa nu mai atci si sa mai mi- iau si eu

pai pe ce motiv mi-as lua-o eu ??? ca nu m-am sucit asa ca tine de cate ori si-a schimbat vantul directia ???

vladene , nu mai ai nimic de dovedit , acum 10 ani auzeam voci printre clientii magazinului unde activai , voci care reprosau aroganta cu care tratai clientii , nasul pe sus si raspunsul la salut pe care-l acordai selectiv si cu multa zgarcenie , de aceasta aroganta reflectata in tot ceea ce faci s-a lamurit toata lumea si te-ai starduit sa ti-o evidentiezi

mai vezi pe cineva in afara de tine , pangica si evident vocea mincinoasa din cripta federala ca imi reproseaza kie ceva ?? in schimb tie ... sa fim seriosi :D :D

andrei vladeanu
Veteran

bogdan5 scrie:
andrei vladeanu scrie: inca o data, nu persoana mea reprezinta subiectul acestui topic.
ai viitorul inainte, cavaleru'...

te rog eu, putina liniste sa mai zica lumea pe subiect.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:te rog eu, putina liniste sa mai zica lumea pe subiect.
dar de ce TOCMAI TU , andrei vladeanu faci analize pe acest subiect , te-a lasat tatuca popescu fara obiectu' muncii , DA

dar pasul l-ai facut vladene spre el si ai scuipat in spate cand l-ai facut iar acum crezi ca te intorci iar in lumea pe care ai pus-o la colt si culmea , deschizi subiecte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vad ca se inghesuie lumea sa te bage in seama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie:
bogdan5 scrie:
ai viitorul inainte, cavaleru'...

te rog eu, putina liniste sa mai zica lumea pe subiect.
Care lume, tu si ceilalti doi crai(sa fiti trei :D )care bateti apa in piua in monologuri sterlile (sa nu spun inepte)... :roll:
(A.Gide)

andrei vladeanu
Veteran

rog un moderator sa mute aceste ultime postari in alta parte si sa deschida un topic in care mitrea sa ma analizeze cum stie el mai bine.

se pare ca este peste puterea lui sa inteleaga ca nu eu sunt subiectul. decat pentru el.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:rog un moderator sa mute aceste ultime postari in alta parte si sa deschida un topic in care mitrea sa ma analizeze cum stie el mai bine.
ok , las LUMEA :lol: :lol: :lol: sa analizeze impreuna cu vladeanu anularea campionatului mondial :lol: :lol:

andrei vladeanu scrie:se pare ca este peste puterea lui sa inteleaga ca nu eu sunt subiectul. decat pentru el.

daca tu crezi ca cineva nu intelege incercarea ta lamentabila de a-ti spala imaginea esti naiv , dar oricum , spor la treaba dar baga sapun mult ca vrajeala nu o mai ai credibila :wink: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”