andrei vladeanu scrie:cea mai usturatoare replica este dispretul tacut. cam cum te tratez eu pe tine...
ce filozof slefuit te dai
pai unde era dispretul tau tacut in ziua cand ai aflat ca merg cu Carp United in Italia ?

aaaa , de fapt da , in tacere ai inrosit telefoanele si l-ai pus pe piticu sa-l sune pe Orhei si probabil ca in virtutea tot acelei taceri dispretuitoare ai inceput scandalul , pai ai afirmat ca a venit vremea sa nu mai atci si sa mai mi- iau si eu
pai pe ce motiv mi-as lua-o eu ??? ca nu m-am sucit asa ca tine de cate ori si-a schimbat vantul directia ???
vladene , nu mai ai nimic de dovedit , acum 10 ani auzeam voci printre clientii magazinului unde activai , voci care reprosau aroganta cu care tratai clientii , nasul pe sus si raspunsul la salut pe care-l acordai selectiv si cu multa zgarcenie , de aceasta aroganta reflectata in tot ceea ce faci s-a lamurit toata lumea si te-ai starduit sa ti-o evidentiezi
mai vezi pe cineva in afara de tine , pangica si evident vocea mincinoasa din cripta federala ca imi reproseaza kie ceva ?? in schimb tie ... sa fim seriosi